שלום לכולם../images/Emo70.gif
שמי ערן. כתבתי בכל פורומי הגאווה לפני כ3 שבועות וביקשתי סיוע בהכנת מערך שיעור שיעבור בקורס מכ"ים בו אני מפקד. קיבלתי סיוע רב מהמון אנשים טוב ונחמדים שנרתמו לעזור ועל כך - תודה רבה לכולם
המערך לצערי לא עבר, זאת משום שלצערי נזכרתי להכינו מאוד מאוד מאוחר - בשבוע האחרון של הקורס. אך למרות זאת הוא אושר ע"י הגורמים הרלוונטיים וניסינו למצוא זמן להעבירו, אך שוב - לצערי לא נמצא זמן שכזה והחיילים אשר סיימו את הקורס בדיוק מתחילים את שירותם כמפקדים. אין לי ספק שזאת טעות שלי שזה התחיל בשלב כה מאוחר. אבל אני לא מתכוון לוותר ואני הולך להעביר את השיעור במחזור הקרוב. המערך הועבר לכל מיני גורמים צבאיים והיה מוקד לעניין רב בקרב הקצינים אשר מעלי, נתבקשתי להעבירו לא רק לחניכי הקורס אשר תחתי אלא לכל חניכי הקורס, ונעניתי כמובן בחיוב. בנוסף מחפשים דרך שבו המערך יעבור בכל קורס, מכיוון שאני בעוד 4 חודשים עובר תפקיד. לצערי לא נראה לי שימצא הגורם שיעביר אותו (גורם פנימי הכוונה לא חוש"ן אשר דורשים תשלום בשביל זה) ולצערי גם אם אשאיר להם את המערך למחזורים הבאים לא יהיה מישהו מתאים להעבירו בגלל שצריך ידע נרחב בנושא, ובלי לזלזל באף מפקד שיבוא בעתיד - אני בספק אם ימצא מישהו מתאים. אז שוב, תודה רבה לכל מי שסייע וניסה לסייע בכתיבת המערך
אני מעריך את זה מאוד.
שמי ערן. כתבתי בכל פורומי הגאווה לפני כ3 שבועות וביקשתי סיוע בהכנת מערך שיעור שיעבור בקורס מכ"ים בו אני מפקד. קיבלתי סיוע רב מהמון אנשים טוב ונחמדים שנרתמו לעזור ועל כך - תודה רבה לכולם