שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo35.gif

ברצוני ללמוד ליצור בובות ספוג משיהו/י יכול להמליץ על קורס באזור המרכז ?! אני מעוניינת בקורס קצר תודה מראש ...

יש כמה מקומות ודרכים

1. לפנות לחלק מחברי הפורום שמלמדים 2. יש את המרכז לתאטרון בובות בחולון שייפתח השנה במקומו החדש ושם את יכולה ללמוד בניית בובות ספוג למתחילים. את יכולה ללכת מהיום עד יום ראשון הזה למרכז ולהתפעל כי יש פסטיבל (רחוב רמז 13) 3. דבורה צפריר שמלמדת במכללת לוינסקי (שושנה פרסיץ' 15)

תודה שבלוליתי../images/Emo24.gif וברוכה הבאה צופציק האחת!

הי צופציק וברוכה הבאה לפורומינו! יש כמה וכמה מקומות בארץ שמלמדים כניית בובות ספוג. יש את 2 בתי הספר לתיאטרון בובות העיקריים (זה שבמרכז הארצי לתאטרון בובות בחולון, וזה שבמתחם מכללת לוינסקי של דבורה צפריר) ויש עוד בית ספר או שניים בצפון, ויש אפשרות ללמוד במסגרת פרטית. אני אכן מעבירה סדנאות ושיעורים פרטיים לבניית בובות ספוג (והשבלולונת שסינגרה כאן עלי היתה אחת מתלמידי הפרטיים הראשונים כך שהיא יכולה להעיד), ואני גם מלמדת בביה"ס בחולון בקורס שאני חולקת עם ואלרי שיקלי הנפלאה (בובות הספוג שלה הן תאווה לעיניים) לעיצוב ובנית בובות ואנאטומיה. שמעתי שיש עוד מורים שמלמדים פרטי, וכמו בכל פעם שמישהו שואל- אני מזמינה בזאת את כל המורים שרוצים להציע את עצמם לשרשר כאן את פרטיהם. מקווה שתמצאי את מבוקשך
ותהני מהעולם המופלא של תאטרון הבובות

למעלה