שלום לכולם..

שלום לכולם..../images/Emo39.gif

איזה יופי להכנס לפורום שמתמקד רובו ככולו בנושא אחד. אז יופי שיש אפשרות להכנס ולקרוא...ותודה לdawn שפרסם אותכם. אגב..יש לו אתר מצויין משלו שם תוכלו לקרוא לראות ולהבין מה קורה בסידרה הזו. אהמ..הייתם רוצים לספר למשל מתי כל אחד מכם התחיל לצפות בסידרה? ואם אתם צופים בדרך קבע או מאלה שחושבים שגם אחרי הפסקה של חודשיים אפשר להבין מה פספסתם.. לי אישית יש "רומן" מסובך עם הסידרה הזו... המשך של ערב מקסים לכם...בשבילי זה הזמן לשתות
חם.

Dawn12

New member
יקירתי! ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

איזה יופי לראות אותך גם פה! לאלו מכם שלא נכנסים לעמוד של צח"מ ב-Ynet או לאתר שלי (תתביישו לכם!) הפייה שלנו כאן היא האחראית לתקצירים המפורסמים בשני המקומות ובהחלט עזרה ועוזרת לי הרבה. אני בטוח שתשתלבי כאן מצויין!

python 4

New member
מה זה עמוד צח"מ ב- ynet?

קישור! מיד! ואגב - האתר שלך מצויין. אהבתי את הקטע עם הפרומואים שממש עושים חשק להתמיד עם הסדרה. למה בערוץ 3 לא עושים כאלה פרומואים?

Dawn12

New member
הכוונה היתה לעמוד התקצירים

של פנאי פלוס, הנמצא כבר זמן ממושך תחת האתר Ynet, והקישור כאן. ותודה רבה על המחמאות לאתר.

באמת כל הכבוד לשחר!

איך יש לך זמן לכל זה? גם לסכם על הדמויות, להביא כתבות, חדשות?? לי בקושי יש זמן לקרוא את התוכן שם! (ואני מודה שיש הרבה דברים שאני רוצה לקרוא שעדיין לא קראתי!!)

Dawn12

New member
../images/Emo6.gif כמו שאומרים:

Where there's a will - there's time או משהו בסגנון

python 4

New member
ברוכה הבאה!

נראה לי שהפורום מתחיל לזוז.. אם כן, 5 צופים יש לצח"מ עד כה (אגב גם סבתא שלי צופה אבל משום מה היא לא מחוברת לנושא הזה של האינטרנט). אני התחלתי לראות צח"מ לפני הרבה שנים; הקטע הכי מוקדם שאני זוכר זה שניסו לרצוח את קסנדרה, והיה גם את משפט האונס של כריס באותה תקופה (פחות או יותר). אבל אחרי כמה שנים של צפייה עשיתי הפסקה של שנתיים שלוש, וכשחזרתי כבר פתאום היו הרבה דמויות חדשות (ניק ושרון, למשל) ואז בדיוק היה את המשפט של שרון (שלכאורה ירתה במאט). זהו. מאז נפלתי שוב. ואגב, נדמה לי שרוב הפורומים מתמקדים רובם ככולם רק בנושא אחד, לא?

איזה קטע!

גם אני התחלתי כשניסו לרצוח את קסנדרה, אבל נדמה לי שזה היה קרוב לסוף העלילה (ויקטור גנב לפול את ההצגה והציל אותה). אז איך לא ראית את נינה ודיוויד קימבל?? זה היה באותה התקופה!! אבל את משפט האונס של כריס לא ראיתי, זה כנראה היה לפני (מי אנס אותה?) אני צופה קבוע לסירוגין - לפעמים יותר לפעמים פחות (היו תקופות שראיתי פרק אחד בשבועיים) אבל איך אפשר לנטוש משהו שגדלת איתו?? וברוכה הבאה, שוגר!

python 4

New member
אה, כשבדיוק התחלתי לראות

זה היה משפט האונס של כריס. לא זוכר מי אנס אותה, זה היה באיזו מסיבה או משהו (זה לפני שראיתי), אבל אני זוכר שסקוט (אחיה) ופול הצילו אותה ברגע האחרון ע"י זה שהם הביאו עדה או מישהי שגם נאנסה ע"י אותו בחור, אני כבר לא זוכר. ואז ניסו לרצוח את קסנדרה, זה היה איזה מישהו שסימם אותה ורצה לביים את הרצח שלה כך שזה יראה כמו התאבדות, אבל פול (או ויקט, אין לי מושג) הצילו אותה. וברור שנינה היתה שם - היה לה את הבן הקטן פיליפ (שאגב, נורא מוזר שהוא לא התבגר הרבה מאז - הרי לפי קצת גדילה של ילדים באופרות סבון הוא היה אמור להיות היום כבר סבא ל- 10 נכדים). וג'ק אז בכלל היה ג'ק הישן (מן יצור ג'ינג'י כזה) ובראד היה מגעיל כהרגלו, וטרייסי הייתה שם גם עם האפרו שלה. כל הטינס לא היו.

