שלום לכולם!!!!!!!!

שלום לכולם!!!!!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חדש בפורום! אני חייב לציין שאני התחלתי לראות את הסדרה רק השבוע. המחשב שלי עשה בעיות ויצא מכלל שימוש אז למזלי יכולתי לשכור את כל העונה הראשונה של הסדרה וראיתי אותה כעמט הכל ברציפות וכל כך אהבתי אותה שכל כך אהבתי אותה! מכיוון שלא תיהיה לי סבלנות לצאת העונה השניה ב- DVD אני הוריד אותה (אין לי יס). ואם לא אמרתי כבר או שאולי זה לא היה ברור - סדרה מעולה!

ויש לי שאלה לכולם פה...

איפה בערך נמצא רוב הפורום? מחכה לעונה 3? רואה את עונה 2? או כמוני, סיים את העונה הראשונה?

אני חושבת

שהרוב לא ראו את כל העונה השניה. אבל יש כמות דיי מכובדת של אנשים שכבר ראו ומצפים לעונה השלישית.

ועכשיו גם שאלה על הסדרה:

משהו יודע מזה הספיישל OC? יש שניים כאלה אז אפשר לדעת מזה?

הספיישלים

יש 2 ספיישלים לסדרה, שניהם צולמו בקיץ שבין העונה הראשונה לשניה, הם כוללים קטעים של מאחורי הקלעים,ראיונות עם השחקנים, פספוסים, הצצה לעונה השניה ועוד. לדעתי הספישליים מאוד מענינים. השמות של הספישליים: The oc a day in the life The oc obsess completely

תסתפק ב "ברוך הבא?" ../images/Emo13.gif

אין לי שמץ בקשר לספיישל... אני רק יודעת שיש כאן דיי הרבה שראו את העונה השנייה.

ayala65

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אז זהו, שהפורום מתחלק חצי חצי ככה: חצי שראו את כל העונה השנייה ומחכים לשלישית והחצי השני שרואה בטי וי. אני אישית שייכת לחלק שעוקב אחרי הפרקים בטי וי אבל יודעת מה יקרה כבר בכל העונה . :\

f10

New member
Welcome To The O.C. Bitch

היית בפורום משחקי מחשב ורשת נכון
בכל מקרה - אני (ועוד די הרבה אנשים פה) כבר מחכה לעונה השלישית.

איימיס

New member
../images/Emo8.gifברוכים הבאים!

אני אישית עוקבת אחרי התוכנית שמשודרת בטלויזיה... אין לי מושג מה הולך להיות בהמשך העונה חוץ מאולי כמה פרטים קטנים ואני מעדיפה לא לדעת כדי להנות מזה יותר. אני חייבת להודות שזה ממש קשה כי כל הזמן יש פה ספויילרים אבל אני עדיין מצליחה להתאפק!

יש לי שאלה חשובה על הפרק הראשון

של העונה השניה: הפרק מתחיל במקבץ אירועים שהולכים לקרות בעונה הזאתי?

mikmik000

New member
לא.. לעונה הראשונה יש 27 פרקים..

לעונה השנייה יש 24.. ובגלל שעוד לא יצא לי להגיד.. ברוך הבא!

יוווווו איך...

הרסתי לעצמי יופי של סדרה!!! יש לי כבר את הפרק הראשון של העונה השניה והצצתי בו וגיליתי דברים שהיו בשלושת הפרקים האחרונים. לעזאזל עם ענק הוידאו!!!

gloom

New member
איירה גיינס מת../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

הוא מת בהתחלה של העונה הראשונה של 24, הוא אפס..... אבל אני לא מכיר אותך אז אין לי זכות להגיד את זה... חוצמזה- שלוםםםםםםםםםםםםם ברוך הבא

למעלה