שלום לכולם

תודה על כל התגובות המפרגנות..../images/Emo250.gif.

התרגשתי ושמחתי לראות שאתם שמחים לקבל ילד לפורום!

שלום לכולם../images/Emo6.gif

קודם כל אני בן 12-והשם שלי הוא נועם, ואני מעריץ את כל הבובנאים בארץ,ובינהם:אילן סביר,דודי בן אדרת,מריה גורביץ',עמרי בר לב,ועוד רבים וטובים... הקשר שלי לעולם הבובות: הכל התחיל לפני כמה שנים... זיפזפתי בטלויזיה וראיתי בערוצים 11 ו-הופ בובות יד. התפלאתי איך הבובות מזיזות ידייים ופה,אז חקרתי וחקרתי... והתחלתי לקנות,לבנות , ולעצב... וכשהייתי בקיץ אצל סבא שלי בניו יורק הייתי בחנות הענקית של שוורץ ועיצבתי שם בובה בדוכן מיוחד של האיש שבנה את החבובות וגם היתי אצל זאת שמעצבת בובות לרחוב סומסום האמריקאי וקיבלתי ממנה בובת הפעלה ענקית של אריק... היום אני מפעיל בובות,בונה וקצת מעצב..
אני שמח שמצאתי ת'פורום הזה שאפשר להתכתב , לענות,לשאול....
אשמח לבוא למפגשים,וללמוד לבנות,להפעיל,או בכלל לדעת עוד על בובות...

גם אני התחלתי בגיל 12 ../images/Emo9.gif

איזה כיף לראות שלאט לאט הרבה בני נוער נחשפים לעולם הזה. ברוך הבא

הי נועם! ../images/Emo24.gif

גם אתה וגם הבובה שלך נראים מאד חמודים! אם כזאת בובה יצרת בעצמך, אין לי ספק שתגיע רחוק!!! בהצלחה!

ooommmr

New member
וואו איזה יופי!!

אתה יודע שגם אני התחלתי בערך בגיל שלך? איזה בובות אתה בונה? אשמח לראות עבודות שלך....
מי זו הבובנאית שהיית אצלה בניו יורק? היית אצלה בבית? נשמח לשמוע ממך יותר... בהצלחה! עומרי

שלום נועם, נעים מאוד!../images/Emo252.gif

איזה כיף שיש אנשים בגילך שמתעניינים בתיאטרון בובות ולוקחים את זה ברצינות! אשמח לראות תמונות של בובות שאתה יוצר ואולי של החוויות שלך מהפגישה עם הבובנאים בחו"ל... לי קוראים יפעת, נעים מאוד!
אני תלמידה בב"הס לתיאטרון בובות בחולון במסלולים שונים (בובנאות, הפעלה ותיאטרון בובות ככלי טיפולי) ובובנאית- בונה ומפעילה בובות. אתה מוזמן לבקר במרכז לתיאטרון בובות, אם עדיין לא היית בו, יש מוזיאון ובו בובות שונות ומגוונות וגם אנשים מאוד מעניינים להכיר. אתה גם מוזמן להיכנס לבלוג שלי ולראות תמונות, ברוך בואך לפורום

תודה רבה לכם,איזה כיף לי שמצאתי אתכם

ראיתי את האתר של חבובית וזה ממש מגניב והיתלהבתי מרובי,בטח זאת עבודה קשה להכין בובה כזאת. בניו יורק עשיתי את הבובה שבתמונה שאני אכניס תיכף(שאבא שלי תיכף יעזור לי להעלות אותה ) אני עיצבתי והאיש שבנה אותה(נדמה לי שקוראים לו ג''ון) בנה חלק מהסידרה החבובות

ותמונה של אריק ששם קוראים לו ארני

האשה שנתנה לי אותו ועוד כמה בובות של רחוב סומסום שמה הוא רייצל סמית מלינקולן סנטר בניו יורק והיא אחראית ברחוב סומסום ושמחה לשמוע שאני מישראל ושהגעתי עד איליה

והנה התוצאה הסופית של הבובה שעיצבתי:

קראתי לבובה אילן(ע"ש אילן לוקאץ')כי הוא דומה לו מאד.

והנה תמונה של בובה שהכנתי לבד בבית....

דמות של כלב(אהבתי את הרעיון של משקפיים בלי עיניים). האוזניים והפרווה הם מתחפושת פורים.

אהלן נועם ../images/Emo140.gif

תודה רבה על המחמאה, הכנסת אותי לרשימה מכובדת ביותר ומכושרת במיוחד של בובנאים וכבוד הוא לי
אז עכשיו אחרי שאני יודע מי אתה תרשה לי לברך אותך בברכת: ברוך הבא לפורום
גם אני שמח שמצאת אותנו ואתה בהחלט מוזמן להתכתב, לשאול, לענות, להתייעץ ולשתף ככל שתירצה גם לנו זה כייף להכיר דם חדש וצעיר בתחומנו ואחרי שתכיר את שאר החברים בפורום אני משוכנע שתרגיש מהר מאוד בבית ותחוש את אווירת הפירגון והרצון לסייע שקיימת ברבים מחברי\ות הפורום. כמו לאילן, גם לי אתה מעלה זיכרונות טובים מהימים בהם הייתי בגילך והוקסמתי ונשאבתי אל עולם תיאטרון הבובות ובהמשך לבמה ממה שאתה כותב אני מבין שגם אותך התחום מושך, איזה יופי לקרוא על מה שעשית בניו יורק
תודה שסיפרת לנו על עצמך ושיתפת אותנו בתמונות של הבובות ( אהבתי את רעיון המשקפיים בלי עיניים של הכלב ואילן לוקאץ, באמת דומה, קרע אותי מצחוק ) ויפה מצידך שחשבת לצרף גם תמונה שלך כדי שגם נראה מי הוא סעדיה הפולני שלנו ועל פיה אתה נראה מתוק אמיתי!

למעלה