שלום לכולם
אני רון... ו..

moon light boy

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif אני רון... ו.. ../images/Emo26.gif

אני רון.. אני כמעט בן 16, אני לא יודע אם אני ממש קשור לפורום הזה.... לא זכיתי ממש להכיר אותו.. ככה שאני לא יודע איזה אנשים כותבים כאן, אבל ראיתי אותו בעמוד של הפורומים.. ואמרתי.. "נכנס.." ו... נראה לי שאני עונה על הגדרות הפורום..
אני אספר לכם בקצרה על משפחתי...... מסכימים..
תודה.. אז ככה... בגיל 4 ההורים שלי התגרשו... מעכשיו הסיפור מתפצל לשניים- אמא
אבא נתחיל מאמא שאיתה אני גר....... אמא לא ממש התחתנה.... אבל יש לה בן זוג כבר... משהו כמו.. 6-9 שנים.. הוא כמו אבא חורג כזה.... ויש לו שתי בנות בנות 20+ שלא גרות איתנו.. עכשיו נעבור לאבא..... אבא התחתן כעבור שנתיים בערך (...) לאישתו יש בן מנישואים קודמים... ולאבא שלי ואישתו יש ילד משותף... עכשיו, לאמא שלי ולאבא שלי יש שלושה ילדים... אני ועוד שתי אחיות גדולות... אז זה אומר... שיש לי... שתי אחיות.. אח חורג וחצי אח... ואם מחשיבים את שתי הבנות של הבן זוג של אמא שלי.. אז יש לי עוד שתי אחיות חורגות....
ממש משפחה לתפארת מדינת ישראל...
מה אתם אומרים..?? מתאים לפורום, או לא...?? חחחחח....
המשך ערב טוב לכוווולם...!! ו... למנהל.. תוסיף לרשימת פורומים שיש בעמוד פתיחה של הפורום את פורום
ילדים להורים פרודים לילה טוב..

ע י ן

New member
שלום רון יקר.../images/Emo140.gif

ראשית , אתה נער מקסים באמת.... התיאורים שלך מאוד בוגרים ונבונים. רציתי לומר לך שהפורום הזה נועד למבוגרים , ולדעתי יש מקום לפורום דומה לנערים/נערות במשפחות מורכבות. הנושאים כאן עולים מזווית של מבוגרים ויש מקום להעלות אותם מזווית אחרת ,בהחלט. ואולי ...תרצה לנהל כזה פורום ? יש לך מספיק נסיון ,כך נראה ... ואם תרצה עזרה בפניה להנהלת תפוז בעיניין - אשמח לעזור . רון יקר, תשמור על שמחת החיים שניכרת בך ... אתה גדול!!! אני אשמח מאוד אם תצליח להנחיל את הדרך ולתמוך בבני נוער שעבורם כל המורכבות של המשפחה הוא עניין פחות שמח... נ.ב בהחלט אוסיף את פורום ילדים להורים פרודים ...מאוד רלוונטי לנו!

moon light boy

New member
שלום גם לך...../images/Emo151.gif ...../images/Emo26.gif

הבנתי באמת שהפורום מיועד למבוגרים.... אבל.. אם לא איכפת לך..... אני אשמח מידי פעם להגיב כאן להודעות.... כי בכזה פורום, שמדבר על משפחות מורכבות, יש מקום גם לדעה של ילד בכזאת משפחה... ולא רק של ההורים..... ככה נראה לי.. אם זה מפריע שאני אכתוב כאן... אזזזז תגידי... אני לא אקח את זה קשה..
ובקשר לפורום דומה לנערים/נערות במשפחות מורכבות... נראה לי שהפורום "ילדים להורים פרודים" מספיק.. אני לא חושב שיש מקום לפורום נוסף בנושא הזה.. כי הפורום הנ"ל ממצה את העניין.. ככה נראה לי... אבל אם יש לך רעיון כזה או אחר, אני אשמח לשמוע עליו
כי כמו שאת אמרת.. אני אשמח לעזור ולתמוך בבני נוער שנמצאים באותו מצב כמוני.... אבל אין לי בעייה גם לתמוך בהורים, שלפעמים נמצאים במצב לא פחות מסובך מאשר הילדים.. לא...
המשך ערב טוב לכולם...... אני אכנס מאוחר יותר שוב לראות מה המצב...

למעלה