שלום לכולם

MrsNoOne

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

ליעל ולחיות אחרות שנמצאות פה מהמחזורים הישנים של הפורום... בכלמקרה, לעניינינו- אני מתכוונת לבנות מחדש את האתר שהיה לי "דהרה". הפעם קצת יותר פרקטי אחרי 5 יח"ל מחשבים וידע בתכנות אינטרנט... בכל מקרה, אם יש למי מכם דברים שאתם רוצים שיהיו שם. חומרים לתרגום, מידע על חוות לכם וכל דבר שימושי אחר אתם הרבה יותר ממוזמנים להעביר אליי את הכל. דברים עיקריים שהיו באתר הישן ויחזרו- למי שלא מכיר: רשימת חוות ארצית ענקית- בקודמת היו בערך 300 חוות בארץ כולל מיקום טלפון סגנון רכיבה ושמות הסוסים שם איך להגיע וכו'. מידע על סוגי סוסים וסגנונות רכיבה מידע על אנטומיה מועדון חברים- פרטי אייסי ושם וכו למי שרוצה ליצור קשר. באתר החדש הוספתי בינתיים גם צ'ט וכמה סידורים לשימוש נוח יותר. כרגע עדיין לא העליתי את האתר החדש לרשת, כשאמצא שרת נוח להעלות אתן לכם את הכתובת. מקווה שתשתפו פעולה. חמוטל

MrsNoOne

New member
הממ.. עוד בקשה למנהלות...

חלק מתמונות בגלריה הם מהאתר שלי ועבדתי בזמנו דיי קשה על לתרגם אותם מכל מיני ספרים באנגלית וכאלה. בקיצור, אם תוכלו לשמור לי זכויות יוצרים זה יהיה נחמד..

בילי28

New member
../images/Emo13.gifנשמע נהדר

מחכה כבר להעלאת האתר לרשת - עושה רושם שיהיה מענין ומועיל

MrsNoOne

New member
כתובת

למרות שבנתיים אין תוכן- נמאס לי לריב עם השרת הדפוק של גיאוסיטיז בשעות האלה. זאת הכתובת של האתר בינתיים. אני אתחיל להעלות תוכן בקרוב.
www.geocities.com/israelriders/index.html​

בילי28

New member
תודה

אמנם כותב שהדף לא נמצא אבל אני מאמינה שבסוף תצליחי להעלות את האתר ונוכל להנות ממנו

למעלה