שלום לכולם

L P rulez

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif

אמממ אני צריכה המלצות לסרט אחד הכי טוב שראיתם לאחרונה:) מישהו?

nati 911

New member
אוקיי אז ככה...

את רוצה רק סרטי אימה או גם סרטים אחרים? אני ראיתי לפני כמה ימים את הסרט "לקחת חיים" זה סרט חמוד אהבתי מאוד את "אפקט הפרפר" (למרות שראיתי אותו ממש מזמן) זה סרט מעולה! "godsend"- "מתנה משמים" (הסרט האמריקאי כמובן שעדיין לא יצא למסכי הקולנוע נדמה לי) סרט יפה ממש אהבתי! "מיסטיק ריבר" היה מאוד מעניין (וארוך) "חלון סודי" מעולה! (וזה גם ג'וני דפ ההורס!) אם את רוצה סרט חמוד אז תיראי את "פתאום 30" הוא חמוד בטירוף! ונדמה לי שזהו

nati 911

New member
אבל הסרט שהכי אהבתי זה:

"אפקט הפרפר"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

elenwee

New member
Army Of Darkness

זה יותר מצחיק מאשר מפחיד אבל הוא סרט מצויין!!!

DAN1EL

New member
טוב, הנה כמה:

(אני מניח שאת מתכוונת למתח ואימה) "מיסטיק ריבר" - פשוט מעולה! מכל הבחינות: משחק, בימוי, תסריט, צילום. הכל. מאוד מומלץ. "אפקט הפרפר" - אחלה מתח. סרט מרתק ומקורי. "הצלצול" - העלילה טיפשית ומופרכת לגמרי, אבל זה סרט אפל, מרתק, מפחיד...כיף לראות. אבל בטח ראית.. "שחר המתים" - סרט פשוט מצחיק! נהניתי ממנו מאוד. מי שראה איתי אמר שזה אחד הכי מפחידים שהוא ראה. אבל בשבילי זה בעיקר היה מותח ומצחיק ברגעים הנכונים.
"גוטיקה" - טוב..ממ..הסרט הזה לא הכי מדהים, אבל אם אהבת את הצלצול, אני מניח שתחבבי גם את זה. את האלי ברי אני לא יכול לסבול, אבל הסרט נחמד ופנלופה קרוז משחקת לא רע. ד"א, מפחיד זה לא. "המפתח לפחד" - ממ...די צפוי, אבל מותח ונחמד.

werus

New member
אממ...

שחר המתים אחד הסרטים הכי גרועים שראיתי. לא ממליץ בכלל. לא מפחיד, טיפשי ומגוחך... חוץ מכמה קטעי זוועה... בנוסף השירים ששולבו בפסקול הסרט ממש לא מתאימים לאווירה הכאילו קודרת. ~~~~ אבל מי שאהב שיהנה!

DAN1EL

New member
מן הסתם הוא טיפשי ומגוחך.

זה לא אומר שאי אפשר להנות ממנו.

L P rulez

New member
אאאמממ עכשיו הלכתי לקנות

3 סרטים, החוש השישי (ראיתי רק את ההתחלה), צעקה 2, והחיים בלעדיי (נראה לי סרט יפה...:) אמממ את פתאום 30 ראיתי ואת הצלצול ראיתי, זה הסרט איימה הכי מעולה סיקום:)

DAN1EL

New member
ממ..

החוש השישי לא אהבתי. אבל גם לא ראיתי את זה בקולנוע, ולפעמים קשה לי לאהוב סרטים מפחידים לא בקולנוע. צעקה 2 סרט די מעפן. הראשון טוב הרבה יותר. החיים בלעדיי? תזכירי לי מה זה? מי משחק שם? מה העלילה?

L P rulez

New member
"החיים בלעדיי" מספר על....../images/Emo58.gif

בחורה בת 23 יש לה שתי בנות ובעל, כתוצאה מהתעלפות, היא הולכת להבדק ומגלה שהיא חולה במחלה קשה. לאחר מכן היא רושמת את כל החלומות שלה על דף נייר ומנסה להגשים אותם עד יום מותה. התקציר לא מדוייק כל כך אני אתן את המדוייק יותר יותר מאוחר:)

nati 911

New member
איתי תסרט "החוש השישי"

איזה 10 פעמים! ואף פעם לא נימאס לי ממנו! הסרט הזה מעולה!

למעלה