שלום לכולם!

SHANI_1_5

New member
שלום לכולם! ../images/Emo4.gif

שלום לכולם...אני חדשה בפורום..ואני מקווה שתקבלו אותי בזרועות פתוחות ולא תתעלמו ממני.. אני מאוד מוטרדת ממשקלי גובהי הוא 1.70 ומשקלי הוא 55 ק"ג הייתי רוצה מאוד לרדת 5 קילו, אבל אני לא יודעת איך לעשות זאת כראוי. בעבר עשיתי זאת ע"י צום, וירדתי, אך ברגע שאכלתי אפילו 600 קלוריות ביום כבר שמנתי. אני פשוט לא מצליחה לרדת. אפילו אם אני אוכלת נכון. למישהו יש עצה?? אשמח לקבל..

אבידן

New member
בשביל מה לך לרדת עוד?

לעניינך. הגוף שומר על רמת איזון באמצעות המטבוליזם (חילוף החומרים )האישי שלו. ועד שלא יורגל במשך תקופה ארוכה ללצריכה קבועה של קלוריות, הרי שהוא מתייחס לכל ניסיון ירידה במשקל, כאל גחמה זמנית. והוא הרי צריך לשמור על איזון, כלומר שימור המצב הקיים, שהוא חלק משרידות של כל גוף. לא הזכרת שום פעילות גופנית, שמשמעה שריפת קלוריות. מומלץ לפעול על י תוכנית קבועה שרואה את כל התמונה באמצעות דיאטנית ומקצועי בתחום הפעילות הגופנית.

ל ר ד ת ?

היי שני
טוב, אז קודם כל- אני חושבת שהרבה חברי פורום פה מקנאים בך מאד כרגע... את נמצאת בתת משקל על פי הטבלאות, ולכן לא רק שאסור לך לרדת, אפילו כדאי לך מאד לעלות בקילו או שניים! בשום אופן ומקרה אל תצומי! הנה, ראית מהניסיון שלך- לא עובד, ובאמת לא טוב לשומדבר... (אהההההם בא גם קצת כרמז לאנשים אחרים פה...)
. בכל מקרה, הנקודה שלי הייתה, שמבחינת משקל- אין לך בשביל מה לרדת במשקל. ואין לך מ מ ה לרדת חמישה קילו. אם את רוצה להיראות יותר רזה, את צריכה לעשות תרגילי חיטוב, לא דיאטה.. תאכלי כרגיל ממי ואפילו קצת יותר..
אבל בכל מקרה תראי איך אני מקבלת אותך בזרועות פתוחות
שלך, ס.ש.

adi from work

New member
הטבלאות הן סתם

בולשיט!!! זת´אמרת, אני מניחה שאת בהחלט רזה, אבל לא כמו שס.ש (
) כתבה לך... אנ´לא מאמינה שאת בתת משקל!!! כי את בדיוק כמוני: 1.70 (טוב, את גבוהה ממני בסנטימטר!)
ושוקלת 55 ותאמיני לי שאני לא בתת משקל... מה שכן, גם אני הייתי רוצה לרזות קצת... אבל! אני יודעת שאם אני ארד 5 קילו - אני אהיה ממש ממש רזה... לכן, אם כבר, אני ארד 2-3 ולא יותר מזה... טוב, אני חייבת לחזור לעבוד...
עדי התל-אביבית

לעדי התל אביבית ../images/Emo8.gif

את לא חינוכית!!
תראי, כשאומרים "תת משקל", אז ישר קופץ לראש מין מישהו אנורקס כזה, עם כל העצמות הבולטות ובלי שום טיפת בשר. אבל האמת היא- שעל פי חלק מהטבלאות, המשקל שלה הוא נמוך מהמומלץ. כמובן שיש טבלאות גמישות יותר או פחות, אבל הנקודה היא- בשום אופן היא לא צריכה להוריד במשקל, ואפילו אסור לה להוריד במשקל, ולפי הנתונים שנתת- גם לך ממש לא כדאי! הטבלאות האלה הן לא בולשיט לדעתי. גם אני חשבתי ככה, ואז ירידה של "קצת" יותר מידי במשקל, וגיליתי שזה לא בולשיט.. הטבלאות האלה נקבעו על ידי רופאים, ועל ידי מחקרים. צריך לזכור תמיד שהמשקל לא תמיד משקף את החיצוניות (יש הבדל בין מסת שומן ומסת שרירים, מבנה גוף וכו). הטבלאות לא קובעות אם את רזה או לא, הן קובעות אם המשקל שלך בריא. קראתי קצת את ההודעות שלך. אז את יודעת איך זה להיות אנורקסית ולאכול פחות מידי. את מכירה את ההרגשה הנוראית הזאת, את השיער שנושר, את העצבנות ואת העייפות... תנסי לחשוב- את רוצה לרזות או לרדת במשקל? כי במקרים מסוימים אלה שני דברים שונים! אם תעשי 200 כפיפות בטן כל יום (לא מומלץ כל כך, סתם דוגמא
), אחרי זמן מסויים הבטן תשתטח, אבל.. אם תעלי על המשקל, תגלי שעלית בשניים או שלושה קילו! וככה את יכולה לרדת בהיקפים, אך כיוון שבנית שריר, משקלך יעלה. המממ... אני חושבת שהלכתי קצת לאיבוד.. אה אוקי נזכרתי. בכל קמרה הנקודה שלי הייתה, שאת לא צריכה לרדת במשקל. אני לא יודעת איך את נראית, אבל אני משערת שאת גם לא צריכה לרזות. אם את רוצה להרגיש יותר טוב עם עצמך- תעשי ספורט, תעשי תרגילים שונים לחיטוב הגוף, אבל שהשאיפה שלך לא תהיה לרדת במשקל. אם תעשי ספורט, תרגישי חופשייה לאכול כ מ ה שאת רוצה. באמת, מניסיון, זה עובד
. טוב, נראה לי שההודעה יצאה קצת מבולבלת.. מקווה שהבנתם את הרוב
ס.ש., שקצת לא מרוכזת עקב השעה המוקדמת.

