שלום לכולם
חזרתי!

ציפורוש

New member
שלום לכולם ../images/Emo6.gif חזרתי!

ואני מקלידה פה עם הציפורניים המדליקות שאתי הדביקה לי, אחרי שאתמול היה לנו יום מדהים והיום התרוצצנו קצת בין פתיחת מתנות וצ´קים והפקדה בבנק וקנייה של כובע בשבילי לשבת חתן.. אז אני משחררת את ההודעה כדי שתדעו שאני כאן, ואני כבר אמשיך לספר..

הילית*

New member
אני שמחה להיות הראשונה

שמברכת אותך... קודם כל-
ענק... המון מזל טוב והרבה אושר שיהיו לכם חיים נפלאים וזוגיות נהדרת..

ציפורוש

New member
תודה! ומזל טוב גם לך! אני כל כך

שמחתי לשמוע שהכל הסתדר עם אחיך! והמון אושר ועושר

ציפורוש

New member
טוב, אז כך הכל הלך...

נתחיל את הכל בשלשום בערב, כשהלכתי למקוה, מלאה בחשש, והיה ממש בסדר, והבלנית לא בדקה אותי בכל פינה, אלא אמרה לי להחזיק מגבת עלי כדי שאני ארגיש נוח, ורק בדקה בגב ובעורף אם נשרו שערות, ובידיים וברגליים אם יש לק או ליכלוך, והכל הלך ממש מהר וכיף, וחוץ מהעובדה כבר יומיים היה לי כאבי בטן וראש איומים, כל ההכנות הלכו חלק.. ובלילה נירדמתי מיד אחרי דארמה וגרג, שזו ההתמכרות השבועית שלי, וישנתי חלק עד הבוקר,ואחרי ארוחת הבוקר של שאר המשפחה, והמבט הרעב שלי, (נהוג לצום ביום החתונה, ובגלל שקשה לי לצום הרב אישר לי לצום עד 1), ואז התארגנו לצאת למספרה.. המספרה- בכפ"ס, (המקום שמריה שאתי ממליצה עליה עובדת), עשו עבודה נהדרת, ואתי, שכבר הגיעה, עזרה לאחיות שלי לבחור תסרוקות, ואחרי שחלקנו היינו מוכנות, (אני והאחיות ובת דודה שלי המדהימה שעזרה והרגיעה והייתה נהדרת) נסענו הביתה, ואתי עשתה לי מסכה לפנים להרגעה, ותוך כדי, גם הדביקה לי ציפורניים מלאכותיות ועשתה לי את הפרנצ´ הכי יפה שאפשר, לק פנינה כסוף עם סיומת לך נצנצים כסופים ופס כסף.. מקסים מקסים (הצלם תפס אותי עם החברות שלי, משוויצה בציפורניים.. - קלטתי אותו מאוחר מדי..) ואחר כך שטפתי את המסכה מהפנים והתחלנו באיפור.. ואחותי ובת דודה שלי הסתובבו בחדרים והכינו קישוטים לשים על האוטו כשעמי ואחיו יגיעו, וכל פעם שהן עברו ליד הן התלהבו יותר, עד שנגמר כל האיפור חוץ מקצת שאתי רצתה לשים רק אחרי שאשים את השימלה, כדי לא תיתלכלך, והלכתי לשים גרביונים שקניתי יום לפני, כשפתאום נזכרתי ששכחתי לקנות, אז נכנסתי למשביר וחיפשתי משהו בצבע טוב, ודק, וקניתי שניים, שאם 1 יקרע יהיה ספר, ושמתי את השמלה והנעליים והתכשיטים, וירדתי למטה, שם כל המשפחה חיכתה בלי סבלנות, ואני נכנסתי, ואמא שלי התחילה לדמוע מהתרגשות, ואתי סיימה לסדר לי את האיפור, וצילמה אותי, ואז נתתי לכל האחיות מתנה, שזה משהו שאמא שלי ביום החתונה עשתה לאחיות שהל, אז החלטתי לעשות גם כן, וקניתי לכל אחת תכשיט שיהיה תואם לשמלה, למקרה שירצו לענוד עם השמלה, (והודעתי מראש שלא חייבים ואני לא נפגעת או כלום אם לא), וכל אחת קיבלה שרשרת כסף עם חרוזים בצבע של השמלה וציפורים קטנות (בשביל ה´ציפי´), ואחרי כמה דקות עמי הגיע ונכנס (היה ´WOW´), והלך להתלבש, ואני בנתיים התכופפתי וניקרע לי משהו בסוגר של השמלה, אז בהתקף קצר של פאניקה, הזעקתי את בת דודה שלי שתפרה מחדש, ובנתיים אחיות שלי תלו קישוטים על האוטו.. ואז יצאנו לאוטו והתחלנו לנסוע לאולם, שם קבענו עם הצלם. טוב, זה נהיה ארוך מדי, ועוד לא התחלתי עם החתונה עצמה, אז אני אמשיך בהודעה חדשה..

הילית*

New member
אני קוראת ומתרגשת לקרוא

השעות האלו שאת לאט לאט הופכת מבחורה לכלה זה משהו מאוד מיוחד שלא שוכחים וזה משהו שגברים כנראה לא יבינו... ואני יכולה להעיד מהתמונות שנראית ממש יפה...

