שלום לכולם

רינתבי

New member
שלום לכולם../images/Emo39.gif

בשעה טובה סיימתי את כל המבחנים,היה קשה מאוד ולא נראה לי שהצלחתי להשיג מה שרציתי ,אבל לפחות עד למועד ב´ יש לי קצת מנוחה. עם המבחנים,חיפוש הדירה והמעבר,ניתוח המעקפעם של אבי הגעתי לרמות של מתח שלא ידעתי בעבר...כתוצאה חזרה לי הנשירה ובגדול...ממש מפחיד אותי כיוון שהשיער שלי גם ככה נהיה מאוד דליל וחבל-פעם כולם התלהבו ממנו...גם הדלקת פרקים שוב מאותתת לי והיו ימים שהיו לי כאסים חזקים וממש חבל לי -עד שהיו לי בדיקות טובות ולא סבלתי מהם!!!!טוב הלחץ עוד לא עבר,בשבת אני מעבירה חפצים לדירה החדשה ושבוע לאחר מכן אני צריכה לתמרן בין עבודה לבי"ח-אבי. נמאס לי מכל התופעות הללו,יש ימים שאני פשוט לא מצליחה להרדם כיוון שהראש ממשיך לרוץ ולהזכר בימים הטובים יותר שהייתי בריאה ויפה. אני גוועת מרעב כך שאלך לי עתה הביתה מהעבודה,שיהיה לכולם לילה טוב,רינת

ל3

New member
הי רנתוש´

קודם כל מזל טוב לסיום המבחנים ולמעבר לדירה החדשה
. אני מקווה שלא תצטרכי מועד ב´ ושיהיה לךרק טוב ואושר במקום החדש. רינתוש´ אני יודעת שזהesiear said than done אבל תנסי להפחית מהחרדות. לגבי הניתוח של אבא שלך, אי מניחה שהוא בידיים טובות והסטטיסטיקה די טובה בניתוחים מסוג זה. לגבי הדירה- אני ממינה שעד מהרה תסתגלי למקום ותחשבי שכל החיפושים כבר מאחורייך. אני מקווה מתוקה שעד מהרה תרגישי יותר טוב וכל התופעות ששבו לפקוד אותך יעלמו להם. עד אז נסי להרגיע את עצמך באמבטיות, מוסיקה שקטה, מסעי קניות וכו´. מחכה לעידכונים על אבא שלך ועל איך שאת מרגישה, ואני פה בשבילך לכל מה שתיצטרכי שלך, שירי

maruan

New member
רינת אני אוהב אותך ומחזיק לך אצבעות

את בשבילי גיבורה ואני אוהב אותך ואני מקווה שתצאי מיזה מהר אני מאחל לך המון המון המון בריאות וכול טוב תשמרי על עצמך רינתי
אוהב אותך מרואן

למעלה