שלום לכולם

ƒlameStriker

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אני חדש פה כמו שאתם רואים...
הגעתי לכאן דרך הפורום של מלך השכונה שכבר לא ממש קיים והתאחד עם הפורום הזה. דבר שלא ממש טוב לדעתי אבל שיהיה...
בכל מקרה, רק רציתי להודיע על הצטרפותי ולומר שאני מת על "מלך השכונה"- השגתי את 2 העונות הראשונות ופשוט נשפכתי מצחוק
דאג וארתור שולטטטים
מעולם לא צפיתי בסדרה מההתחלה ועד הסוף, ככה שאני לא יודע הרבה פרטים, צפיתי בפרקים מסוימים מעונה 6 וכמו שאמרתי, צפיתי ב-2 העונות הראשונות מההתחלה עד הסוף לפני 3 שבועות. רציתי לשאול: עוד מישהו מכם צופה בעונה החדשה שהתחילה ב-CBS? התחילה עונה 7, ראיתי את 2 הפרקים הראשונים ששודרו, הפרק השני היה גדול
מומלץ
מקווה שהפורום יפרח ויגדל...

axnholic

New member
ברוך הבא

יש לך את 2 העונות בDVD? רוצה לסכם בשבילנו את הפרקים הראשונים ואני אעלה את התקצירים למאמר? כרגע, 2 הפרקים הראשונים של העונה החדשה זמינים לצפייה, אך עוד לא יצא לי לראות אותם. אתה מוזמן לפתוח טופיק חדש בנודע לנושא ולספר לנו על העונה החדשה (נ.ב.- אל תשכח לסמן
). אל תדאג בגלל חורי הצפייה שיש לך, אני בטוח שערוץ 3 יעשו שידורים חוזרים. תהנה בפורום.

ƒlameStriker

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

אממ לא, אין לי את ה-DVDs המקוריים... השגתי DVDRips מכמה אנשים.
יש פרק מהעונה השנייה שיש בו Commentary (הערות המפיקים
), התפלאתי שמישהו עשה ריפ של זה.
בכל מקרה, הקומנטרי היה יפה ונחמד, עם קווין ג'יימס (דאג) ועוד במאי ששכחתי את שמו. גם נדמה לי שכל הפרקים לא חתוכים (Uncut), כי בקומנטרי על הפרק המסוים בעונה 2, הבמאי אמר שהפרקים הם לא חתוכים. אני לא יודע בדיוק אילו קטעים חתוכים כי לא צפיתי בעונות האלה בגרסה ששודרה בטלוויזיה אז... ו..אממ לתקצר? אין לי ממש בעיה, רק תגיד לי פרקים ספציפיים שמעניינים את הרוב ואני אשתדל לעשות את זה.

axnholic

New member
אממ.....

אף פעם לא ראיתי את הפרק הזה. ואם יש לך תמונות ממנו, אני אשמח אם תעלה לגלרייה או תפרסם פה. בקשר לתקצירים. תתחיל בקטן כל שבוע תפרסם בפורום פרק או שניים ואז בסוף אני יקח את כל התקצירים ויהפוך אותם למאמר. אפשר להפוך את זה לפרוייקט פורום. האם יש מישהו נוסף שמעוניין לסכם פרקים?

ƒlameStriker

New member
אהה ובקשר לספוילרים...

חחח ברור
אני משתתף בעוד כמה פורומים ומוריד את הפרקים של העונות החדשות כל שבוע ככה שזה די חרוט לי בראש שצריך לסמן.
אני לא בטוח בקשר לפתיחת שרשור על הפרק החדש מעונה 7, כי לא נראה שיש עוד מישהו שצופה בה..

axnholic

New member
גם אני

מוריד הרבה (מאוד) פרקים מכל סידרה. יש לי בערך 25 שעות מסך שעוד לא ראיתי. תשמע, תפתח לפרקים 1-2, נעשה ניסיון, אולי יצטרפו חדשים.

למעלה