שלום לכולם..

שלום לכולם..../images/Emo6.gif

רציתי לדעת אם למישהו יש רעייון לתסריט ..אני צריכה לרשום תסריט לסרט.. ויש לי כל כך הרבה רעיוונות בראש שזה נורא מבלגן לי ורציתי לדעת אם למישהו יש סיפור ..משהו טוב ומרתק .. אני אשמח אם תעזרו לי

אז ככה..

תכלס אמרו לי שאני יכולה לעשות על כל נושא..זה צריך להיות סיפור שיכול להחזיק סרט..משהו כמו 50 עמודים..אני לא מבקשת שתכתוב לי תסריט רק כיוון או רעיון..אם שמעתם על סיפור מעניין..? משהו כזה...

בתלהיים

New member
סיפור בכל פינה

סיפור מענין יש בכל פינה, ובדרך כלל יותר מאחד, כי הרבה סיפורים מעניינים עשויים קליפות קליפות. מישהו אמר פעם על היצ'קוק שאת הרעיונות לתסריטים שנתן לכל מיני תסריטאים לפתח, היה מוצא בעמוד האחורי של העיתון היומי. בסרטו של רוברט אלטמן "השחקן" צוחקים על זה: בישיבת הנהלה של האולפן מציעים המפיקים לחסוך לעצמם את העלויות וכאב הראש של התמודדות עם תסריטאים על-ידי בחירה אקראית של כותרות מן העתונות כבסיס לסרטים שיפיקו. "ועכשיו," מסכם אחד המפיקים, "אם נצליח רק להפטר גם מהבמאים והשחקנים - עלינו על משהו." רוצה לאמר: סיפורים לא קשה למצוא. שאלה רק איזה סיפור את חושבת שתוכלי לשים בפיהן ובמעשיהן של דמויות בצורה ערה ומעניינת. הזכרי במשהו משעשע ומעורר תמהון, בהלה או התרגשות, שסיפרו לך לאחרונה. לתוך הסיטואציה הזו נסי לכתוב את מי שסיפרה לך בתור דמות, או, נניח, כמה דמויות. את הלבטים שהביעה המספרת שאת מכירה תוכלי להפוך לקונפליקט שמתנהל בין שתי דמויות. זה יכול להיות הסיפר כולו, או רק פתיחה לסיפור שבו שתי הדמויות יתמודדו עם קונפליקט גדול יותר, כל אחת בדרכה השונה ולפי אופיה השונה כפי שביססת בתחילה.

bobby6killer

New member
סיפור שהיה בעיתון

על אב שירד לעיר אילת לחופשה,הזמין זונה לחדרו במלון והזונה שהגיעה היתה הבת שלו שהוא רב איתה לפני חצי ושנה והיא עזבה את הבית. טיפה הומור,תחכום יכול לעשות מזה אחלה של תסריט.

תודה על הרעיון

אני אשקול את זה.! נ.ב סורי שלא עניתי פשוט המחשב היה מקולקל..

למעלה