שלום לכולם

blinker1

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif

רק רציתי להגיד שעכשיו גם לי יש בלוג קטן - בלינקר שמו מי שנכנס... בבקשה שיכתוב תגובות למרות שעוד אין הרבה מה לראות אבל לאט לאט.. יהיה טוב
, בלינקר תודה

ממש יפה ! תתחדש ../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

חוץ מהקטע שאת העיצוב אהבתי, (שכדרך אגב - הגבתי עליו במערכת התגובות המקסימה ) הכתב הקטן מפריע לי, ולא בגלל שהוא כתב קטן, אלא שאין לו את הגדרות הפונט לאריאל, אולי אצלך אתה רואה את זה כאריאל, אבל אצלי לא וזה מפריע מאוד.. (כן, אני יודע שיש את האפשרות להגדיל את הפונט.. ובכל זאת..) אז או שתגדיל את הפונט, או שתשים לו את הגדרות לסוג הפונט.. <font face=arial> שי !

blinker1

New member
אוקיי...!../images/Emo127.gif תודה

הנה, שמתי <font face=arial> זה בסדר עכשיו? או שעדיין צריך להגדיל את הפונט? כל הערה תעזור.. בהזדמנות אני אודה לך על מערכת התגובות הנפלאה!!! שוב תודה בלינקר

אהבתי את העיצוב ../images/Emo13.gif

וגם הצבעים נהדרים ונעימים לעיניים. קוים פשוטים ויפים. אבל...הכתב קצת קטן (אולי זו אני שהפכתי קצרת רואי ??!) מערכת התגובות חמודה לאללה, אבל.... נכנסתי רק לבדוק (עדיין לא מצאתי משהו לומר) אז...איך יוצאים מזה חזרה ??? אין שום דרך לחזור לעמוד הקודם (חוץ מכמובן ללחוץ על "הקודם" של האקספלורר) . בהצלחה

הכתב חזר להיות קטן.. ומלבד זה ->

יפה שהוספת את הקטע שהתגובות יפתחו בחלון חדש.. אבל לא עשית שאפשר לרדת למטה כך שאי אפשר להגיב לקטעים שכתבת.. וגם לא רואים את הלוגו.. תעבוד על זה ! שי !

איה@

New member
בלינקר - ברוך הבא ../images/Emo140.gif

רק עכשיו נכנסתי לאתר שלך. כנראה שאתה בדיוק עובד עליו כי אין תמונה (יש איקס במקום) וגם לא מצאתי אפוא אני יכולה להגיב? ראיתי תגובות של אחרים אבל לא את האפשרות להוסיף תגובה. ולמרות הכל - ההתחלה נראית טוב! .....כבר אמרו לך על הפונט הקטן נכון??..........
בהצלחה!
איה.

זה בדיוק הבעייה שלו כי הוא לא עשה

שאפשר לגלול.. אבל מה שאתה יכולה לעשות כדי להגיב, זה לסמן את התגובות שכתבו וכזה לרדת למטה עד שתגיעי לאפשרות להגיב..עם גרירה..

למעלה