שלום לכולם!

רותם 21

New member
שלום לכולם! ../images/Emo39.gif

היי, אני מתחילה השנה את לימודי החינוך המיוחד והייתי מעוניינת לקבל מידע והמלצות ממורות חדשות שלמדו חינוך מיוחד בלוינסקי או בסמינר הקיבוצים או באוניברסיטת בר אילן. כרגע נרשמתי לשלושתם. בנוסף, הייתי ממש מעוניינת לקבל חומר ומידע לקראת תחילת שנת הלימודים כדי להיכנס ללימודים עם "ציוד" מבעוד מועד. כך שאשמח מאוד אם יפנו אליי מורות חדשות שלמדו בלוינסקי או בסמינר הקיבוצים או בבר אילן. בתודה מראש, רותם.

Diana M

New member
שלום רותם../images/Emo20.gif

ברוכה הבאה אלינו מאחלת לך הרבה הצלחה עם תחילת לימודיך. נשמח ללוות אותך לשמוע ממך רעיונות חדשים ולסייע. דיאנה

רותם 21

New member
../images/Emo9.gif תודה רבה!

דיאנה, תודה רבה!!! אני אשמח להיעזר ולעזור ואני בטוחה שעם הלימודים... נוכל יותר ויותר להשתמע בפורום ואולי לא רק ;) . ברכות חמות על פתיחתו של פורום חינוך מיוחד!! ללא ספק היה חסר! בכל אופן, אשמח לשמוע מסטודנטיות או מורות חדשות ולקבל מידע, חומר וכל דבר שיוכל לעזור לי עם פתיחת לימודיי. למעשה, כבר עבדתי בצבא עם נוער במצוקה, כך שאני דיי בקיאה ויודעת לאן פניי מועדות. אך עדיין... נחמד לדבר עם אנשים שבמסלול בדיוק כמוך. בתודה, רותם.

דליה.ד

New member
טוב...אני מורה עם קצת וותק... אבל

אני בוגרת קיי בבאר שבע ואת הbed השלמתי בלוינסקי. מאוד אהבתי ללמוד שם, מורים מעולים ביותר ויחס אישי וחם. עד כדי כך שהייתי בשמירת הריון בסימסטר האחרון ללימודים והם הלכו כל כך לקראתי שהגשתי, לאחר הלידה, רק עבודות בכל הקורסים וסיימתי כמצטיינת....וזה הרבה בזכות דיקנית הסטודנטים שהייתה פשוט מקסימה ואנושית! ולפעמים זה לא פחות חשוב מהרמה האקדמית (_שהיא מצויינת שם עובדה שהתקבלתי אוטומטית לתואר שני לירושלים ותל אביב)

למעלה