שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo8.gif

קוראים לי אבי, ונכנסתי לפה בשביל אבא שלי. אבא שלי נולד בהונגריה, עלה לארץ בגיל שנה אבל עד היום אני מרגיש בהונגריה, בבית הם דיברו הונגרית וגרו בכפר של הונגרים, ואבא שלי הולך לבית כנסת רק בשביל לדבר שם עם הזקנים הונגרית (אם אתם שואלים אותי זאת השפה הכי מכוערת שיש, כשאבא שלי רואה את הערוץ DUNA אני אוטם אוזניים...) לא משנה, העניין הוא שהוא רצה שאני אשאל פה מה היא המסעדה ההונגרית הכשרה הכי טובה שיש בארץ? (ולא יקר מידי) תודה רבה.......

עב

New member
לא יודעת אם לא הכי יקרה

אני חושבת שאין הרבה מסעדות הונגריות בארץ, כי אנחנו עדה זעירה בהשוואה לעדות האחרות. יש מסעדה בשם יהודית בגן העיר בתל אביב. היא כשרה (אין מאכלי בשר). אבא שלך יוכל לשוחח שם הונגרית חופשי-חופשי עם המלצרים, האוכל טעים (לי). אני לא יודעת אם המסעדה הזאת הכי יקרה או לא. אכלתי שם כמה פעמים ונהניתי. ישנה עוד מסעדה בשם "בודפשט" שקיבלה כאן מחמאות, אבל אני לא יודעת אם היא כשרה או לא ומה רמת המחירים. תעשה חיפוש בפורום ותמצא את הפרטים כי כתבו עליה כאן. בתיאבון, ד"ש לאבא שאני לא מכירה, הוא נראה לי איש נחמד.

דרדרית

New member
../images/Emo13.gifהיי אבי- ברוך הבא

ואולי תביא את אבא שלך הנה לפורום? יש כאן כאלה שיוכל לשוחח איתם על העבר וגם בשפת הקודש שלהם החונגרית המפורסמת שאגב- היא לא כ"כ מצחיקה כמו שתארת. כשמבינים- זה מאד משעשע. חשבת על זה?
מידי פעם יש כאן תמונות יפות של מקומות מדהימים שאבא שלך ישמח להיזכר בקיצור פורום הונגריה- פורום לכל המשפחה.

הילהל

New member
לדעתי "בודפשט" לא כשרה

וסליחה על ההתפרצות. אני בדקתי המון מסעדות לאחרונה (תחשי למה). בתפריט של "בודפשט" יש מגוון מאכלים שלא נראה לי שמאפשר כשרות, אפילו לא המתירנית ביותר.

תודה על המידע....

בקשר לאבא שלי לא כל כך נראה לי שיש סיכוי שהוא יבוא לפה, הוא מאוד עסוק בעבודה ואם כבר הוא בבית אז הוא עייף ואין לו כוח לכלום, אבל תודה על ההזמנה.........

ברק 188

New member
הילהל... "הללויה בודפשט כשרה

וכן אפשרי לעשות שם את המפגש. וחלילה וחס לא נכעס,התפרצות שכזו ועל מאכל, חיובית וחיננית אנא סטודנית נצחית עימנו השארי.

למעלה