שלום לכולם!

גילתוש!!

New member
שלום לכולם! ../images/Emo41.gif

מה שלומכם? מה הרגשתם כשחזרתם ללימודים??

מצויין

היה בסדר.. היתה התרגשות עצומה מלעלות מכיתה ט´ לי´. עדיין לא מכירה את כולם, אך לפחות טוב לראות את החברים שלי בשכבה. איך אצלכם...?

liran b

New member
היה אחלה קטעים לחזור ועוד......

שאתה הכי גדול בבית ספר!!!!!!!!! היה ענק!!!!!!!!!!1 מערכת שעות קלילה!!!! לחזור לחברה שלי.....ולכולם!! לראות שוב את הילדה שאני אוהב ושאני לא יעשה כלום כדי להתחיל איתה(וואלה לא יודע למה) והיה כיף להגיד לילדודס הקטנים של כיתה ז´.. שילכו למקום אחר.. :) כי פה אנחנו יושבים הגדולים...... :) ושכולם מברכים אותך על זה שאתה שמיניסט!!!!!! היה עננננננננננק!!!!!!!!!1

המרחפת

New member
צודק

מוזר להיות הכי גדולים בבית הספר... למרות שבכיתה לא מרגישים את זה- אנחנו עוד לא הפנמנו את העובדה שסיימנו את כיתה י´, בטח לא את העובדה שכבר התחלנו י´ב. מרגישים גדולים כשרואים את הצוציקים של החטיבה עם החולצות האחידות. היום ראיתי אחת מהן בועטת בשמיניסט בצחוק, היא כזו פיצקל´ה והוא טאוויל (גבוה). שאלנו אותה מה זה החוצפה לבעוט בשמיניסט
... שברנו את השיא במהירות שבה תלמיד מהכיתה נשלח להרשמה....

חח.. כן.. ../images/Emo13.gif גם אני שם הכי גדולה..

אני בחטיבה בט´.. שזו הכיתה הכי גדולה... הייה נחמד, באו ילדים חדשים לכיתה, בא שכן שלי שהוא גם כבד שמיעה לכיתה ז´, ועכשיו הנה בביה"ס שלי יש עוד אחד כמוני :) לא שזה טוב או רע... ויש מורים חדשים, ובלה בלה בלה..
אז עבר עלי היום ואתמול בסדר, אתמול הייתה היסטוריה שלמה אבל לא אתחיל....... מקווה שאתם גם אהבתם ת´יום הראשון...
דינה

למעלה