שלום לכולם!

V a r d i t

New member
שלום לכולם! ../images/Emo42.gif

גיליתי את הפורום לאחרונה ואני חייבת לציין שאני מרגישה בו ממש "בבית"!!! ולמה? כי חזרתי מתאילנד במרץ האחרון ומאז הזכרונות לא נותנים לי מנוח
אני מ-ת-ג-ע-ג-ע-ת! מיותר לציין שנהנתי מכל רגע ואני אשמח לעזור לכל מי שרוצה טיפים... טוב יותר מאוחר אני אציק לכם בנוגע למסלולי טיול נוספים שהייתי רוצה לבקר בהם... ביי

ורדית ../images/Emo24.gif ברוכה הבאה....

כן כן הפורום הזה הוא אכן הבית שלך תרגישי חופשי לצאת ולהיכנס לדבר על כל דבר כמו כן את מוזמנת להתכבד יש בצד ימין על השולחן קוקונט ופיינאפל בצד השני יש בננה רוטי ונודלס עם ביצה ולאוהבי התה יש צ´אי חם עלך השטיח היכן שיושב הבאבא..... היכן היית בתאילנד???? כמה זמן???

V a r d i t

New member
תודה! ../images/Emo42.gif

הייתי בתאילנד למשך חודש וקצת, בפברואר השנה. נהנתי מכל רגע, התאהבתי באוירה, באנשים המצחיקים, בנופים המדהימים, באוכל, בשווקים... בקיצור - חלום. עשיתי את הטיול הרגיל: הגעתי לקוואסאן (רחוב לטעמי) ומשם נסעתי לצפון (צ´אנג מאי) לכמה ימים של טיול וירדתי לאיים לשבועיים וחצי: קופאנגן, קוסאמוי וקופיפי. חזרתי לארץ בדיכאון מחריד אבל זה עבר לי... לדעתי הדובדבן שבקצפת הוא קופיפי - אי כמו שחלמתי שיהיה. אני יודעת שזה לא קשור לפורום הזה, אבל סתם רציתי לשתף...: לפני שנתיים בדיוק הייתי בקניה, במלון הזה שנפגע בפיגוע האחרון. כשאנחנו הגענו לקניה היינו המחזור השלישי במלון- הוא היה ממש חדש. קניה יפיפיה, ירוקה, עם נופים מדהימים וייחודיות שאי אפשר לתאר במילים... חבל שזה קרה, אני מקווה שישראלים יוכלו לטייל שם שוב בביטחון מלא

למעלה