שלום לכולם

שלום לכולם../images/Emo4.gif

לא כתבתי על מה שקורה איתי כבר כמה ימים, אלא רק הגבתי לאנשים פה. יש כאן ממש סיפורים קורעי לב ואני מקווה שאני קצת תורמת בתמיכה שלי. אז ככה: אני ממשיכה ולא מתלוננת וגם לא חוטאת, אבל שני דברים קשים לי: א. רציתי ללכת כל יום, וגם הצלחתי, אבל פתאום זה השתבש ולא הלכתי כמה ימים וזה מלחיץ אותי כל הזמן שמא זה מאט את קצב הירידה ושמא אני לא מספיק משתדלת. משום מה זה גורם לי לרגשי אשמה ולחץ נוראי שאולי אני אעלה על המשקל בעוד שבועיים וחצי,( אני נשקלת פעם בשלושה שבועות) ואז לא אראה ירידה... תגידו לי שאני לא משוגעת... זה נורא מלחיץ אותי. הדבר השני הוא, ולזה אני מצפה לאישור מכם, האם גם מישהי מכם מרגישה את התחושה הזו, שנשקלים ומגלים ירידה נחמדה ופתאום.... מהיום שלמחרת, במשך איזה שבוע, לא מרגישים כלום בגוף, פתאום מרגישים שיש עצירה וששום דבר לא קורה. זה נורא מתסכל וגורם לי לרצות להישקל שוב אבל אני מתאפקת כמובן, כי אני יודעת שזה טיפשי. היו ימים שממש הרגשתי, בבוקר כשקמתי, שירדתי בלילה... אני יודעת שזה מצחיק אבל זו הייתה ההרגשה. פתאום, יש לי מין משבר ותחושת פלאטו כזו, כאילו הכול נעצר מלכת. זה נדמה לי? או שזה יכול להיות? נסו לענות לי. תודה

יעל יקרה, לא לדאוגגגג!!!! ../images/Emo140.gif

אז, את מתנדנדת. יודעת שזה לא טוב לחוש רגשות אשם מצד אחד ומה המשמעות של "ההתמסרות" אליהם ומצד שני בגלל שעדיין לא התנתקת מהם. הם עוד "שם". או-קי. אז, דבר ראשון. באמת יעלוש, אל תתרגשי! אם בתודעה יהיה לך ברור מה הכיוון שעלייך ללכת ולהמשיך בו, ותינעלי גם עליו ההתקבעות הזאת תוריד הרבה מהמתח והבלבול שלך, תאמיני לי. בד"כ כשלא יודעים או לא ברור התעייה הזאת גורמת לאי יציבות ואח"כ באמת עלולה הלאה להביא עד למשבר. יעל, אל תנסי למדוד את משקלך לפי "תחושה". יכול להיות אפילו שאת מרגישה כבדות נפשית ולא פיזית ואת בלי משים משליכה זה על זה אז כמה שפחות "תתני" לעצמך להיסחף עם המחשבות והרגשות רק יותר קל יהיה לך. (קחי ממני
). בענין הספורט. אל תקחי ללב. לא שווה לאן שזה מביא אותך. רק תורידי הילוך למתן את הייסורים שזה מביא לך. מה שעשית עשית, אומנם כדאי כמה שיותר לנסות ולהשקיע בזה אבל... מה שלא עשית תהיי שלמה איתו. יעל, כמה שפחות להרגיש אשם או אכזבה ולהתעמק במה שלא נעשה וכו´, יותר יחזיק אותך וישמור עלייך ועל דרכך. וזאת הדבר הכי חשוב שאת צריכה לזכור ולהתרכז בו. ככה פשוט תצליחי. וכל השאר, הצידה!!! בשורה תחתונה, אומר לך כך. תנערי את כל מחשבה לא רלוונטית שמנסה לפלוש ולהפריע חבל"ז ענקי יעל!!!! ממש תנסי לשכוח מזה! או-קי? כל פעם כשתתפסי את עצמך נוטה לכיוון הזה תעשי כיוונון חזרה וכמה שיותר מהר, או-קי? זה הכל. כמה בכלל יעל, שהדברים יהיו פשטניים ולא מסובכים - ככה טוב וככה נכון. זאת הדרך. כמה שפחות לחשוב ולהתייסר - כל כך מיותר מפריע והורס. תשלחי אותן רק למקום הראוי להן. (you know where). בענין הפלאטו, אם התכוונת לגבי המשקל. בבקשה תיקראי מה שכתבתי לגבי זה במכתב לחברים והחברות החדשים אמש לפורום. כי התייחסתי לקטע הזה ממש. וספרי איך את מרגישה, חייבת להרגיש את הדופק שלך.
דליה.

אביטל +

New member
יעל - באמת שלא לדאוג

הנה קישור למאמר בנושא העצירות בירידה במשקל בקשר להליכה - את לא חייבת ללכת כל יום אפשר פעם ביומיים. אפשר 4-5 פעמים בשבוע. העיקר להמשיך הלאה. התוצאות יגיעו.

למעלה