שלום לכולם

NiR AbR

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif

מה שלומכם? החורף המתעתע הזה בא ואיתו גם צינון ספונטני שנחת עליי... האף דולף והאפצ'ים לא נותנים מנוחה...
מחר (היום) אולטראסאונד
לבלוטה שראו בסיטי (זוכרים? :) אחרי שהבריזו לנו ביום שלישי. באנו לבית החולים וחיכינו לאיש אולטראסאונד אבל התברר שהוא בחופשה אז סתם באנו. היה מעצבן, גם טירחה וגם התאכזבתי שנצטרך לחכות עם זה עוד. אבל כמו שהאחות החמודה במחלקה אומרת: "כל עכבה לטובה" (אני מקווה שככה אומרים...
) ואני מקווה שהיא יודעת על מה היא מדברת! וחוצמזה, מה איתכם בימים אלו? איך המרגש? אהה! אתם יודעים, השיער שלי מתחיל לצמוח בחזרה...
זה די נחמד. ומוזר. ומצחיק... הלוואי שיישאר שם לתמיד ולא יצטרך ללכת לעולם!!! אז לילה טוב לכולם והמון בריאות! ניר.

שיהיה לך בהצלחה

בבדיקות. ואם חיכית עד עכשיו, אז עוד יום או יומיים לא ישנו.. (ככה נראה לי). אז עכשיו אנחנו מחכים גם לדעת מה התוצאות (נכסוס ציפורניים יחד...) שיהיה לך שבוע טוב והרבה שיער

ניר - המון בהצלחה ! ../images/Emo24.gif

מקוה מאד שתתבדה ושהכל יהיה בסדר, האם סיימת כבר את הכימו' ? אני לפני כמה ימים הייתי בביקורת אצל הרדיואונקולוגית שלי , והזכרתי לה שזה בדיוק אבל בדיוק שנה מאז הלמפקטומי שלי, והסכמנו בינינו כמה זה מדהים שאחרי שנה הכל נראה כמו חלום בלהות אחד רחוק ... בקרוב גם לך הכל יראה כמו חלום רע שפעם קרה... ומעכשיו - רק טוב !! -------------

היי ניר, צינון?????קטן עלינו../images/Emo8.gif

צינונים אנו "אוכלים" בקליקלוטו, קטנטן עלינו......מחזיקה לך אצבעות עם הצפיה מורטת העצבים הזו, בסוף הכל יצא בסדר ושוב תיוכח כמה חבל היה להתאמלל כל הימים האלה בציפיה הזו. ביי חמודי ותוצאות נהדרות עליך, אמן!!! איילת האביב

NiR AbR

New member
תודה לכם! :)

אז הפרופסור של האולטראסאונד אמר שזה נראה לו כמו משהו בנאלי ולא רציני, אבל כמובן שבגלל המצב צריך להתייחס לזה קצת יותר. אז הוא אמר שאפשר לעקוב אחריה ולראות מה קורה, ואם היא סתם נשארת ככה אז זה בסדר, אם היא גדלה אולי יש צורך להוציא ולבדוק... אז אולטראסאונד עוד חודש, או אולי PET, נראה כבר מה יהיה... אני לא יודע למה, אבל אני עדיין לא שקט. נקווה שזו סתם תחושה שתעבור... ויש לי שאלה אליכם. הסטרואידים שנותנים עם הטיפול גרמו למישהו בעיות בפרקים או בעצמות? הם אומרים שהכאבים האלה שיש לי יכולים להגרם מזה, שהסטרואידים עושים את זה לפעמים... התופעה מוכרת לכם? תודה! ניר.

אביתר27

New member
../images/Emo124.gifצפירת ארגעה ארוכה

העובדה שזה יהיה במעקב, יכולה להשאיר אותך שקט ואם משהו יהיה מעט חריג יעלו על זה מיד (במקרה הכי גרוע) הרבה בריאות

למעלה