שלום לכולם,

שלום לכולם, ../images/Emo59.gif

אשתדל לעשות זאת בקצרה מבלי להיכנס לפינות מיותרות(כהרגלי): ערב יום הכיפורים ואני אנצל את ההזדמנות ה"חד-פעמית" להתנצל. דבריי אמש נבעו מהלב ובכנות מלאה.התנצלותי,אף שלא הובנה כאמיתית לדבריכם, היתה אכן כך כלפיכם וכלפי הפורום בכלל ומתוך צער על הבלאגן שנגרם כאן בגללי. כמו כן אני מקבל את רוב הערותיכם אם כי לדעתי 2 המשתלחים העיקריים בי עברו מזמן את גבולות הטעם הטוב. מעולם לא היו בדבריי השתלחויות מלאות בדם ובשינאה תהומית כפי שהיו שגורים בפי "איש-ילד" וחברתו "ברונטית". ואם זה מביא אתכם על סיפוקכם אז אני לקחתי מאוד ללב את דבריכם. מילא האיומים המטופשים של "איש-ילד" אבל מכאן ועד שפיכת דם המהולה בשנאת רצח כלפיי וכלפי "מתולתלת" אין הדעת סובלת זאת,זה גובל בחוסר שפיות. בכל מקרה מה שלא יהיה,זו דעת שניכם עליי וכנראה שמן ההתחלה לא הסתדרנו אבל לא נורא. שוב אני חוזר,סליחה שכתבתי את דבריי הראשונים,לא חשבתי כנראה על ההשלכות שלהם על הפורום ועל כך אני מצר. למרות הגועל הנובע מדבריך,אני פונה אליך אישית "איש-ילד",ומבקש סליחה על כי העליתי את חשדותיי כלפיך. צדקת בדבריך לגבי האופן בו היה עליי לפעול,רק חבל שנקטת בלשון כה בוטה, מרשעת ורצחנית כלפיי והאמן לי לא היה כל צורך להוציא קיטור על"מתולתלת". אני לוקח אחריות מלאה על דבריי. עצה קטנה ,תבדוק עם העו"ד שנית את חוק הוצאת הדיבה ולשון הרע(ייתכן כי חברך ישן באותו שיעור
. ולכולכם ,שתהיה לכם שנה טובה,מלאת אושר ובריאות,עם סגנון דיבור תרבותי יותר. כולי אמונהכי תסתדרו בלעדיי,היה לי נחמד מאוד בחודשים האחרונים ואף למדתי רבות,אך כנראה שאינני יכול להרגיש בנוח בין אנשים אשר אינם רוצים בנוכחותי. לפחות אני מקווה כי אני סולל ל"איש-ילד" את הדרך חזרה לכאן,ושהפורום ימשיך להתעשר מדבריו(בכנות). שלום לכולם, וגמר חתימה טובה.

ליידילי

New member
אתם מתכוננים לקריירה פוליטית?

מה הקטע הזה עם הפרישות? אם היה נדמה לי שאני מבלה את זמני בחברת אנשים מבוגרים ובוגרים, הרי ששוב טפחתם על פני. כנראה שעלי ללכת גם כן - אולי לפתוח פורום פנטזיונרים. כי בפנטזיה שלי, אנשים משוחחים ודנים בדברים. אם יש פגיעה או אי הבנה מבררים אותם, אם נחוץ מתנצלים...ואז מתפייסים. ושלום על ישראל. אז במחילה מכם, תחדלו ממשחקי הכבוד האלו, תוכיחו מקצת בגרות וצאו מזה. ומה יותר מתאים מאשר בערב יוה"כ. יאללה - תנו דוגמא אישית. חג שמח.

ליידילי

New member
ובעצם עוד מילה אחת או שתיים

אתה מאחל שנה טובה מלאת אושר ובריאות עם סגנון דיבור תרבותי יותר ... (תודה על איחוליך) ואני תוהה בלבי... כיוון שאני לא שמעתי בדברי המגיבים "מילים מלאות בדם המהולות בשנאת רצח..." שמעתי ביקורת - בהחלט. תקיפה ונחרצת אפילו. אך אם אתה מתיר לעצמך להשתמש בביטויים מוגזמים עד כדי כך - מדוע אתה "מאחל" לאחרים לנהוג אחרת ממך? או שמא מותר רק לך? המוסקיטר, למשל, דבר אליך , דבר דבור על אופניו בצורה בהירה מאד ותרבותית... אני מקווה שקראת ולקחת את דבריו לתשומת לבך, על אף שזה לא ניכר בתגובתך. יתכן שאני שוגה שכך שאני מעלה את הנושא שוב... אבל כבר אמרתי לך - איך שהוא הדרך שבה אתה מביע את עצמך מקוממת נורא. אז אולי בכ"ז תבחר לקחת לתשומת לב. ו...שנה טובה גם לך.

