שלום לכולם

רינתבי

New member
שלום לכולם../images/Emo42.gif

שנים רבות רבות שלא הייתי פה אתכם.ראיתי שמות חדשים אז ברוכה הבאה. מי שלא מכיר אותי שמי רינת,בת 26 ומתגוררת בר"ג.סוף סוף סיימתי תואר 1 באונ' ת"א ועכשיו אני מחפשת מסלול לתואר 2 כי פשוט אין לי מקצוע. בזמן האחרון עוברת עליי תקופה קשה מאוד ופשוט אין לי כח לכלום.בנוסף היכן שעבדתי פשט רגל וקשה למצוא היום עבודה ובטח עם המגבלות שיש לנו...בכל מקום דורשים שעות נוספות וכמעט שאין עבודות במשרה חלקית.בינתיים לקחתי קורס במחשבים אולי אמצא עבודה טובה יותר..אני אופטימית למרות הכל.יש לי מס' שאלות: נמצא אצלי נוגדן לאנטי-קרדיוליפין,אשר בבדיקה האחרונה התוצאה קפצה למעלה ואינני יודעת מה זה אומר (היה 8.9 ).שאלה שנייה מה קורה לגבי המלחמה הקרבה עם עיראק? בנוגע לתרופות מיוחדות,והאם מישהו ניסה לקבל מסכה עם מפוח?אני פניתי כבר 4 פעמים לועדה רפואית של פיקוד העורף ובסוף נענתי בשלילה למרות שיש לי תסמונת סיוגרן בנוסף ללופוס שמקשה לי על הנשימה ורגישות לאבק ולגומי (לא אלרגיה). האמת שאני די חוששת מהמצב היות ואין לנו מקלט או ממ"ד והחדר האטום לא אטום!!!!ובמלחמה אני חוזרת לצפון הרחוק והקטיושות של חיזבאללה....טוב די הלחצתי את עצמי ועוד מעט מתחיל השיעור מקווה שלמישהו יש תשובות רק מצטערת שלא יכולתי לנסוע לשלג...ערב טוב לכולם
רינת

ל3

New member
הי רינתוש'

נהדר לשמוע ממך שוב. קודם כל מזל טוב על התואר - תזכירי לי מה למדת? לי נשארו עוד שנה וחצי כך שהמלאכה עוד מרובה. אני חושבת שכדאי שתפני את השאלה על הנוגדן לפורום ראומטולוגיה. אני מקווה שבמהרה תרגישי יותר טוב. ולגבי העבודה, אני בטוחה שתמצאי אחת בקרוב- עם הכישרון שלך והיכולות לא יכול להיות אחרת....... אני אשמח אם תמשיכי להישתתף פה שלך, שירי

הי רינת וברוכה השבה ../images/Emo140.gif

אני חושבת שאנטיקרדיוליפין חיובי מצביע על קרישיות יתר בדם. לגבי המלחמה, המסכות וכו'....אני ממש מנסה לא לחשוב על זה יותר מדי ומקווה שלירושלים לא יגיע איזה טיל טועה, כי גם לנו אין חדר אטום נורמלי. מזל טוב על התואר! (במה?) להתראות בינתיים, עדית

רינתבי

New member
תודה תודה

טוב אז גם אני באותה תקווה אבל לא נראה לי שיש מנוס.יש לי תואר בסוציולוגיה ומדע המדינה לא שעוזר בלמצוא עבודה. איזה כיף לך את גרה בי-ם?חשבתי ללמוד שם תואר 2 -כשהייתי שם לענייני לימודים טיילתי קצת בה ורגש של נוסטליגיה עלה בי....רינת

רינתבי

New member
היי שיריל'ה

תודה על העצה,אשמע בקולך.לא הייתי הרבה זמן כי פשוט המחשב אצלי בבית אינו מחובר לאינטרנט. למדתי סוציולוגיה ומדע המדינה,עכשיו אני שוקלת ללמוד תואר 2 בניהול משאבי אנוש או ייעוץ ארגוני אני עדיין מבררת. עוד שנה וחצי זה לא הרבה זמן-בעיקר כשמגיעים לסמסטר האחרון....בקרוב מאוד אצלך.נקווה למצוא עבודה-היום אני מסיימת קורס מהיר במשרד ממחושב-האמת כבר מזמן הייתי מוצאת משהו טוב רק היה חסר לי אקסל.את יודעת מה מעצבן אותי-כבר שלוש פעמים שלחתי בקשה לפיקוד העורף לקבל מסכה עם מפוח-מתברר שיש לי גם תסמונת סיוגרן-והם פשוט דחו אותי!!!!!!כולם אמרו לי שזאת לא בעיה לעבור ועדה זו.טוב התחיל לי השעור have a nice day or evening ,נפגש
רינת

שבע77

New member
לגבי קרדיו...

היי רינת, גם אני בת 26 וקצת חדשה פה, אם האלרגיה גרמה לך לטרומבוציטופניה אז גם לי יש את זה, זה קשור לרגישות כלשהיא להפרין שזו תרופה שלוקחים לדילול הדם, אם מדובר על זה אז אני קצת בררתי בעניין ואת יכולה לשאול אותי, אם זה לא קשור לדילול דם אז טעיתי ובכל אופן בהצלחה ומזל"ט על התואר (לי נשארו עוד שני קורסים הסימסטר הזה ו-ז-ה-ו. שלך שבע

רינתבי

New member
היי 7

שני קורסים זה ממש כלום...מה את לומדת?אני למדתי סוציולוגיה ומדע המדינה באונ' ת"א-לא שהתואר נותן היום משהו. בתקווה להמשיך לתואר 2 אולי ביעוץ ארגוני???נראה.עכשיו לקחתי לי קצת חופש מלימודיםמ ועבודה.מדובר על נוגדן אנטי קרדיוליפין הקשור למיטב ידיעתי לקרישיות יתר של הדם.אין אני לוקחת עדיין תרופות לדילול הדם,למרות שאני מכירה את ההפרין.נכון לעכשיו יש לי ירידה מסוימת בכמות כדוריות דם אדומות,כאבים בכלי הדם עד כדי כך שלפעמים בא לי לחתוך אותם-סדיסטי קצת,כאבי ראש ועור שיש.האמת היא שאני צריכה להפגש עם הרופאה ביום שישי הקרוב לשאול מה קורה.טוב השעור במחשבים התחיל שיהיה לך ערב מקסים רינת

שבע77

New member
היי רינת

אני לומדת באוני' העברית לשון וספרות ומאוד נהנית.. דיברת על תואר שאין מה לעשות בו?? אני הדוגמא לכך. מאחר ואני לא מתכוונת להיות מורה אין כ"כ מה לעשות עם התואר הזה אבל נראה לי ששנה הבאה אני אשלים קצת ושנה אחריה אני אעשה תואר 2 במדעי החברה. יום מצויין שבע

למעלה