ציפורוש

New member
ואני בעיקרון תיכננתי להמשיך לפרט,

אבל הבעל הטרי מרגיש נטוש. אז אני נאלצת לעזוב, ואני אשתדל לחזור מחר להמשיך לספר.. אבל בקיצור- הצלם שבי קדם היה מדליק ותמיד ליד כשמשהו קרה, המוזיקה הייתה נהדרת, האולם היה מהמם ויפיפה, וכולם נהנו כל כך.. ושוב קוראים לי, אז נמשיך מחר.. לילה טוב! ציפ

pumpkin

New member
ציפורוש אל תלכי אני במתח

שיהיו לכם חיים מאושרים ומלאי שמחה.. שבת ראשונה כזוג, איזה מרגש..

אינצה

New member
אוווווף!!! אל תשאירי אותנו במתח

לא יצא לי כל כך להיכנס לפורום בימים האחרונים, אז אני רואה את הכל ביחד - התמונות, התגובות והסיפור. איזה כיף! נראה שהיום התחיל ממש טוב (ואני משערת שגם המשכו) והתמונות מקסימות!!! אפשר ממש לראות את ההתרגשות שלך. אז שיהיה לשניכם המון מזל טוב ועכשיו מתחילה המסיבה האמיתית (של החיים)

אתי@

New member
מזל טוב ציפוש היקרה ../images/Emo39.gif

והמון אושר בחיים המשותפים

שירי71

New member
זה מתואר כל כך יפה ומרגש

והרעיון של הציפורים זה פשוט מקסים והשמלה שלך היתה מדהימה וגם האיפור ואת כולך! אני רצה להמשיך לקרא את ההמשך

ציפורוש

New member
טוב, ועכשיו להמשך הסיפור..