Charmed24

New member
ובכן

קריקט, לימים כריסטין, נאנסה ע"י דרק סטיוארט במהלך פגישה בדירתה, מה שנקרא רייפ-דייט. במשפט דרק כמעט וזוכה, אלא שברגע האחרון דני וסקוט מצאו שתי עדות שהפכו את הקערה על פיה. (ד"א פייטון, פול לא קשור לעניין הזה, זה היה עוד הרבה לפני שמישהו חלם על עלילה משותפת כלשהי בין כריס לפול). דרק ברח מהמעצר, ולכד את כריסטין בחדר במלון, אך סקוט הגיע לשם ברגע האחרון והציל אותה, ודרק קפץ מהחלון אל מותו.
מי שניסה לרצוח את קסנדרה היה אדריאן האנטר, לימים בן דייוידסון בלחיות. קאסי הייתה נשואה לג'ורג' רולינס קשיש אימפוטנט שגסס ממחלה סופנית אך עשיר כקורח. מן הסתם, היא ניהלה גם רומן מהצד, עם ידידנו פול. כשג'ורג' גילה על כך, הוא שכר רצח (אדריאן) שיהרוג אותו כי ממילא גסס, אך שיפליל את פול ברצח שלו. אדריאן לא הסתפק בזה, אלא נתן בזכות צרוף מוזר של נסיבות, הצליח לשכנע את קאסי שהיא האחראית למותו של ג'ורג'. קאסי ירשה את כל הונו של ג'ורג', ואדריאן תכנן לשאת את קאסי, לחסל גם אותה, ולזכות בכל הקופה. בנתיים פול כמעט והורשע ברצח ג'ורג', ונאלץ לביים את מותו כדי לא לשבת בכלא. ויקטור שיתף פעולה ופצח ברומן עם קאסי, בתקווה להוציא ממנה וידוי. מפה לשם, ויקטור ופול גילו הכל, ועשו את דרכם לביתה של קאסי, שקיבלה מאדריאן סם שמשתק את כל שריריה, כשאקדח מכוון אליה, עם גוש קרח באקדח כך שברגע שיימס, תפלט יריה. פול וויק הספיקו כמובן להגיע ברגע האחרון ולהציל את קסנדרה.
היו זמנים...

python 4

New member
נכון, צודק

זה לא היה פול זה היה דני. אז היא היתה מאוהבת בו. וזה לא היה סתם גוש קרח באקדח - זה היה קרח יבש (פחמן דו חמצני קפוא) שכשהוא מפשיר הוא עובר ישירות למצב של גז וככה בעצם הוא נעלם לגמרי ואז גם לא היו מוצאים את האקדח בתוך שלולית מים, שהיתה אולי מעוררת חשד. זה היה מאוד מתוחכם מצידו, אני חייב לציין.

תודה על קבלת הפנים החמה

הקישור המבוקש הוא--->www.pnaiplus.co.il יש שם את כל הכתבות שמופיעות כל שבוע בפנאי פלוס ואת תקצירי הסדרות,שם אתה לוחץ על צעירים חסרי מנוח ויש איזה 500 ומשהו הודעות. אני התחלתי לצפות בסידרה כשחיברו את הכבלים לראשונה..וגם עשיתי הפסקה של שלוש שנים...וחזרתי שוב לפני שנה וקצת..... לצערי קורה שרק אחת לכמה שנים מתעלים על עצמם ומקרינים פרק בומבסטי ואח"כ יש ירידת מתח וחוזרים לנושאים הטפלים..וחבל שכך.

Charmed24

New member
וואי, אני ממש מסכים

עם מה שאמרת בהודעה האחרונה
אני צופה בסדרה מאז שהתחברנו לכבלים, וזה היה במאי 1992, מה שאומר שאני צופה בה כבר כמעט 12 שנים. כמובן, היו תקופות ארוכות שחלפו בלי שראיתי אפילו פרק אחד, אבל איכשהו תמיד חוזרים לזה. התחלתי לצפות כשהייתי בן 13, וזה היה בדיוק שנה אחרי ש"שושלת" שלדעתי היא הסבוניה של כל הזמן ירדה בארץ, והדבר הכי מתקרב לסבוניות ששידרו זה את "קרוב רחוק" ו"שכנים" האוסטרליות, ואז צח"מ הייתה הדבר הכי קרוב לסבוניה שווה. מאוחר יותר הגיעו שאר המתחרות (לחיות, ימ"ח וכו') ואז למדנו שצח"מ היא לא כ"כ מעניינת (אבל שששש... את זה אסור להגיד בפורום הזה). אבל אחרי כל זה, איך אפשר שלא לשמור לה חסד נעורים

python 4

New member
הדעה שלי בדיוק הפוכה -

לדעתי שכנים וקרוב רחוק היו (ועדיין) סבוניות הרבה יותר מוצלחות בכל דבר אמריקאי שמשודר עד היום. וצח"מ היא אחת הטובות שבאמריקאיות, לא כמו צ'וקות הגדולה אבל בטח יותר מהזבל הזה ימ"ח (ואת זה מותר להגיד, זה לא פורום ימ"ח). ובאמת שושלת היה גדול! וואו אנחנו עד כדי כך זקנים...

