שלום לכולם

קרנחן

New member
שלום לכולם ../images/Emo70.gif

שלום קוראים לי קרן ואני נערה שגדלה להורים גרושים.ובמשך השנה הזאת אני צריכה להגיש עבודה בפסיכולוגיה בנושא של ילדים מתבגרים שגודליפ לההורים גרושים ואני אסמך לקבל עמדות של ילדים שנמצאים באותו מצב כמוני לגבי מצבם ועמדתם כלפי מוסד הנישואין בין אם העמדה שלילית או חיובית.במשך השנה אני אעביר שאלון ואשמח לקבל תשובות שיעזרו לי לבדוק את הנושא.

קרנחן

New member
שלום ברנדן

לא,זאת עבודת גמר יחידה 5 בפסיכולוגיה אבל אני אודה לך מאוד אם יש לך חומר בנושא.יש לי שאלה אליך,איך אתה קשור לנושא?ערכת מחקר בנוגע לזה?תראה באיזשהו שלב אני אחבר שאלון ואני אשמח לקבל תגובה.אם אתה נמצא באותו מצב כמוני אשמח לדעת איך הדבר השפיע עליך מה אתה חושב על מוסד הנישואין האם זה חשוב לך וכו.

קרנחן

New member
תודה.

אני יכולה לדעת אם מי אני מדברת?אני מודה לך שענית לי.איך את\ה קשור\ה לנושא תוכל\י לספר לי קצת על עצמך?במשך השנה הזאת אני אערוך מחקר בנושא השפעת ההורים הגרושים על עמדת ילדיהם למוסד הנישואין ואם את\ה נמצא\ת באותו מצב אשמח לקבל תשובה על זה.בנוסף לכך אני באיזשהו שלב אשאל שאלות שיבדקו את הנושא בכדי להגיע למסקנה ואם מה שטענתי נכון ואם תוכל\י אשמח לקבל תגובה.תודה רבה.

שלום קרן. ../images/Emo112.gif

אני קשורה לנושא כי הוריי התגרשו כשהייתי בת שנה בלבד. אישית איני "מאמינה" בגרושין, כמובן שיש מקרים יוצאי דופן (כמו לדוגמא-המקרה של האב המכה ששקראתי עליו פה). אני כועסת מאוד על אבי על כך שעזב את אימי, לדעתי הוא סתם בחר במוצא הקל. גירושין מסוג הגרושין של הוריי הם לדעתי אנוכיות-אימי אומרת שהם לא רבו אף פעם ושהו סתם בגד בה ועזב אותה. זה לא שאני סתם בוחרת בצד שלה, הוא לא הכחיש... אני בקבלת את זה כאנוכיות כי זה פשוט להגיד, "אני לא אוהב אותה יותר, מגיע לי לזכות מאהבה בחיי אז אני אעזוב אותו... אז מה אם לילדים לא יהיה טוב
לי מגיע
אני כועסת על אבא שלי והחלטתי שלא לפגוש אותו יותר, עד עכשיו ,אם היה לי מזל, הייתי פוגשת אותו פעם בחודשיים. כשאני אצלו, ו שהוא ישן, או שהוא, מעשן, או שהוא עם הילדים האחרים. הוא אף פעם לא מפנה זמן כדי להפגש איתי לבד (בלי המשפחה שלו) למרות שביקשתי. מאי. נ.ב. אני חושבת שאני לא אשאר בפורום הזה למרות שזו רק ההודעה הראשונה שלי. רק לחשוב על הנושא הזה מעלה לי ת´פיוז בקשר לאבא שלי ואני נאלצת לנסות לחסום את הדמעות מה שלעיתים רחוקות מצליח. כבר עכשיו אני בוכה בכי שקט כדי שאימי לא תדע. אז ביי...

שלום קרן. ../images/Emo112.gif

אני קשורה לנושא כי הוריי התגרשו כשהייתי בת שנה בלבד. אישית איני "מאמינה" בגרושין, כמובן שיש מקרים יוצאי דופן (כמו לדוגמא-המקרה של האב המכה ששקראתי עליו פה). אני כועסת מאוד על אבי על כך שעזב את אימי, לדעתי הוא סתם בחר במוצא הקל. גירושין מסוג הגרושין של הוריי הם לדעתי אנוכיות-אימי אומרת שהם לא רבו אף פעם ושהו סתם בגד בה ועזב אותה. זה לא שאני סתם בוחרת בצד שלה, הוא לא הכחיש... אני בקבלת את זה כאנוכיות כי זה פשוט להגיד, "אני לא אוהב אותה יותר, מגיע לי לזכות מאהבה בחיי אז אני אעזוב אותו... אז מה אם לילדים לא יהיה טוב
לי מגיע
אני כועסת על אבא שלי והחלטתי שלא לפגוש אותו יותר, עד עכשיו ,אם היה לי מזל, הייתי פוגשת אותו פעם בחודשיים. כשאני אצלו, ו שהוא ישן, או שהוא, מעשן, או שהוא עם הילדים האחרים. הוא אף פעם לא מפנה זמן כדי להפגש איתי לבד (בלי המשפחה שלו) למרות שביקשתי. מאי. נ.ב. אני חושבת שאני לא אשאר בפורום הזה למרות שזו רק ההודעה הראשונה שלי. רק לחשוב על הנושא הזה מעלה לי ת´פיוז בקשר לאבא שלי ואני נאלצת לנסות לחסום את הדמעות מה שלעיתים רחוקות מצליח. כבר עכשיו אני בוכה בכי שקט כדי שאימי לא תדע. אז ביי...

למעלה