שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo39.gif

קוראים לי אורלי. נכנסתי לפורום הזה בהמלצתה של דודתי,אני מודה לאלוהים שיש לנו אותה ועוד רבים כמוה שתמיד איתנו,תומכים בנו,מנסים לעזור בכל דרך אפשרית,ולא עוזבים אותנו לרגע.
אני קראתי כמה הודעות מהפורום ונחנקתי מבפנים. אין לי מה לכתוב,אין לי מה להגיד לאנשים שמתעניינים במצבו של אבי. כואב לי,קשה לי לראות אותו סובל.האבא הגיבור והחזק שלי..פתאום הוא שבר כלי,חוסר האונים שלו,התסכול שניכר לעין בגלל שקשה לו לחזור להיות אותו אדם שהיה לפני הניתוח ולפני הטיפולים הכימו'. כמעט חודשיים אחרי הניתוח,אחרי שבוע של טיפול כימותרפי רק עכשיו אני מתחילה לעכל שגם אנחנו הצטרפנו למשפחות שנלחמות בסרטן.

ayus

New member
../images/Emo140.gifהי אורלי!

אני כ"כ מבינה את מצבך. לאבי התגלה גידול במוח לפני שלושה חודשים. הוא עבר ניתוח להסרת הגידול והוא בשבוע השני של טיפולי הקרנות והוא נוטל כדורי כימו. קשה לראות את אבא שלך במצב הזה...אבל הכי חשוב להיות אופטימיים והכי הכי חשוב את צריכה להיות חזקה בשביל אבא שלך! רק כך הוא יוכל לעבור את התקופה הקשה הזו. בכל אופן, גם אני עדיין לא עיכלתי לחלוטין שאנו משתייכים למשפחת הסרטן, אך תגלי שיש פה אנשים נפלאים ותומכים. החלמה מהירה וקלה לאביך וחזקי ואימצי!!! איה

regiment

New member
היי

רציתי לומר שאני זו שחולה במשפחה שלנו ועד לכתיבת שורות אלו, אני עדיין לא מעקלת שאני זו שחולה...אני נכנסת לפורום כדי לקרוא על אחרים ואליי זה כאילו לא שייך....כנראה שיש מצבים אותם קשה לעקל....

ayus

New member
שוב הי../images/Emo9.gif

בכל מקרה אני מאחלת לך החלמה מהירה. תחזיקי מעמד!!! ותזכרי שכל פעם שאת זקוקה לאוזן קשבת או סתם בא לפרוק משהו- פשוט תכתבי.תמיד יהיה פה מי שיקשיב לך.... שיהיה לך יום טוב וקל, איה

היי ../images/Emo39.gif

רציתי לשאול אותך אם עברת טיפולים כימותרפיים... אבא שלי לא אוכל,והוא שותה רק אחרי שאני משגעת אותו ו"מתקרצצת" אליו. אני לא יודעת איך לגרום לו לאכול... היה לו גידול בקיבה,כרתו לו יותר מחצי קיבה. הוא חודש וחצי אחרי הניתוח. ולא מספיק הוא בקושי אכל אחרי הניתוח בגלל שהקיבה שלו קטנה עכשיו הוא לא אוכל בכלל. אולי פרוסת לחם ביום..וזה במקרה הטוב.

azehu

New member
אוכל וירידה במשקל

אמא שלי ירדה איזה עשרה קילו אחרי הטיפולים. והיא תמיד היתה עם תיאבון בריא (לא שמנה, אבל אוהבת לאכול) ועכשיו היא כבר יותר טוב, אבל ממש אחרי הטיפולים אחרי שני ביסים היא כבר לא היתה אוכלת כלום. והיו ארוחות שלמות שכולנו אוכלים לידה והיא בלי צלחת. היא אמרה שזה גם עושה לה בחילה וגם שהיא פשוט לא רעבה. הבנתי שאצל רוב החולים יש ירידה משמעותית במשקל. כדאי למצוא דברים שהוא כן אוהב, לפחות את זה שיאכל. היא התחילה פתאום לאכול דברים שפעם היא לא השתגעה מהם, יש שינויים בגלל המצב.

אולי תעברו לאוכל נוזלי

הוא מתעכל מהר ולא מעיק על הקיבה הטריק הוא ארוחות קטנות שמתעכלות מהר ודברו עם הרופאים שלו אולי להם יש עצה הם צריכים לדעת שהוא לא אוכל ואולי זו תגובה נורמלית לאחר הניתוח

למעלה