תשוקות הגדולה?

תשוקות זו סידרה אינפנטילית (לכן אני באמת לא מתפלא למה אתה מכור לה). והאמת היא שהיא מיועדת לבני נוער! (אמנם אתה בן 27 במספר שנותיך, אבל תודה שאתה מתנהג כמו טינג'ר קטן בן 16). למרות שבאמת נחמד מדי פעם להציץ בטמטומי הרמוני (אני אפילו התחלתי מהפרק הראשון... ואתה יודע מה שבר אותי?? כשהביאו את פיית'! הספיקה לי גרייס אחת, כשהכניסו את פיית' חשבתי שגם היא תהיה במשרה מלאה, ופשוט לא יכולתי לסבול יותר! אז תודות לגרייס/פיית' הפסקתי לצפות באופן קבוע ונמנעתי מהתמכרות מסוכנת). "שכנים" ו"קרוב" אף פעם לא ראיתי. מה שכן אחותי הגדולה ראתה "קרוב רחוק" בתקופה ששנינו היינו קטנים (ובכל זאת היא גדולה ממני ב-7 שנים!), אבל עד היום אני זוכר את השיר "home&away" שהיה מבוצע חלקים ע"י גבר וחלקים ע"י אישה. איך אהבתי ת'שיר, ולא הבנתי אנגלית, והייתי מקשקש מילים ומשנה את הקול מגבוה לנמוך (מהגבר לאישה) וזה קרע אותה... חחח בייגונז, השעה אחת בלילה...

python 4

New member
אה! אני חש בנימה שלילית משהו בדבריך

מזל"ט, נדמה לי שאתה הראשון שזוכה להעליב אותי בפורום הזה.
בכל מקרה, תשוקות היא האופ"ס (אופרת סבון, בקיצור) האמריקאית הכי טובה שיש. נכון, היא מטופשת וקצת ילדותית, אבל זה בדיוק מה שנותן לה את החן המסוים שלה. לעומת זאת, צח"מ היא קצת יותר רצינית (*קצת*) אבל היא הרבה יותר משעממת. כנ"ל לגבי ימ"ח. ועוד דבר - תשוקות הרבה יותר מעניינת מצח"מ בגלל שאני רואה אותה מהפרק הראשון ממש, וככה אין דברים עליה שאני לא יודע, כמו למשל שלג'יל היה רומן עם ג'ק. אבל אין על האופ"ס האוסטרליות - הן הרבה יותר רציניות, מציאותיות ונורמליות. כל יום נמשך שם 24 שעות, ואף ילד לא נשלח שם לפנימיה וחוזר כעבור יומיים מבוגר בעשור.

SupeRonit

New member
האופ"ס האוסטרליות

על איזה בדיוק דיברת?? כי אני צופה קבועה,הדוקה ומכורה של "קרוב רחוק" ובזמנו ראיתי את "ברייקרס","המחלקה",ועד לא מזמן את "תיכון הלבבות השבורים".. ולכל מי שקורה את ההודעה: הגשתי בקשה להקים פורום ל"קרוב רחוק"-אם הבקשה תאושר
,אני אשמח לראות אותכם שם.אם אתם אוהבים אתה סדרה כמובן,ואם אתם מכירים אוהבי סדרה,שייצרו איתי קשר בכל מקרה (אם הם יכולים),כי אני לא מוצאת,לצערי,הרבה כאלה.

python 4

New member
הסיבה שאת לא מצאת הרבה אוהדי

ק"ר, היא שיש בדיוק שלושה צופים לסדרה הזו: אני את ועוד אחד ששולח לי ספויילרים בלי חשבון. זה מה שיש! לצערי פורום ק"ר יהיה יותר שומם מהפורום הזה. ואני באמת אוהב ק"ר. אני רואה את זה עוד מהימים שזה שודר בערוץ 2 הנסיוני, כשעוד פיפה היתה פיפה הישנה וסאלי היתה ילדה קטנה. בזמנו הייתי רואה גם שכנים, אבל היא בוטלה ומאז התפנו לי עוד 40 דקות ביום. כזה אני, תמיד רואה את הכוס המלאה.

SupeRonit

New member
מי זה השלישי?

מה הוא? יש לו -אימייל -אייסיקיו -או שם בפורום ????????? גם אני אשמח לספויילרים

למעלה