שלום לכולם...

sagi17

New member
שלום לכולם... ../images/Emo49.gif

אני עדיין לא אח..אך בעתיד אני רוצה ללמוד.... מקווה שאוכל להצטרף לפורום

ברוך הבא Sagi ....../images/Emo140.gif

ברוך הבא. אך אולי תסביר לי/לנו - למה אתה בוחר לעצמך עתיד כל כך קשה? ואני רצינית, ממש רצינית. ענה לי ולכל התוהים: מה מניע נערים ונערות צעירים לצאת לארבע שנות לימוד קשות, מפרכות, ומלאות תהיות, לצאת ללימודי סיעוד? בהצלחה, לך - לי - לנו - ולמקצוע.

sagi17

New member
הסבר.......

תראי... המושג בית חולים אצלי מאז מלחמת המפרץ..כשאמא שלי הייתה לוקחת אותי אליה לעבודה.. כשהייתי בערך בכיתה ז באתי עם אמא שלי למחלקה והתחלתי להתנדב בה הייתי בא בחופשים ועוזר בחלוקת אוכל , בדלפק, הולך למעבדות וכדומה... ואז כשהייתי בכיתה יא' עבדתי בבית חולים בתקופת החופש כסניטר וגם השנה (אני לפני גיוס) ומאז אני מאוד רוצה להמשיך וללמוד סיעוד... ולמרות מהשאומרים על סיעוד זה לא מפריע כי לדעתי אני הולך למקצוע הזה כי אני רוצה לעזור לאנשים ולתת מעצמי !!!!

כל הכבוד לך, תמשיך בדרכך

גם אני ידעתי כל חיי שאהיה אחות, כבר בתור ילדה הייתי הולכת לקופח" לראות איך האחות חובשת. אף פעם לא התחרטתי על שבחרתי במקצוע זה. הגיוון ענק האפשרויות ללא גבול.

../images/Emo45.gif מברכת על ההחלטה ועל הדרך

שגיא, "מה שאומרים" על הגיעוד - נאמר מפי אלה המנסים להפחית מערכו. לצערינו, העוסקים במקצוע - נחשב הסיעוד ל"פחות ערך" כפי שציינה חן מספר הודעות במורד השרשור. אולם בלעדי הסיעוד - אין, לא הייתה ולא תתכן מערכת המעמידה בראש מעיניה את המטופל - וקודם כל את המטופל. דע, כי הדרך אינה קלה, העבודה מפרכת ומתישה, שוחקת ולעתים כואבת, אך הסיפוק הוא הכוח הנותן לנו להמשיך. בהצלחה שגיא. השאר כאן, שמע והשמע. כל הכבוד.

למעלה