ברונטית

New member
תודה ליידילי

תודה על שהיטבת לבטא את שהיה צריך להיאמר, ואני החלטתי שלא שווה לי אפילו לעשות זאת. שתהיה לכולנו חתימה טובה.

בוקר טוב לך ליידילי,

אני מוצא את עצמי יותר מדי עסוק בלהבהיר את עצמי אך כמו שאמרתי הפורום הזה חשוב לי מדי בכדי שאשאיר את הדברים תלויים כך. בהתייחסות לדבריי בנושא השנאה כוונתי היתה לתגובתו של "איש" אשר את דעתי היבעתי עליה,ובראייה כוללת חשתי כי הטונים של המגיבים מסביב היו מכוונים רק אליי בעוד שאף אחד לא נתן את הדעת לרמה הבוטה והמסוכנת בו בחר "איש" להתבטא. שוב אני מסכים עם הביקורות כי טעיתי אך אינני חושב כי זה מוגזם לראות בדבריו פתח לאלימות מזוויעה (לא נראה לי שקראתם היטב את תגובותיו), וכאשר מתעלמים מתיאורים מזוויעים כאלה ונותנים את הדעת רק לצד אחד זה נותן הרגשה שהוא מקבל לגיטימיות לדבריו. תאמיני לי שקראתי את תגובת "מוסקיטר" ואת דברייך ולא כיוונתי את לייחס שינאה אליכם,ושוב אם כך הבנתם אז סליחה. אז בואו נסכם זאת בהבנה כי אני מקווה שלכווווווולנו תהיה שנה טובה יותר , גם לך ברונטית ,ותפסיקי להחמיץ פרצוף,אני מאמין בחיוכים,הם פותרים המון בעיות. שלום לכולם ובהצלחה טל

ליידילי

New member
ציון לשבח - והבה נחתום ענין. ../images/Emo41.gif

עכשיו כבר ממש שומעים את ההתנצלות שלך. כולכבוד ששבת והקדשת מחשבה. ושהוספת תגובה (האם הפרישה מבוטלת?) צר לי אם "ירדנו" עליך חזק מדי... אך הדברים באמת דרשו הבהרה - ןומוטב עד הסוף. אתה יודע, אני חסידה גדולה מאד של אינטרנט בכלל ופורומים בפרט, וחסידה קטנה מאד של צ´טים. למה אני מזכירה זאת? מכיוון שבצ´ט מחמת הקצב יכולות להיות פליטות. והתגלשויות. - וכר נרחב לאי הבנות... אך מקסימום - ברגע שאתה יוצא הכל נמחק ואין לזה זכר. בפורום יש לך כל הפנאי לשוב ולבדוק את דבריך, ולשקול את מילותיך. והמילה הכתובה נשארת אחר כך "תלויה על במה ציבורית לעיונם של הכל". כך שמוטב להשקיע עוד זמן לפני - ואולי אף לדחות תגובה... מאשר להידרש אחר כך להבהרות... בין לבין... אני מעירה לתשומת ליבי - ולב כולם, שמתולתלת השתתקה, ומכיוון שעל פי דבריך היתה "עוברת אורח" ולא בעלת ענין. אז אנא מסור לה לפחות בשמי, שכבר בטוח (ורצוי) לשוב. וגם - סליחה וחתימה טובה.

מתולתלת

New member
לא השתתקתי

קצת ב.........רגשי אשמה/פגועה קצת הכנות לחג וקצת אורחים מנעו ממני כניסה לאינטרנט אני כאן ושמחה שהצטורפו אלינו חברים חדשים כל מה שקרה ממש מצער וחבל ואני מקווה שהפורום יחזור לימים הטובים וגם אני אם פגעתי אז............סליחה וחתימה טובה לכולם

מתולתלת

New member
כל הפורום

מתחיל להראות כמו פורום וידווים או פורום פולטי עכשיו כשהכל עבר אולי נשכח את הכל יש לנו פה כמה חברים חדשים שבאמת זקוקים לעזרה אז............אולי נעזוב את הנושא ונחזור לפורום שלנו ונתחיל לתמוך אחד בשני ולא לאכולאחד את השני וטלטול אני מקווה שאתה לא באמת עוזב אנחנו (אני ביחוד) זקוקים לך ואני חושבת לכל אחד ואחד בפורום

למעלה