לעדי התל אביבית ../images/Emo8.gif
את לא חינוכית!!
תראי, כשאומרים "תת משקל", אז ישר קופץ לראש מין מישהו אנורקס כזה, עם כל העצמות הבולטות ובלי שום טיפת בשר. אבל האמת היא- שעל פי חלק מהטבלאות, המשקל שלה הוא נמוך מהמומלץ. כמובן שיש טבלאות גמישות יותר או פחות, אבל הנקודה היא- בשום אופן היא לא צריכה להוריד במשקל, ואפילו אסור לה להוריד במשקל, ולפי הנתונים שנתת- גם לך ממש לא כדאי! הטבלאות האלה הן לא בולשיט לדעתי. גם אני חשבתי ככה, ואז ירידה של "קצת" יותר מידי במשקל, וגיליתי שזה לא בולשיט.. הטבלאות האלה נקבעו על ידי רופאים, ועל ידי מחקרים. צריך לזכור תמיד שהמשקל לא תמיד משקף את החיצוניות (יש הבדל בין מסת שומן ומסת שרירים, מבנה גוף וכו). הטבלאות לא קובעות אם את רזה או לא, הן קובעות אם המשקל שלך בריא. קראתי קצת את ההודעות שלך. אז את יודעת איך זה להיות אנורקסית ולאכול פחות מידי. את מכירה את ההרגשה הנוראית הזאת, את השיער שנושר, את העצבנות ואת העייפות... תנסי לחשוב- את רוצה לרזות או לרדת במשקל? כי במקרים מסוימים אלה שני דברים שונים! אם תעשי 200 כפיפות בטן כל יום (לא מומלץ כל כך, סתם דוגמא
), אחרי זמן מסויים הבטן תשתטח, אבל.. אם תעלי על המשקל, תגלי שעלית בשניים או שלושה קילו! וככה את יכולה לרדת בהיקפים, אך כיוון שבנית שריר, משקלך יעלה. המממ... אני חושבת שהלכתי קצת לאיבוד.. אה אוקי נזכרתי. בכל קמרה הנקודה שלי הייתה, שאת לא צריכה לרדת במשקל. אני לא יודעת איך את נראית, אבל אני משערת שאת גם לא צריכה לרזות. אם את רוצה להרגיש יותר טוב עם עצמך- תעשי ספורט, תעשי תרגילים שונים לחיטוב הגוף, אבל שהשאיפה שלך לא תהיה לרדת במשקל. אם תעשי ספורט, תרגישי חופשייה לאכול כ מ ה שאת רוצה. באמת, מניסיון, זה עובד
. טוב, נראה לי שההודעה יצאה קצת מבולבלת.. מקווה שהבנתם את הרוב
ס.ש., שקצת לא מרוכזת עקב השעה המוקדמת.