שלום לכולם כבר כמה שנים שאני לא שומעת טוב באוזן השמאלית שלי. מה ניתן לעשות כדי לשפר את השמיעה?
P p a k a New member 14/4/04 #1 שלום לכולם../images/Emo70.gif כבר כמה שנים שאני לא שומעת טוב באוזן השמאלית שלי. מה ניתן לעשות כדי לשפר את השמיעה?
שלום לכולם../images/Emo70.gif כבר כמה שנים שאני לא שומעת טוב באוזן השמאלית שלי. מה ניתן לעשות כדי לשפר את השמיעה?
א אוקספורד New member 15/4/04 #4 אפשר לבחור בצבע דומה לאוזן והמכשירים החדישים מאוד קטנים. קישור לדוגמא (בתמונה - המכשיר הכי שמאלי)
צ צלף New member 16/4/04 #5 הועצי עם רופא, ועם מכון איודיולוגי בלתי תלוי לפני התאמת מכשיר שמיעה. כמו כן היום אין היוןם סטיגמה על הרכבת מכשיר שמיעה כך שאין מה לחשוש, ולגבי מכשירים קטנים במיוחד האוזן, שכרם יכול לצאת בהפסדם, שקשה לכון את עוצמת הקול שלהם באופן שוטף.
הועצי עם רופא, ועם מכון איודיולוגי בלתי תלוי לפני התאמת מכשיר שמיעה. כמו כן היום אין היוןם סטיגמה על הרכבת מכשיר שמיעה כך שאין מה לחשוש, ולגבי מכשירים קטנים במיוחד האוזן, שכרם יכול לצאת בהפסדם, שקשה לכון את עוצמת הקול שלהם באופן שוטף.
א אוקספורד New member 16/4/04 #6 הכל לפי ההרגשה האישית שלך עשי מה שנראה לך ואחרים אינם צריכים לקבוע בשבילך, בעיקר מי שאינו מכיר אותך.