שלום לכולם

pink floyder

New member
שלום לכולם../images/Emo70.gif

אמממ בקרוב (עוד חודש) יש לי בגרות בגאוגרפיה והייתי שמח אם הייתם בבקשה שמים קבצים או קישורים למאגרי שאלות בנושא הג"ג הבאה: -ארה"ב. -כלכלית. -ישובים עירוניים. -העולם המתפתח. במילים אחרות- אני צריך המון המון המון מאגרי שאלות על כל הנושאים של היחידה הזאת... פשוט אני לא מוצא לבד :( ... תודה רבה מראש

הימליה

New member
בבקשה:רשת המורים לגיאוגרפיה

יש המון חומר בנושא המיקוד,כולל שאלות ותשובות. בהצלחה.

pink floyder

New member
תודה רבה, אבל אני לא מוצא את השאלות\תשובות...

יש מצב לקישור ספציפי?

הימור לאנסין?

כן, אני יודעת שעושים את זה, אבל לדעתי זה ממש לא משנה, כי אם יש לך את הכלים תוכל לנתח כל מדינה. אחד הקטעים האהובים עלי בלימוד לבגרות אלו תרגילי האנסין שמביאים אותי בכל פעם ללמוד על מדינות שונות ולהנות מהכלים שיש לי והיכולת לנצל אותם ולהפיק מהם כל כך הרבה.

naviko

New member
את צודקת - נחמד לנתח בכל פעם חבל שונה

וללמוד עליו. הסיבה שאני רוצה להמר הוא יותר לגבי התלמידים שלי. אני מכינה להם אנסין למבחן המתכונת, ומאד מאד מאד הייתי רוצה שההימור שלי יהיה המדינה הנבחרת בבגרות...

איך בכלל מהמרים?

יש שיטת הימור לאנסין? לדעתי לא. אני רק יודעת על הדלפות בבוקר המבחן....
וחוץ מזה, מה הסיכוי בהימור הנ" ל? אפסי לחלוטין לדעתי, מיותר, ומוריד מתח לימוד מהתלמידים. זו דעתי כמובן ואני לא חס וחלילה מבקרת את הרצון לצפות מראש מה יהיה בבחינה, ברור שכל מורה היה רוצה לדעת.

naviko

New member
ברור שאין...

יחד עם זאת, השנה, לדעתי, יהיה דגש על גיאומורפולוגיה או גיאולוגיה, לכן אני מחפשת מדינות שיש להן מאפיינים מיוחדים הקשורים לנושא זה. אך, כאמור, הימור בלבד.

למעלה