שלום לכולם

Master Whilee

New member
שלום לכולם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

התחלתי לאחרונה לערוך עם PRAMIER 6, ואני חייב להגיד שההבדלים ביחס לMOVIE MAKER 2 הם עצומים
, הרבה יותר ממה שחשבתי. אמנם היה לי בעבר נסיון עם תוכנות עריכה מקצועיות (באחד מהאולפי עריכה ברוממה של ערוץ 1), ואב זה היה לפני 4 שנים, וכבר שכחתי כמעט לגמרי איך להשתמש בתוכנות אלה. הבקשה שלי היא: אם למישהו יש מדריך לPREMIER 6, (רצוי בעברית), או שאם למישהו כאן יש טיפים/ עצות, אשמח לקבל ממכם קישור. תודה מראש
נדב

Master Whilee

New member
באמת, אני לא מאמין שמישהו הצליח

ללמוד לעבוד עם התוכנה הזאת לגמרי לבד. למה אתם מתיחסים ככה למתחילים? גם אתם הייתם פעם בתחילת דרכיכם, ואני בטוח שמישהו עזר לכם ללמוד איך לערוך.

BerKo6

New member
שמע...

אני לומד אותה עכשיו לבד.. בשיטת ניסוי ותהיה.. אני לוקח סרט מסויים ופשוט מנסה עליו הכול או שלמשל ראיתי איזה מדריך מושלם פה למסך מפוצל.. וככה למדתי על האפשרויות של אופסיטי לייר על לייר ושלל אפקטים שונים.. אז נכון שזה לא כמו ללמוד בקורס אבל ככה הידע נישמר ונאגר ולאט לאט לומדים דברים חדשים

Razi284

New member
עצה

תקרא את קבצי הHelp של התוכנה, בדר"כ יש שם הסברים טובים. למיטב ידיעתי אין מדריך לפרמיר בעברית אבל בטוח תמצא כאלו באנגלית באינטרנט, או מדריכים חלקיים לפחות.

יעליעלי

New member
אני קניתי ספר פרמייר 6

של הוצאת פוקוס. תבדוק באתר שלהם, הספר עכשיו בהנחה

תבדוק בדפים הראשונים של הפורום

העליתי תמונה של המסך הראשי של הפרמיאר עם הסברים על חלק גדול מהכלים ומשטח העבודה...

למעלה