|שלום לכולם

|שלום לכולם../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

הייתי בפורום קצת לפני הלידה , אובחן אצלנו ק"פ שמאלי. פגשתי בעפולה בפגישת ייעוץ את אמא של אושרי. בנתיים ילדתי , היום רו בן חודשיים אנחנו מטופלים אצל בור בעפולה , עברו את שלב הגבסים ואת חיתוך בגיד אנחנו מאתמול עם הנעליים וסוף סוף מצאתי קצת זמן להכנס לפורום. לרן מאוד קשה להסתגל לנעליים הרגל אדומה וקפלי העור ריריים מעט למי שיש רעיונות אשמח לשמוע. ביי אשמח לקבל הסבר על איל להכניס תמונות (קבצים) לפורם

טאניוש

New member
מזל טוב ../images/Emo140.gif

כמה מהר עבר הזמן, כבר בן חודשים
וכבר עם נעליים
. באיזה גיל עברתם ניתוחון? הייתי בטוחה שלא עושים לפני גיל חודשיים. צריך גרביים מכותנה הכי דקות שאפשר. אין לי יותר מדי רעיונות, לא נתקלנו
. איך מצרפים תמונות: כשאת כותבת תגובה יש לך למטה שלושה פסים כחולים -כתובת אינרנט נלוות, קישורים בתוכן ההודעה וצירוף קובץ. בצירוף קובץ את לוחצת על BROWSE, צירוף קובץ בדיוק כמו במייל, רק שימי לב שהקובץ לא גדול מדי. נשמח לראות תמונות!

מזל טוב לך ולרן

ברוך הבא למחוזותינו, שיהיה לך גידול קל ונעים, לצערי, לא יודעת לעזור לך לגבי הנעליים והתמונות, טאניוש עזרה לך, תודה טניוש. שיהיה בכיף ומחכים לתמונות אורית

hanash

New member
עור רגיש

שלומות. אנחנו ההורים של איתמר בן 4 חודשים ומטופלים בעפולה. תגובת העור אצלנו לנעליים היתה קשה במיוחד. חזרנו לדר' בור אחרי יומיים עם רגליים מפרישות הפרשה צהובה. לתחושתי דווקא החופש של הרגל בנעל והחיכוך שנגרם מכך יוצר את השפשפות והפצעים ולכן ההעדפה שלנו הן דווקא גרבי כותנה עבות. מזה חודשיים אנחנו חובשים את הפצעים מתחת לגרביים בעזרת מספר תחבושות גזה שמכסות את האיזורים הבעייתיים ומשחות מתחלפות - כולן לטיפול בכוויות כגון גרנוג'ל וסילברול. לפני יומיים פניתי גם לאפיק הטבעי והתחלתי להשתמש בנוזל של סאן ריידר בשם SUNNYDEW. בין לבין אנחנו מפצלים את ה 30 דקות חופש למקלחת וגם לאמבטיית שמש לרגליים. כל פעולה כזו עוזרת קצת אבל אין משהו שהוא בחזקת 'נוסחת הפלא'. אנחנו בדרך לבירור עם רופא עור. שמעתי המלצות נהדרות על רופאת עור בהעמק, כך שאם אתם מהכללית אולי כדאי לגשת למחלקה. יש לציין שעור התינוק שלנו לבןורגיש בכל רמ"ח אבריו וכפליו, כך שזה מתסכל אבל מובן. מקווים לשיפור בהמשך.

תודה

בינתיים יש שיפור בצבע הרגל ובמרקם, גם קפלי העור פחות ריריים ואדומיים , למרות (כבר קראתי על בעיה זאת)שנוצר שיפשוף מן הנעליים בחלר העליון והפנימי של הרגל. נראה אך יתפתח במידה ויש חשש מסויים אני מסכימה שהדבר הטוב ביותר זה רופא עור.

אודונים

New member
אילנית?

האם איתך דיברתי בטלפון לפני הלידה? גרה באיזור חיפה? אם כן שמחה עוד יותר

Adoushi

New member
מזל טוב

וברוכה הבאה להשתתפות פעילה בפורום. כדי להסתגל לנעליים במהירות, את צריכה ללמד את רן איך להניע את שתי הרגליים ביחד. התסכול שלו נובע מנסיונו להניע אחת הרגליים והוא לא מצליח כי היא קשורה עם השניה. נסי להרים לו את הרגליים ביחד כמה פעמים והוא ילמד לאט לאט. ה- 24 שעות הראשונות הם קשות אבל זה מסתדר ונהיה יותר קל. העור של רן מאוד רגיש בשלב זה אחרי חודשים של גיבוס. וודאי שהנעליים לא לוחצות יותר מדי. איהאב

למעלה