moon light boy
New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif אני רון... ו.. ../images/Emo26.gif
אני רון.. אני כמעט בן 16, אני לא יודע אם אני ממש קשור לפורום הזה.... לא זכיתי ממש להכיר אותו.. ככה שאני לא יודע איזה אנשים כותבים כאן, אבל ראיתי אותו בעמוד של הפורומים.. ואמרתי.. "נכנס.." ו... נראה לי שאני עונה על הגדרות הפורום..
אני אספר לכם בקצרה על משפחתי...... מסכימים..
תודה.. אז ככה... בגיל 4 ההורים שלי התגרשו... מעכשיו הסיפור מתפצל לשניים- אמא
אבא נתחיל מאמא שאיתה אני גר....... אמא לא ממש התחתנה.... אבל יש לה בן זוג כבר... משהו כמו.. 6-9 שנים.. הוא כמו אבא חורג כזה.... ויש לו שתי בנות בנות 20+ שלא גרות איתנו.. עכשיו נעבור לאבא..... אבא התחתן כעבור שנתיים בערך (...) לאישתו יש בן מנישואים קודמים... ולאבא שלי ואישתו יש ילד משותף... עכשיו, לאמא שלי ולאבא שלי יש שלושה ילדים... אני ועוד שתי אחיות גדולות... אז זה אומר... שיש לי... שתי אחיות.. אח חורג וחצי אח... ואם מחשיבים את שתי הבנות של הבן זוג של אמא שלי.. אז יש לי עוד שתי אחיות חורגות....
ממש משפחה לתפארת מדינת ישראל...
מה אתם אומרים..?? מתאים לפורום, או לא...?? חחחחח....
המשך ערב טוב לכוווולם...!! ו... למנהל.. תוסיף לרשימת פורומים שיש בעמוד פתיחה של הפורום את פורום
ילדים להורים פרודים לילה טוב..
אני רון.. אני כמעט בן 16, אני לא יודע אם אני ממש קשור לפורום הזה.... לא זכיתי ממש להכיר אותו.. ככה שאני לא יודע איזה אנשים כותבים כאן, אבל ראיתי אותו בעמוד של הפורומים.. ואמרתי.. "נכנס.." ו... נראה לי שאני עונה על הגדרות הפורום..