שלום לכולם!

rain bow

New member
שלום לכולם! ../images/Emo39.gif

אני חדשה..! יש מקום בשבילי?..
אני מקווה שכן.. אני רואה טרה אספרנסה ולא מפסידה אף פרק..! מקווה שתהיה לנו דרך מקסימה ביחד!

נעמהdj21

New member
וולקאם! יש מקום לכולם ../images/Emo9.gif

את מוזמנת לספר על עצמך... מה את אוהבת בסידרה. חופשי.

rain bow

New member
../images/Emo6.gif

סתם ילדונת בת 14
אוהבת חיות (יש לי כלבה..) ואוהבת טלנובלות.. לא בצורה קטסטרופית..
בסידרה אני אוהבת את קמילי בצורה מסויימת היא דיי מרגיזה כנ"ל מריה.. אני הכי אוהבת את טוני ואת בת דודה שלו.. (שכחתי את השם..
) למרות שבסדרה יש תדמית לא כל כך טובה של היהודים.. אבל היא אחלה סדרה..
ספרו גם אתם על עצמכם!

נעמהdj21

New member
לדעתי היהודים מוצגים בצורה ריאלית

יחסית לתקופה. אנחנו מדברים על שנות ה - 30. בהם כולם היו פרימיטיביים ושמרנים. תראי למשל את היחס למריה! יותר טוב? יש קצת קטע מעצבן של מעין יחס מלגלג : " היהודי" וכאלה... אין יחס אישי אלא קולקטיב : " היהודי". ואיך שהם אומרים אוו ווי ,ושלום כזה בצורה מצחיקה... אבל מצד שני היהודים נתפסים כנחמדים ומשעשעים... וואי איזה ניתוח עשיתי.

rain bow

New member
לא התכוונתי לזה.. ../images/Emo13.gif

הם אומנים מוצגים בהתאם לתקופה ההיא את צודקת בהחלט אני מדברת על זה שהם מוצגים כחמדנים ולא בתדמית הכי טובה.. פשוט הלכתי על מה שהיה בפרקים הראשונים, וכן היודים של היום הכוונה לדתיים שבינינו עדיין מתנהגים בהתאם לתקופה ההיא (שמירת נגיעה או איסור נגיעה משהו כזה אני לא בדיוק זוכרת את השם של זה..) ולא תמצאי חרדי או דתי אחד שירשה לבת שלו להתחתן עם נוצרי.. אפילו לא בטוח שתמצאי חילוני ישרשה את זה לבת או לבן שלו למרות שיש יותר אנשים שפתוחים לזה עכשיו.. דרך אגב, לדעתי מה שטוני אמר זה דיי נכון.. הברי כל הדתות נוצרו מדת אחת כולנו מאמינים באותו אלוהים וכולנו שומרים על מצוות החגים זה נושא אחר..

כן נכון..

שבשמירת נגיעה/ איסור נגיעה אסור לבו ובת שאינם נשואים לגעת זה בזו (אבל גם לנבי זוג נשואים יש תקופות שאסור להם לגעת זה בזו).

LaLuShIt

New member
הם לא מוצגים בצורה מאוד ראלית...

אבל בכל זאת, זאת טלנובלה=) אני לא דתיה, אני ההפך הגמור. אבל אני חושבת שדתיות לא הולכות עם שמלות מעל הברכיים, הנשים הנשואות לובשות פאות ואין שום סיכוי שיגידו לאב חרדי שהבת שלו התנשקה עם מישהו בלי שהיא נשואה והוא לא יעשה כלום...=/ ככה שזה לא מאוד נכון מה שהולך שם.

למעלה