שלום לכולם
, שאלה בנוגע ל..

שלום לכולם ../images/Emo9.gif , שאלה בנוגע ל..

ציור על חולצות. אשמח לקבל מידע בבקשה על צבעים שיטות ציור וכל מידע שיכול לעזור. בתודה רבה אחי(שנמאס לו מחולצות לבנות חלקות שמעלות אבק בארון
)

av_i_va

New member
כל מה שתרצה

אפשר לצבוע על חולצות לבנות עשויות כותנה, עם צבע אקרילי. הצבעים עמידים במים ושומרים על הברק לאורך זמן. כמו כן אפשר להשתמש בצבעי טוליפ, צבעים מתנפחים, וצבעים מטליים למיניהם (על בסיס מים). דוגמאות לרוב, החל מציור חופשי, הספגה בעזר תספוג, שבלונות, הדפס או כל טכניקה המוכרת לך. כמובן שניתן להשתמש בדבק גוטרמן, על מנת להדביק קישוטים למיניהם, בחוט ומחט על מנת לתפור טלאים או לרקום, או להוסיף בחרוזים... האפשרויות רבות ומגוונות. זכור!: אין צורך לקנות צבעי בד מיוחדים אם אתה רוצה עבודה קלה ותוצאה מהירה, תקרא את הקובץ בגלרית המאמרים: בנושא הדבקת מפיות נייר. יש אפשרות להדביק מפיות גם על חולצות טריקו והתוצאה מדהימה!!!! בכל חנות לחומרי יצירה ניתן לרכוש דבק מיוחד להדבקת מפיות על חולצות. אותו תהליך עבודה כמפורט במאמר, כולל הגיהוץ. יצירה נעימה, בהצלחה ונשמח לראות תוצאות.

מה קורה דונקי... ../images/Emo13.gif

שמחה לראות אותך... עכשיו אתה רואה למה אין לי זמן?
הצעה: לצייר ציור על דף..(ואל תגיד שאתה לא יודע לצייר..אתה מצייר מדהים).. לצלם את הציור במכונת צילום שחור לבן..להפוך על החולצה ולשפשף עם צמר גפן טבול בטינר.. מה שקורה שטינר ממיס את הטונר השחור ונשאר הדפס שחור לבן..התדפיס יצא הפוך כמובן.כדי לפתור את זה מצלמים על שקף..שאותו מצלמים שוב על דף רגיל הפוך.. שבלולית..

הכל טופ בונקי ../images/Emo60.gif

וכמובן תודה רבה לכולם על העזרה. עכשיו רק נותר לאבק את החולצות ולהתחיל במלאכה, ושבלולית את עדיין חייבת לי את הבובה של הפוואר פאף גירל שהבטחת לי! אז עד שאני לא רואה בובה אין חולצה בשבילך הבנת -
?
לילה טופ לכולם

למעלה