שלום לכולם

ליאור פ

New member
שלום לכולם../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo8.gif

לצערי את החג בילינו בבית החולים, בעלי התאשפז ( כבר אי אפשר היה להדחיק) תגידו, מישהוא ממכם מטופל בתל השומר? מה עניין הפוליטיקה בין המחלקה הנירולוגית למחלקה בטרשת נפוצה? מישהוא יכול להסביר את זה? בכל מקרה עכשיו אנחנו בבית, מרגישים קצת יותר טוב. בעלי לא חש עדין בשיפור אבל אנחנו מחכים ומקווים. יום נעים.

anat11

New member
שלום וברכה ../images/Emo45.gif

אני שמחה לראותך, אם כי לא שמחה לשמוע על אישפוזים אף פעם. אני מטופלת בתל השומר אבל הגעתי ישר למרכז לטרפצת ואני לא מכירה את ענין הפוליטיקה הנ"ל. אולי מישהו אחר יוכל לשפוך יותר אור על הענין... יום נעים גם לכם ולכולם, ענת

אורית...2

New member
ברוך שובכם !!!../images/Emo140.gif

אין הוקוס פוקוס...הסטרואידים עוד עובדים, בגוף....עד שהכל יסתדר !!! מקווה בשבילכם שזה יהיה מהר ....

RomiVais

New member
ליאור יקרה! ../images/Emo24.gif

מצד אחד צר לי שנאלצתם ל"בלות" את החג בבית החולים אך מצד שני אני ממש מקווה שזה יהיה רק לטובה ושכבר תתחילו להרגיש בשיפורים אצל בעלך (אמן אמן אמן ואמן!!!) לגבי הפוליטיקה גם אני שמתי לב שיש משהו כזה הרי אמא שלי היתה מאושפזת גם פה וגם שם.... אבל אין לי מושג ממה זה נובע בדיוק... מאחלת לכם ים של בריאות ורק טוב שיהיה סוף שבוע נעים ביותר ותחזיקו מעמד רומי

סיאמית

New member
ליאורי.. ../images/Emo24.gif

חכו בסבלנות... השיפור בוא יבוא! אין לי מושג לגבי הפוליטיקות... אני יודעת שלמחלקה הנוירולוגית של תל השומר יש מנהל חדש (דר´ צ´אפמן יקירנו, יפה הבלורית והתואר) ולדעתי הוא ודר´ ענת אחירון ביחסים מצויינים. אבל מה אני יודעת, אני... שבכלל אני מטופלת באיכילוב...
ושם, כולם יודעים שהמנהלת האמיתית של המחלקה זו אמה המופלאה.

למעלה