שלום לכולם
.,

איתי2272

New member
שלום לכולם ../images/Emo8.gif.,

היי אני איתי ואני בן 12 , ואני חבר בפורום המעולה הזה אני מצרף בובות שהכנתי לאחרונה אשמח מאד אם תביעו את דעתכם המקצועית יום טוב לכולם!!!

הי איתי ../images/Emo13.gif

ברוך השב אלינו
אני שמח לראותך שוב וזוכר אותך מביקורך האחרון שמאז...קצת נעלמת לנו
אבל העיקר שאתה שוב כאן ותודה ששיתפת אותנו בבובות מעשה ידייך מצטרף לקודמותיי באהבה לראש וליצירתיות שלך, אגב אני נדלקתי במיוחד
על בילי שלא תעלם לנו ככה שוב הא?!

וואו כל הכבוד איתי :))

בתור אחד שהתחיל בגיל שלך ולפי הבובות שבנית, אני יכול להגיד לך שכל יום לומדים דברים חדשים. תתמיד בזה כי מבובה לבובה אתה לא תאמין שאתה בנית בובות כאלו יפהפיות

איתי2272

New member
היי רועי!!

קודם כל תודההה רבה על תגובתך , אתה כ"כ צודק אני בכל זמן פנוי שלי יוצר וכל הזמן עולים לי רעיונות חדשים , ובאמת מבובה לבובה אני נדהם מהתוצאה , מאז שאני זוכר את עצמי אהבתי את כל מה שקשור בעולם תאטרון הבובות ותמיד יצרתי אני באמת מתמיד ונהנה לגלות בכל יום משהו חדש - בקרוב אעלה תמונות חדשות של בובות שהכנתי לאחרונה ושוב תודה התגובות מאד חשובות לי !!!

איתי2272

New member
היי דודי!!!

תודה רבה על הפירגון , נכון קצת נעלמתי .... היה לי פרוייקט בתקופה האחרונה והייתי צריך להכין 4בובות חדשות וגם להפעיל אותן בקייטנות קיץ , הייתי בפסטיבל תאטרון הבובות בחולון ומאדדדדדד התרשמתי ונהנתי באמת פסטיבל מדהים!!! ושוב תודה לתגובתך !!!! אעלה תמונות חדשות בקרוב...

למעלה