שלום לכולם !

CheeCha

New member
שלום לכולם ! ../images/Emo6.gif

יש לי שאלה - לידיד שלי יש כלב בן 15 שנה, אני לא זוכרת מה הגזע שלו כרגע. לא מזמן נולדה לו ילדה קטנה, וכמובן הוא מפחד להשאיר גם אותה וגם את הכלב. בקצרה, הוא רוצה לתת את הכלב לאימוץ - מישהו מכיר מקום (חוץ מהאינטרנט) שאפשר לתת לו את הכלב, או ליצור דרכו קשר עם אנשים שאולי יהיו מעוניינים בכלב המדובר ? תודה רבה רבה !

moonbear

New member
תגיד..אתה מבין קצת בגיל של כלבים??

אתה ידע מה זה 'בן 15' אצל כלבים? זה כמו לחפש אימוץ לקשיש בן 70 ... ולמה בדיוק שמישהו יהיה 'מענין' בכלב ששנותיו ספורות, שעם הזיקנה מדרדר מצבו הבריאותי? אהה.. הבנתי למה...כי לחבר שלך נולדה ילדה קטנה... כן, בטוח יש מקום כזה שאליו מגיעים כל הכלבים של המשפחות שנולדים בהן ילדים.. לא להאמין איזה אטימות לב יש לאנשים. אז סליחה שאיני מאחלת לחברך מזל טוב להולדת הבת. תתבישו שניכם!

AntilopA2

New member
איכס איכב איכס../images/Emo46.gif

כמה מגעילים אנשים יכולים להיות. זהו,נולדה לו ילדה אז הוא יזרוק את הכלב שחי איתו באהבה 15 שנה?! חוץ מזה,אז מה? כלבים וילדים גדלים יפה מאוד ככה. דוחה. בשום מקום לא תמסור כלב בן 15, מעבר לנזק הנפשי שייגרם לכלב. "כמובן הוא מפחד להשאיר גם אותה וגם את הכלב"?! איכס.גועל נפש.למה בדיוק?

CheeCha

New member
לא התכוונתי לפגוע !

ידיד שלי ביקש ממני שאבדוק לו את הנושא, אין שום סיבה לבוא ולתקוף. אני מבינה לחלוטין את הנקודה שלכם, וגם אני חושבת שהוא לא צריך לוותר על הכלב - אבל זאת הבחירה שהוא עשה ואני בסך הכל התנדבתי לעזור לו. תודה בכל מקרה.

למעלה