שלום לכולם

כחלילית

New member
שלום לכולם../images/Emo39.gif../images/Emo82.gif../images/Emo54.gif

מחפשת צימר אמיתי ונעים שבנוי עם קירות אבן אמיתיים ולא בקתת עץ שמתפרקת לפעמים ושיש בה ריחות מעופשים שיהיה לו גבוה צופה על נוף מדהים או מבודד בתוך חורשת ארזים שיהיה בו ג´קוזי ואח מפנק כיאות למזג האויר השורק שיהיה נקי ללא דופי שבבוקר נקבל "ברקפסט אנד קופי" שיהיה שם שקט ושלווה ולא קולות צווחים בבריכה ושכדי לשהות שם סופשבוע נכסף לא נצטרך למשכן בית נוסף מישהו מכיר? מישהי שמעה? או שיש כזה צימר רק באגדה?....

.inbal

New member
הי כחלילית

ביליתי בקיץ במקום מקסים ביישוב כמון מעל כרמיאל שנקרא "מים לים". הוא לא הכי זול (עולה כמו מלון) אבל פשוט מקסים, עם אירוח מדהים וארוחת בוקר נפלאה. זה זוג שהקים בית אבן עם 4 צימרים, מבפנים כל צימר מצופה עץ, הריהוט בעבודת יד, יש מטבחון, כבלים, מערכת והמון נרות... יש גם ג´אקוזי וחשוב לבקש חדר בקומה העליונה, עם נוף. אני ממליצה בחום.

שלום כחלילית

כל הכבוד, שאלה מסוגננת מקסים, וזה לבטח מאיד על טוב הטעם שלך. אני יכולה להציע לך צימר שמתאים לזוג. יש בו פינת קפה ( כי הרי כתבת שאת באה לחופשף לא להתחיל לבשל כאן)הצימר מעוצב באינטימיות רבה, האוירה רומנטית, נרות ריחניים, שמיכות טלאים בעבודת יד עד פינוקים . את ארוחת הבוקר אני מגישה לחדר, ואת בהחלט מוזמנת לסעוד על המרפסת ( ביום יפה , ללא גשם)או במסעדה הביתית שלי , שבה אני מגישה ארוחות בקר , צהריים, בוהריים וערב , הכל בהזמנה ובתאום מראש. מה שלא יהיה, שתהיה לך חופשה נעימה.

כחלילית

New member
אבל גם אני מצאתי - צימרים מדהימים

ואתר ממש מדליק שכולל את כל המידע הרלוונטי אני ממליצה על כמה צימרים שאהבתי מתוך המבחר הענק וגם את האתר המרכזי. תהנו

למעלה