אז אני מתחילה שוב לספר (נהיה פה סיפור בהמשכים..
) אז אנחנו נוסעים לנו באוטו לאולם, באיחור של חצי שעה למה שקבענו עם הצלם, ועמי עלה לאולם להביא לי את הזר שהכינו לי (אני סירבתי לצאת מהאוטו הממוזג..), וכשראיתי את הזר, היפה, באמת, הדבר הראשון שחשבתי עליו- ´על הדבר הזה הם רצו לקחת 50$????´ בחיי, ממש נגנבתי. הזר, ממש יפה, ורדים ופרחים לבנים עטופים בסרט, אולי בשווי של 30 שקל. אולי. (מילא, בכל אופן, הם רק רצולקחת, כי כמו שכבר סיפרתי פעם, הכניסו לי את הזר במחיר של העיצוב חופה..) אז לקחתי את הזר, ונסענו לחפש מקום לצילומים, שנמצא אחרי 2 דקות בדמות מחסן גדול וצהוב של חנות מזרונים. (הצלם אהב את הציבעוניות) אז הרבצנו סדרת תמונות משעשעות למדי (עמי מרים אותי, אנחנו קופצים, אני הפוכה, ועוד.. - תראו את התמונות עוד חודש - נקבל אותם כשנחזור מארה"ב) וחזרנו לאולם, וכבר המשפחה הקרובה התחילה להגיע (הודענו להם לבוא מוקדם לתמונות משפחתיות), והצטלמנו, ותוך כדי כבר התחילו לטפטף האורחים הראשונים.. ושניה לפני שעלינו לקבלת פנים, סבתא שלי הביאה לי שרשרת פנינים שהחלפתי בשרשרת זהב שלבשתי, ועלינו לקבלת פנים.. היה מדהים! הכל היה יפה , המיזוג לא היה חם מדי או קר מדי, וכולם היללו את האוכל (ולא לקחנו שום דבר מיוחד או יקר), ואנחנו הסתובבנו בקבלת פנים, והיה כל כך כיף! הספקתי לדבר עם כולם כמעט, להתייחס לכולם, וקיבלתי כל כך הרבה מחמאות.. ואז עמי ועוד קצת אנשים יצאו לחתום על הכתובה, ואותי הושיבו על הכיסא כלה, כדי להיות שם כשהגברים יחזרו, ועוד אורחים עדיין הגיעו כל הזמן, ובאו לברך, עד ששמענו שהתזמורת מנגנת, והגברים נכנסו בריקודים אחרי עמי ושני האבות שהלכו משני צדדיו, והוא הגיע אלי, וכיסה לי את הפנים בהינומה, והם יצאו החוצה לכיוון החופה, והיה לנו קצת בלגן לגרום לאורחים להבין שהם צריכים לשבת עכשיו, והתזמורת קצת התבלבלה במוזיקה שהיו צריכים לנגן, כי גם להם לא היה ברור מה קורה, ואז הם התאפסו, ועמי והאבות נכנסו, ואז אחותו ובעלה והילדים, והסבים, ואחים שלי, ואז שתי האחיות הקטנות נכנסו ופיזרו פרחים, ובסוף אנחנו.. ואז כל הסיבובים (אחרי שש סיבובים המוזיקה נגמרה, אז הפסקתי. אופס..), ואז הביאו עדים, וקיבלתי טבעת, והרב קרא את הכתובה, ואמר משהו קצר, שאני לא זוכרת בכלל, (כל הקטע הזה קצת מטושטש לי..), ועמי שבר את הכוס (ואחר כך הוא הצטער שהוא לא קפץ עליה..), ויצאנו לחדר ייחוד, שם חיכתה לנו קערה ענקית מכוסה, מלאה ב... לחמניות? מסתבר ששכחו לשים לנו אוכל.. אז עמי הוציא את הפלאפון והתקשר לאבא שלו שידאג לנו לאוכל.. ואכן, כמה דקות אחר כך, נכנסה מלצרית עם דג מצויין, ושתיה, ונהנינו לנו
ומשם- ישר לריקודים, שיכלנו להמשיך שעות אחרי שנגמר, היה כל כך כיף, ולא היינו עייפים או מטושטשים, והצטלמנו עם אורחים (ואני מצטערת שלא הספקנו להגיע לכל השולחנות להצטלם..), ולפני הריקוד שלנו, הודענו לכולם שחסר להם אם הם לא מצטרפים מיד לרחבה, ובאמת היה יפה, חוץ מ-3 פעמים שאיבדתי את הספירה והצעדים, אבל חזרתי די מהר, ובגלל כול האנשים שהצטרפו, לא ממש שמו לב, (ולקחנו רק 3 שיעורים..) ולא הרבה אחר כך, הכל התחיל להיגמר..
מהר מדי.. היה כל כך יפה וכיף, וכל אלה שהתקשרו אחר כך אמרו שזו הייתה חתונה כל כך שמחה.. וכנראה מחר נעבור לדירה החדשה.. (אנחנו קצת מנסים לדחות, כי אין שם מזגן, אבל בכל אופן, יום חמישי אנחנו טסים בבוקר לחודש, אז ממילא כשנחזור יהיה נעים יותר בחוץ..) ובנתיים הכל כל כך יפה וכיף לנו ביחד! אני פשוט מאושרת! ועוד לא התאוששנו מכל הכיף, אנחנו מתחילים כבר לתכנו את הטיול.. (ואגב, במסגרת שיטוט בחנויות לכובעים עם עמי, כי חיפשנו משהו לשבת חתן, הבחור החילוני שלי הודיע לי שאין לו התנגדות אם אני אתחיל ללכת כל יום עם כובעים, כי זה רק עושה אותי יותר יפה..
) טוב, ונגמר.. והשבת חתן הייתה כיפית, והמשפחות הסתדרו יופי, ולקחנו את כולם במוצ"ש לראות את הדירה וכולם התלהבו מאוד מכמה שהיא יפה.. (טוב, לקח לנו המון זמן שתיראה ככה, אבל היא באמת יפה מאוד..), ואגב, טיפ קטן לכל המתחתנים:.. בקשר לצ´קים - את הסכומים הכי יפים קיבלנו מחברים מהעבודה, ומהקרובים המבוגרים ומהחברים המבוגרים של המשפחה.. ודוקא מחלק מהמשפחה קיבלנו סכומים מצחיקים.. (ואנשים שבאו עם ילדים, לא לבד..) וקיבלנו כמה מתנות יפות מאוד.. קיבלנו מילקשייקר, שהשתמשנו בו כבר והוא ממש כיף, וקיבלנו סכו"ם וכלי הגשה ודברים שימושיים.. ולפתעתי המאוד מרובה - אף אגרטל! (הימרתי על 5) זהו בנתיים, המשך יום מקסים
ציפ סייג

הילית*

New member
הי ציפ, נשמע מאוד מרגש...

המון המון מזל טוב אושר ואושר ואושר והרבה אהבה ושיהיו רק חיוכים בחייכם המשותפים

dorlim

New member
מזל טוב ולשנים רבות של זוגיות נפלאה ../images/Emo48.gif

*שיר

New member
איזה סיפורים נפלאים!

נשמע שהיתה לכם חתונה שמחה ומוצלחת! ומה שעוד יותר משמח אותי שגם פנצ´רים קטנים לא גרמו לכם למהומות או להתבאסות וזה לקח חשוב... אז שיהיו לכם חיים נהדרים ובהצלחה בבניית הקן החם והאוהב!

ציפורוש

New member
ואגב, ../images/Emo9.gif האיפור והתסרוקת נשארו עד

לבוקר שאחרי... הייתי עייפה מדי, ופשוט נרדמתי עם הכל עלי.. והשיער- לא זז. יכלתי להתחתן גם יום אחר כך עם השיער כמו שהוא נראה...

מזל טוב, חומד

תהנו בימים שאחרי ואל תרגישי חייבת לבוא לספר הכל (למרות שלדעתי כולן כאן מתעלפות מסקרנות, כולל אני). איזה יופי שהיה לכם כ"כ נהדר ! המון נשיקות ואושר.

*שיר

New member
מזל טוב ציפורוש!!! היית כלה מקסימה ../images/Emo39.gif

(לפי התמונות של אתי) שיהיה לכם רק אושר ועושר!!!

למעלה