adi from work

New member
לסירופ שוקולד היקרה! ../images/Emo9.gif

את לגמרי צודקת... לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב!!! למרות שההודעה מבולבלת מעט (לא נורא, נסלח לך, יקירתי!)
, אני חושבת שאת פשוט צודקת בכל מילה שכתבת!!! וכשכתבתי שהטבלאות הן בולשיט, לא ממש התכוונתי שהן בולשיט... פשוט.. הן לא תמיד צודקות! ולא צריך ללכת במדוייק לפי הטבלאות! ממש לא! אמנם נכון, הן באמת נבנו ע"י מחקרים ורופאים שמבינים הרבה יותר ממני או ממך או מכל אחד אחר כאן, אבל... כל אחד הוא אינדיווידואל ואי אפשר ללכת לפי טבלה זו או אחרת!!! אבל בהחלט, לרוב היא צודקת... אחרת הם לא היו "מפרסמים" אותה, כמובן. מקווה שהבהרתי את עצמי נכון...
(אויש, הסמיילי החננה שלי... "התגגתי" אליו!) :) אוהבת, עדי התל-אביבית

רוזנה

New member
שאלך אלייך עדי...

מניסיונות הכתיבה שלך נראה כי את סתם כותבת כדי שאנשים יאמרו לך שאת רזה ולא צריכה בכלל לרדת. מה הסיפור שלך? מנסה לגרום לאנשים להרגיש רע בגלל המשקל שלך, ואת יודעת הרי שהוא ממש לא אחד כזה שצריך להכנס איתו למשטרי דיאטה קפדניים. לי זה נראה כאילו את מנסה לקבל תשומת לב על חשבון אחרים. תתבגרי!

רוזנה

New member
התנצלות...

קראתי רק עכשיו את ההודעה שלך המספרת כי היית אנורקטית. סליחה על המילים הקודמות... התפרצות חסרת שחר.

אולי כדאי שתחשבי לפני שאת כותבת,

כי מאוד נפגעתי ממה שכתבת... אז פעם הבאה, בבקשה ממך, תחשבי לפני שאת כותבת. חוצמזה, שאפילו אם היית צודקת בעיקרון שלך (דבר שהוא לא נכון, כי אני לא כותבת כלום בשביל תשומת לב) - היית יכולה לנסח את זה קצת אחרת... בלי לפגוע. זה מה שנקרא: "ביקורת בונה", את יודעת... יש לך יתרון, יקירתי, בכך שזה אינטרנט ואת יכולה לבדוק over and over את מה שכתבת ולנסח את זה הכי טוב שאפשר. הסליחה מתקבלת, אבל בבקשה אל תעשי את זה שוב, באמת שנפגעתי... עדי

רוזנה

New member
בהחלט חושבת...

חושבת של א התכוונתי לפגוע בך חושבת שאמרתי את מה שאני רוצה לומר, ושזה משהו שאני צריכה לעשות חושבת שאולי את גם לא צריכה להעלב מאנשים שאת בכלל לא מכירה... חושבת שאולי אפשר לפתוח דף חדש חושבת שזה אפשרי וחושבת שאולי כדאי להפסיק עם על העקיצות והסרקזם שהפלגת בכתיבתך בהודעות אחרות, אם כבר מדברים על שליליות וחיוביות ובנייה...

ארינה

New member
אז קודם כל ברוכה הבאה אלינו שני

אנחנו מקבלים כל אחד בזרועות פתוחות ולא מתעלמים מאף אחד. מה שאני לא מבינה מה את רוצה להוריד במשקל? את נמצאת במשקל תקין לחלוטין. בכל אופן אשמח אם תיידעי אותי שלך ארינה

SHANI_1_5

New member
ארינה..וכולם ../images/Emo3.gif

תודה רבה קודם כל על היחס..
דבר שני...המשקל שלי אמנם תקין...אבל אני רוצה להיות יותר רזה, ואני כן עושה ספורט, וספינינג, אבל בתק´ האחרונה דווקא התעצלתי ללכת. אני חושבת באמת שהטבלאות למשקל הרצוי, לא תמיד מדייקות. בכל טבלה משקלי היה שונה ביחס לגובה..אני לא מסתמכת על זה ממש. בכל אופן...אולי עדי צדקה..אולי 5 יהיו יותר מדי, ועליי לרדת רק 2,3.. אבל זה קשה!! זה לוקח יותר מדי זמן..ואני חסרת סבלנות...ונשברת מחדש מאיפה אתם שואבים את הכוח רצון הזה? אני כמה שאני רוצה לא מסוגלת לעשות דיאטה כראוי כל יום אני מתחילה דיאטה חדשה ונשברת כל חיי כבר מבוססים על דיאטות! זה נמאס.. בכל אופן...שיהיה לכולכם ערב מקסים, ואני מעריצה כאן כל אחד שהולך בדרך הזאת של הדיאטה הנכונה והבריאה, ללא קיצורי דרך(שגם את זה בעבר ניסיתי...ומנסיוני..זה רק הורס את החיים), ומצליח לרדת! אני באמת מעריצה את הכוח רצון הזה שלכם אני מקווה שאוכל להיות יותר חזקה אוהבת מאוד מאוד שני

היי לך שניני!!! ../images/Emo13.gif

את יודעת מה?... בואי נחליט ככה: אני ואת יורדות את ה-3 קילו האלה ביחד!!!
הא, מה דעתך? :) אוהבת, עדי

למעלה