שלום לכולם

avital24

New member
שלום לכולם ../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

מה העיניינים ?

F650

New member
../images/Emo24.gifעכשיו כשבאת - טוב יותר ../images/Emo140.gif

avital24

New member
איזה יופי [[[[[../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif ]]]]]

ממש מקסים ((((((((((((((((((((
)))))))))))))))))))) מילות אהבה ממני
ודגל ישראל לכבוד האולימפיאדה
ושנשים על ראשנו רק....
ושתהיה המון אהבה בפנים

F650

New member
ג'ון הוא גם טייס../images/Emo22.gif ידעת../images/Emo35.gif

avital24

New member
כן , נכון שהוא מגניב ../images/Emo9.gif ../images/Emo127.gif../images/Emo23.gif

יש בו משהו כ"כ מיוחד שאי אפשר להגדיר את זה במילים - משהו במבט , תקיף וחודר , ראיתי הרבה סרטים שלו ונהניתי מכולם.

גריני

New member
זה נכון, אבל הוא לא הכי חתיך ../images/Emo88.gif

קחי למשל את בראד פיט... הוא הורס ממש... שלא לדבר על השחקנים הוותיקים יותר כמו רוברט רדפורד? פול ניומן? ריצ'רד גיר?

avital24

New member
גון טרבולטה הוא הכי מגניב../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

אין שחקן יותר מדהים ממנו מבחינת אופי , אישיות ותכונות פנימיות הוא פשוט מדהים ובכל הפרסומת שראיתי שלו היה מהפנט כזה עם מבט חודר בעיניים שיכול להפנט גם פיל אם הוא ירצה , יש משהו במבט שלו שממיס אותך מבפנים ככה אני מרגישה לפחות ונראה לי שלא רק אני , רק סרטים שלו ? עטיפות של הסרטים ? פרסומת? איך התרשמת ? לא הזיז לך משהו בלב ?

avital24

New member
בסדר אור ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo127.gif../images/Emo42.gif

מה שלומך ? חזרתי עכשיו מסרט זהות במלכודת לא היה מדהים אבל בסדר , העדפתי לקנות בגדים אבל ידיד שלי לא כ"כ רצה ללכת אז הגענו עד כפ"ס במקום הוד השרון . איך אתה העברת את השבת ? מקווה שהיה בסדר. בברכת שבת שלום מבורך לכולנו.

למעלה