שלום לכולם..

uriya1

New member
שלום לכולם..../images/Emo36.gif

קודם כל, אני חדש פה [אוריה בן 14], אז מקווה להשתלב.. ולשאלה שרציתי לשאול - ידוע לי על סרט בשם "דוני דארקו", אותו הפיקה דרו בארימור ובו היא גם משחקת. חיפשתי תשובות לשאלות שרציתי לשאול, אבל לא מצאתי אף טופיק שמוקדש לסרט אז *מקווה שלא תסקלו אותי*: 1. האם הסרט בכלל הוצג בקולנוע אם כן, מתי? 2. הסרט יגיע לארץ? אם כן, מתי? 3. ידוע לי שג'ייק גולנהול [אני קצת מסתבך עם השמִשפחה שלו לפעמים, אז אם טעיתי, תקנו אותי.. זה השחקן ששיחק ב"היום שאחרי מחר" וגם ב"בחורה טובה", ושקלו לתת לו לשחק ב"ספיידרמן-2" במקום טובי מגוויר אבל בסוף לא עשו את זה] משחק בסרט הזה - התפקיד הוצע לו לפני/תוך-כדי/אחרי הפקת "היום שאחרי מחר" בכיכובו? 4. האם יש אתר ישראלי [אם אין ישראלי, אפשר גם ת'אתר הרשמי] לסרט? 5. מי הי'ה הבמאי לסרט? [ולא המפיקה, שהיי'תה בארימור]. ושאלה אחרת, שבכלל לא קשורה לדוני דארקו - 6. על-מה/במה עובדת עכשיו דרו בארימור? תודה.

rockchick5

New member
וולקעעם../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo118.gif

אממ ברוך הבא.. אני נטעע.. אני מנסה לענות על מה שאני יודעת: 1+2 -אני לא חושבת שהוא הוצג בקולנוע (אני מדברת על הארץ..)- אבל יש אותו כבר ב- DVD ובווידאו.. 3- זה ג'יק גילנהאל ואממ אין לי מושג בקשר לתפקיד שהוצע לו
. 4- אין אתר ישראלי לסרט אבל הנה הרשמי פה וגם כאן. 5- אממ תסריט ובימוי ריצ'ארד קלי. 6- נראה לי (לא בטוחהההה!!!) שמצלמים כבר את הסרט השלישי בסדרה של המלאכיות של צ'ארלי.. וואוהווו סיימתי.. מקווה שעזרתי..

למעלה