קטרין שוורץ
New member
שלום לכולם ../images/Emo7.gif
בגן של בני פיטרו סייעת שלא התאימה יומיים לפני חג חנוכה ומאז אין סייעת נוספת בגן ולא ברור אם אי פעם יביאו. (אומרים שמחפשים ובאותה נשימה אומרים שלא צריך שתי סייעות בגן ובעצם אין תקציב) והיום שמעתי מהוועד שהייתה במשרד של מנהלת החינוך המיוחד ועפ"י דבריה נאמר לה שאין שום תקן לשתי סייעות ושזו זכות ולא חובה ואם אין תקציב אז אין תקציב. האם זה נכון
ולשאלה השניה שלי האם התקציב לא ניתן בתחילת השנה, אז לאן בדיוק הוא נעלם? איך זה עובד האם מישהו מכיר את החוקים או יודע איכן ניתן לברר את החוקים אני ממש מיועשת מכל הסיפור הזה. השבוע היה לי שבוע ממש קשה עם בני ואם פרצופים חדשים בגן. כל יום חמישי מגיעה סייעת חדשה לגן להחליך את הסייעת הקובעה (נאמר לי היום שזהו נמצאה סייעת קבועה ליום חמישי). השבועה הגננת הייתה חולה ואני הייתי בחרדות לאור התגובה של בני לגננת (שאותה הוא כבר פגש) אך עדיין קשה לו מאד אנשים שהוא לא ממש מכיר גם אם הם היו כבר בעבר בגן (הם לא ביומיום בגן, אני מקווה שיש מישהו שמבין על מה אני מדברת) ולא ידעתי מה יהיה עם יום חמישי וממש התחננתי לסייעת שתברר האם הגננת תחזור ביום חמישי לגן אחרת לא אוכל להביא את לירז לגן. אני מפחדת לחשוב מה יקרה אם הסייעת תיהיה חולה או חס וחלילה הסייעת והגננת מה יהיה אז בלי שום דמות מוכרת וקובעה נוספת בגן. מצטערת שזה יצא כל כך ארוך. תודה מראש קטרין
בגן של בני פיטרו סייעת שלא התאימה יומיים לפני חג חנוכה ומאז אין סייעת נוספת בגן ולא ברור אם אי פעם יביאו. (אומרים שמחפשים ובאותה נשימה אומרים שלא צריך שתי סייעות בגן ובעצם אין תקציב) והיום שמעתי מהוועד שהייתה במשרד של מנהלת החינוך המיוחד ועפ"י דבריה נאמר לה שאין שום תקן לשתי סייעות ושזו זכות ולא חובה ואם אין תקציב אז אין תקציב. האם זה נכון
![](https://timg.co.il/f/Emo35.gif)