שלום לכולם

רינתבי

New member
שלום לכולם../images/Emo39.gif

קודם כל שמחתי לשמוע אלון שחזרת מבי"ח,מקווה שתחזור למסלול השגרה במהרה. נכון יעצתי רבות לא להלחץ מלימודים ומבחנים. אולם,קשה לי להקשיב לעצה שלי. ביום שני הבא יש לי מבחן ענקי בסוציו´,מבחן מסכם של כל התואר שמרצה היא ראש החוג.יש לי לקרוא משהו כמו 27 מאמרים כל אחד באורך הגלות,ואין לי זמן.בין עבודה לבדיקות ההספק שלי כ"כ נמוך,שזה מלחיץ אותי.מרוב הלחץ חזרה לי נשירת השיער ובגדול. פעם הייתי מסיימת לקרוא מאמר בן עשרים עמ´ בשעתיים ,היום בחמש שעות. טוב,נקווה רק לטוב,הכי גרוע ניגש למועד ב´. אני עדיים בחיפוש נואש אחר דירה להשכרה.המחירים גבוהים והמשכורת לא. נתראה בערב,אני הולכת לאכול צהריים,עדיין לא יודעת מה,נחפש.....לכולם
בעיניים,רינת

D u k e

New member
שלום

אני מקווה שתעברי את המבחן בהצלחה ותמצאי את הדירה.העיקר זה לא להתייאש. מחזיק אצבעות.ומאחל הצלחה במבחן

רינתבי

New member
../images/Emo51.gifדובס

תודה רבה רבה...מקווה שמרגיש יותר טוב מתחילת השבוע,אעדכן פרטים איך היה. מחר אני הולכת לראות כמה דירות אולי יתמזל המזל.רינת

ל3

New member
רינתבי היקרה../images/Emo24.gif

את יודעת שמי כמוני להגיד לך לא להילחץ מהלימודים כי אני מס´ 1 בלהילחץ מלימודים. כל ההתפרצות שאני סובלת ממנה לאחרונה נובעת רק מלחץ ואני יכולה לתת לך דוגמה שאפילו עכשיו כשאני לוקחת כבר סטרואידים, יש שיפור רב אבל היום נורא הייתי בלחץ וישר התחלתי להרגיש רע. לגבי המבחן חמודה, אולי כדאי שתעברי על המאמרים ותסמני לך רק את הנקודות החשובות ואותם תיזכרי. זה מה שעשיתי במבחן בסוציולוגיה בסמסטר הקודם וזה עזר. אני סומכת עלייך שתצליחי ובגדול. ותראי, הבריאות זה קודם כל. כך שאם חס וחלילה את ממשיכה לחוש ברע אולי כדאי שתשוחחי אם המרצה- או הרכז חוג שיתחשבו בך- אצלי זה עבד ושווה לנסות. תרגישי טוב חמודה ומאחלת לך המון המון המון המון בהצלחה. מחזיקה לך אצבעות ותעדכני אותנו אוהבת שירי נ.ב תקופת המבחנים האלה באמת משוגעת ואני כבר מתה שהיא תסתתים.

למעלה