שלום לכולם

AmiTutiT14

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

האם אני יכולה לשאול את הקלפים אם אצליח בתחום המשחק

blackcat2

New member
השאלה המתאימה ../images/Emo148.gif

מה פוטנציאל ההצלחה שלי בתחום המשחק ב- X חודשים הקרובים? סה"כ 6 קלפים- 5 קלפים+ 1 קלף סיכום אנא תני לנו מעט רקע עליך. האם את לומדת? האם סיימת ללמוד? האם יש משהו מסוים שאת רוצה לעשות בתחום המשחק ועל כן את מבקשת לשאול את השאלה?

AmiTutiT14

New member
קצת רקע עלי../images/Emo26.gif

אני לומדת בכיתה ח', אני מזל עקרב, ואני לומדת רוב חיי דרמה. אני יודעת שזה פורום לפני 21 ומעלה, אבל זאת לא שאלה לסטן
בעיקרון כל החיים שלי רציתי להיות שחקנית, ולכן רציתי לדעת עם זה מתאים לי. לא הבנתי מה אמרת בנוגע לקלפים, 6= 5 קלפים+1 קלף סיכום
וסליחה שלקח לי הרבה זמן לענות

batgalim

New member
תראי חמודה../images/Emo65.gif

את בסך הכל בת 14, כל החיים לפניך... אם את כל חייך רצית להיות שחקנית - מה עוצר בעדך? יש בתי ספר תיכון עם מגמות תאטרון, נסי להרשם לאחד מבתי הספר הללו וכך תוכלי לדעת אם את מתאימה או לא... הקבלה למגמת משחק מותנית במבחן קבלה, הכולל הכנת קטע משחק, כך שאם את מתאימה או לא - תוכלי לקבל חוות דעת מהבוחנים (שהם מורי הדרמה בבית הספר). בכיתה ט' יפנו אותך מבית הספר (את בחטיבה?) לבתי הספר התיכוניים באזורך, ותקבלי רשימת מגמות - ביניהם מגמות מוסיקה, תאטרון וכו'. המגמות הללו ברוב בתי הספר כוללים גם לימודים עיוניים + בגרויות, כך שגם אם תתקבלי למגמת משחק, תוכלי עדיין ללמוד חומר עיוני ולהחליט בהמשך אם את מעדיפה להמשיך בדרך זו או אחרת. לגבי הקלפים - אני עדיין חושבת שאת צעירה מידי בכדי לשאול בעצת הקלפים... שיהיה לך כל טוב ובהצלחה בכל דרך בה תבחרי...

למעלה