שלום לכולם

נינה15

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif

יש לי שאלה, ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. נערה שעוברת טיפולים כימותרפים, האם היא מפסיקה לקבל את המחזור החודשי? ועוד שאלה, אני גרה באיזור המרכז, ופתחו אצלנו לאחרונה מרכז של האגודה למלחמה בסרטן, האם יש אפשרות שיקבלו אותי כמתנדבת? (אני בת 15 ולא חולה. קרובת משפחה שלי כן) תודה. נינה.

MemphisRaines

New member
היי נינה

אסייג את דברי בכך שאינני רופא ואין לי כל ידע רפואי למעט ניסיום אישי לגבי בת המשפחה כל אדם מגיב אחרת לטיפולים ויכול להיות מצב שתהיה הפסקה לזמן הטיפולים ולאולךי גם קצת אחריהם ולמעטו מצבים של פגיעה קשה המצב חוזר לקדמותו לגבי נושה ההתנדבות פני לאגודה למלחמה בסרטן הציעי להתנדבר וראי האם זה מתאים להם ובאיזה סוג התנדבות מדובר בכל מקרה כל הכבוד על היוזמה הברוכה
איחולי בריאות לך ולכל משפחתך
שרון

נינה15

New member
תודה על התגובה המהירה!

האמת היא שאני לא ממש יודעת אם מה שאני אכתוב כאן עכשיו הוא ממש לעניין, אבל אני לא יכולה לדבר על זה עם אף אחד אחר אז.... הכינוי שלי הוא כינוי בדוי, נינה הוא לא שמי האמיתי... אני כותבת בשם בדוי כי אני לא רוצה שיידעו שאני כותבת כאן, כי לא ממש יאהבו את הרעיון משום מה.... ככה, לפני קצת יותר משנתיים גיליתי שסבתא שלי חולה בסרטן. באותה תקופה זה היה פחות או יותר אחרי יותר מתשע שנים של מאבק,הצלחת טיפולים, וחזרה של המחלה. בשנה שנה וחצי האחרונות המחלה עברה לעצמות. לאט לאט ראיתי את סבתא שלי, אשה חזקה נמרצת, ובעלת אישיות מקסימה, נעלמת. יורדת במשקל, מאבדת את חוש ההומור, ובכל זאת, שומרת על אופטימיות מסוימת. אמא שלי, שעובדת בבי"ח, ידעה כבר מזמן שאין לה הרבה סיכוי להחלים. ועד היום אנחנו יודעים, שלפי הרופאים, כבר לפני חצי שנה היה הסוף אמור להגיע. רק בתקופה האחרונה (חודש חודשיים) היא מאבדת תקווה. משלימה עם העובדה שהיא, כבר לא תחלים. ובעקבות הידיעה הזאת, המצב נהיה רע יותר. היא מרגישה רע, ולפני שלושה שבועות גם אושפזה בעקבות אירוע מוחי בדרגה קלה. זה מכיוון אחד. מהצד השני ישנו סבא שלי, שהוא לא ממש אדם בריא, בטוח במיליון אחוז שהוא מסוגל עדיים לעשות הכל ומסרב לקבל עזרה אפילו מהמשפחה. הוא מסרב להשלים עם העובדה שאשתו לא תצא מזה. מאוד קשה לראות כך את שניהם. היא, שלא יכולה לדבר איתו על הרגשתה, והוא שרק רוטן שהיא מתייאשת לא בצדק ושהיא, היא עוד תצא מזה. וזהו. זה הכל. תודה לכל מי שקרא את זה, והקדיש לי מזמנו. תודה.

עמית2002

New member
היי חמודה

אני מקווה שתהיי חזקה להתמודד עם המצב החדש. יש לי לומר לך דבר אחד- החיים הם גורל. את עדיין צעירה ואני בטוח שקשה לך לראות את הדברים מהצד. תהיי חזקה, אני מציע לך לדבר עם מישהו על הדברים מבלי להתבייש או לשים מחסומים לעצמך. ביי עמית

MemphisRaines

New member
ראשית את בהחלט נמצאת במקום

שבו ניתן לשוחח עך כך השם הבדוי הוא דבר טבעי , לכל אחד מאיתנו הזכות לפרטיות וכל עוד את מעוניינת לשמור עליה הרי שהיא תישמר קשה מאד לעמוד מן הצד ולראות בן משםחה סובל סבתך עמדה בגבורה ב 10 השנים האחרונות והוכיחה שהמילה סרטן אינה שם נרדף למוות אבל יכול גם להגיע מצב שהגוף כבר לא מסוגל לעמוד בסבל ובטיפולים שהם קשים סבך מסרב לאבד תקווה ומנסה בדרכו הוא לעמוד לצידה של סבתך הוא עושה זאת רק מאהבה ומרצון בטובתה ואת שעומדת מול המציאות כואבת את כאבם את נערה עם לב גדול ועצם זה שאת צריכה מקום לדבר על השנוא הוא דבר טבעי הרגישי חופשיה לפרוק רגשות להוציא מן הלב אנחנו כאן לצידך
שרון

היי נינה ../images/Emo142.gif

מענה לשאלותיך, הראשונה לגבי הפסקת המחזור - בעיקרון המחזור "מגמגם", אצל נשים אשר עדיין בגיל הפוריות נותנים זריקות הורמונליות בזמן הטיפולים כדי להפסיק את הפעילות ההורמונלית בשחלות ולנסות לצמצם כמה שאפשר את הנזק של הכימוטרפיה. לגבי התנדבות, אני חושבת שזה נהדר שאת רוצה להתנדב, כל שעליך לעשות זה לגשת ולהציע את עצמך, בהצלחה לך! בריאות לכולם גלי

נינה15

New member
../images/Emo39.gifלכולם!

היום אין מאושרת ממני בכל העולם אני חושבת... מחר יהיה מותר לי להתקרב אל סבתא שלי! בשלושת השבועות האחרונים לא ראיתי אותה אפילו פעם אחת כי עשיתי חיסון נגד פוליו.... בלי קשר למה שכתוב למעלה...(בקל"של): אתם חושבים שלמרות שאני לא חולה אני אמשיך להיות כאן, ולהגיב להודעות במידה ואני חושבת שאני צריכה? יום טוב לכולם.

MemphisRaines

New member
היי נינה , ../images/Emo39.gif הפורום פתוח לפנייך

ואנחנו כאן זה בשביל זה בלי הבדלי גיל ........... אנחנו כאן כי שי לנו על מה לדבר ומה לפרוק מה
שרון

ס ו ז נ ה

New member
מחזור חודשי בזמן הטיפולים

נינה יקרה אני חושבת שכמו בדברים אחרים, גם כאן כל מקרה לגופו (תרתי משמע..). אני, בעצת הרופאים, לקחתי גלולות רצוף בתקופת הטיפולים כדי שלא אקבל מחזור חודשי ולא אאבד דם "סתם". אני חושבת שאצל צעירות (רווקות) נוקטים משנה זהירות, כדי למנוע בעיות פוריות הלאה. בהצלחה!

למעלה