שלום לכולם

ענבל40

New member
שלום לכולם ../images/Emo65.gif

אני מאוד ותיקה בפורום, כבר 3 שנים, אבל אני בעיקר ותיקת השותקים כאן. השבוע אני מתחילה טיפול חדש - הפריה חוץ גופית מס´ 11. הייתי ב3 חודשי הפסקה, לאחר כמעט 3 שנים רצופות של טיפולים. אנחנו בהליכי אימוץ ובמקביל עוד הפריה. תמיד מעניין ונעים להכנס לפורום. אני ממש מרגישה משהו כמו - שוב יחד עם הפורום אני מתחילה עוד טיפול. עוד חצי שעה אני נוסעת לרופא, ובדרך העבור במכבי לקחת מזרקים ואמפולות ויוצאת לדרך... בהצלחה לכולן כאן...

מרב.

New member
ענבלבל, השם שלך בכל זאת מוכר

והלוואי וכבר לא תהיי מוכרת. שמספר 11 יהיה האחרון בסדרה! מרב

ligo

New member
בהצלחה רבה ../images/Emo70.gif

אני חושבת ש- 11 הפריות זה מספיק, אז נא לעשות משהו בנדון
הלוואי שזה הטיפול האחרון ודי.

ענבל40

New member
תודה על התגובות. הייתי היום אצל

הרופא, התחלתי טיפול, לפני כמה דקות הזרקתי לעצמי בירך 7 אמפולות (בירך יש לי יותר שומן מבבטן)אבל אני מרגישה כלכך פסימית. הוא מדבר איתי הרבה על פקטור הגיל ואיכות הביציות. אני מנסה להבין האם הביציות שלי באיכות תקינה או לא. בבית החולים אמרו לי שהן נראות תקינות, אבל שוב הרופא מדבר על איכותן. איך יודעים מה איכות הביציות? אני גם מוטרדת מזה שאין לי הרבה הפרשות במחזור (יומיים מחזור, השתמשתי רק בשני טמפונים), כאילו אני מתייבשת. הרופא לא מייחס לזה משמעות , לדעתו זה לא קשור לכניסה להריון. מה אתן אומרות?

אפרת**

New member
אייכות של בייציות?!

אני לא ממש בטוחה איך אפשר לדעת איכות של בייציות. אולי הטענה שהאייכות נמוכה יותר מבוססת על ההנחה הכללית שככל שמתקדם הגיל מין הסתם שאייכות הבייציות (ואתו כנ"ל גם לזרע) יורדת. מה שאגב לא מחייב מקרה ספציפי להיות כך. אפרת.

נועם@בת

New member
מסכימה עם אפרת, רק בבית החולים

יכולים לתת אינדיקציה כלשהי על איכות הביציות, אבל די ברור שבגילנו איכותן יורדת. עם הגיל פוריות האשה יורדת, וזה בא לידי ביטוי גם באיכות יורדת של הביציות. יכול להיות שהוסת יצאה כזאת דוקא בכלל ההפסקה, כי הגוף המתנקה מהורמונים והשפעתם מתקשה לפעמים לחזור לאיזון מלא מיד. בכל מקרה הזריקות בונות את הרירית ואת הביציות, כך שלדעתי אין מקום לדאגה. קדימה ענבלי
בואי נראה לעולם איזה ילדים מופלאים יוצאים מביציות מתבגרות
דרך צלחה וכמו שאמרה פעם מרב- יורחקו ותיקות הפורום- הלאה לפורום הריון.
נועם

למעלה