שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo39.gif

היי, מה שלומכם ??? ראיתי היום כתבה שגם אתם חייבים להציץ ....... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3651411,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3651411,00.html אני דיי חדשה כאן ומקווה שהצלחתי להעתיק נכון זהו מתכון לגלידה פרסית שפירסמו היום ב - YNET ולמי שמתכוון להכין............. שלא ישכח לקרוא לח'ברה . חחחח
אז בהצלחה ותיאבון , ליה

niya

New member
../images/Emo24.gifהיי ליה אליה וברוכה הבאה

קצת הקדימו אותך עם המתכון לגלידה, אני מפנה אותך לשרשור של gamari מאתמול... אבל את בהחלט מוזמנת להמשיך ולהעלות כאן

פרויז1

New member
../images/Emo8.gifלתשומת לבך :

יש פה צוות טועמים שאנחנו הצנזורים. כל מאכל חדש - רק דרכנו. ואם זה טוב במיוחד ומוצא חן בעינינו - אנחנו פוסלים להפצה עד שיוכנו מנות נוספות. המנות הישנות נשארות לרשות צוות הטועמים. הסגל: נייה - יו"רית אני ס"יור ומזכיר הועדה gamari חבר הצוות.

gamari קבל התנצלותי......./images/Emo52.gif ../images/Emo140.gif

השעה היתה מאוחרת, ואני מצידי מהרגע שראיתי ב - YNET את הכתבה רק רציתי ליידע בפורום עליה. - לא הצצתי בשרשורים הקודמים, -הייתי עייפה מידי. בכל אופן אם מישהו מכין את הגלידה............שלא יחסיר לנו דיווח ! שבת שלום לכולם

פרויז1

New member
רגעעע! את צריכה להתנצל לפני

צוות הטועמים שלא הגשת מנות גדולות לאישור. וקרק אחר כך להתנצל לפני gamari. אם תביאי ת'מנות, לא תצטרכי להתנצל בכלל.
נסדיר ת'עניינים גם עם gamari.
קבלי באהבה מכולנו.

צ'י גופתי ????

פרוווווווווווווווייייייייייייייזזזזזזזזזזזז תגיד לי אתה פרויז הזמר ??? חחחחחח ונעבור לרצינות, ת'גיד לי פרויז 1 (מה יש פרויז 2 ????) חחחחח יש איזה דיסקו חומייני בזמן הקרוב ??? יש איזו הופעה של זמר פרסי ??? מחכה לתשובותיך, שבת שלום, ליה

niya

New member
אנחנו מנסים לארגן

הופעה של הזמרת מורין נהדר. את מכירה אותה?

פרויז1

New member
תשובות לפי סדר מכתבך:../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

גופתם כה : יש פה צוות טועמים. כל מאכל עובר דרכנו בלבד. אם נאשר, המאכל יוגש. יש לנו רק בעיה לוגיסטית קטנה. כן! אני זמר! (בלי הא הידיעה). כשאני מתקלח, אני שר הכי יפה. יש כל יום חמישי ערב תרבות פרסית.אני אורח קבוע. יש להקה פרסית, 2-4 זמרים מתחלפים במהלך הערב, ריקודים חופשי, אוכל פרסי חופשי, משקאות קלים חופשי, בסוף תה חופשי, משעה 21:30 עד 01:30 . עוד פרטים? עוד משו בשביל הגיברט?

למעלה