שלום לכולם!

karnity

New member
שלום לכולם! ../images/Emo68.gif

כנראה שמהיום כבר לא תראו את שמי ב"עמדת הניהול"... בקרוב אפרסם "הודעת פרישה" ... שלכם
קרנית

../images/Emo43.gifפרישת מנהלת הפורום

קרנית החליטה לפרוש מניהול הפורום. אנו מכבדים את בקשתה, מודים לה על הזמן שהשקיעה בפורום ובניהולו ומאחלים הרבה הצלחה בהמשך
המשך גלישה נעימה בפורום תפוז
אנשים

gertrude

New member
קרניתי היקרה שלי../images/Emo25.gif

אוהבת אותך המון
ורוצה שיהיה לך הרבה הרבה טוב
בהצלחה, מתוקה

הי קרנית

רציתי להודות לך מקרב לב על התרומה שלך לפורום - שהיא גדולה מהתרומה של כל אחד ואחת מאיתנו - על עצם הקמת הפורום. היה דרוש אומץ לב נדיר כדי לפתוח פורום כזה ולנהל אותו בחודשים הראשונים (אני עדיין זוכרת את מתקפות הטרולים היומיומיות, ואת התקופה שרוב הדיונים בפורום נסבו בעניין הזה). אני מקווה שהפרישה שלך היא רק מניהול הפורום, ולא מהפורום
אני מצפה עוד לראות אותך כאן גם כמשתתפת כמונו...

marish

New member
../images/Emo24.gif תודה ובהצלחה בכל אשר תפני.

מקווה להמשיך לראות אותך כאן.

quatso

New member
קרניתי יקרה

בהנהגתך הרגשתי שהפורום בידיים טובות, אוזנים קשובות, עיניים בוגרות, מח חכם ולב הוגן. אני סומך עליך שבסוף תעשי את הדבר הנכון ומה שהוא לא יהיה אני מאחל לך שיהיה לך טוב שם. אלו הם חדשות מפתיעות עבורי ואני חושב שאף תהיה להן השפעה משמעותית על הפורום. לדעתי אין מתאימה ממך לנהל את הפורום. כ"כ רציתי להסב את תשומת לבך שכולם (למעט בודדים שאני מאמין שטרם ראו את המודעה) רוחשים לך אהבה והערכה! ואני בהחלט לא יוצא דופן בענין זה.

karnity

New member
שלום ולא להתראות

(מתנצלת מראש על הכתיבה בלשון זכר .. מאוחר כבר ואין לי כוח להקפיד על זכר/נקבה ...) כבר מאתמול אני מתלבטת מה לכתוב ב"הודעת הפרישה" ... אני מניחה שמרביתכם שמתם לב שאני לא ממש פעילה בפורום לא כמשתתפת ובוודאי שלא כמנהלת. אני מרגישה שאת תפקידי סיימתי בהרצה של הפורום בשלבים הראשוניים שלו, כשהוא צעיר ואומלל תחת מתקפות טרולים בלתי פוסקות ואח"כ בגיבוש אופיו. היום אני מרגישה ומשוכנעת, שגרטרוד תחזיק במוסרות טוב ממני (כפי שעוד חשבתי בתחילת הדרך...). זו לא פרידה. הפורום הזה חשוב לי מאד ולא רק בידיעה המחזקת שקיימים אנשים נפלאים, חכמים, שנונים, מקסימים ונהדרים כמוכם, שלמרבה האירוניה, ראויים יותר מאחרים לחנך את הדור הבא, על ברכי הסובלנות, הליברליות, הפתיחות - אלא גם שיצרנו, לדעתי, היסטוריה קטנה, לא? לא כל יום מוקם פורום שמכריז על שונותו וגאה בבחירתו הזו. גילינו שיש עוד כמותינו ושאנחנו לא לבד. תודה לכולם על מילות הפרידה החמות - ריגשתם אותי באמת! שלכם קרנית

למעלה