שלום לכולם!

ענתק

New member
שלום לכולם!../images/Emo9.gif

זוכרים אותי מוואלה?... רציתי לספר לכם שאני בדילמה נותרה לי עוד פגישה אחת אצל חרמון ובשבועות האחרונים אני כבר ממש לא מצליחה לשמור על התוכנית . אני חייבת משהו שפוי! (ויסלחו לי מעריצי השיטה לאורך זמן )בחודש האחרון רזיתי סה"כ 900 גרם... (סה"כ בשלושה חודשים ושבוע 13.400) אני מחפשת דרך חדשה לפני שתבוא ההתפרקות שכבר מתחילה... רציתי לדעת אם משהו מכיר איזו מסגרת קבוצתית או אישית מוצלחת והאם יש לכם ניסיון טוב עם דיאטן/רופא מאזור ר"ג /ת"א /גבעתיים . כמו כן אם יש משהו מר"ג שמעוניין בפרטנרית להליכה /חדר כושר אני אשמח... אני צריכה משהו שידחוף אותי... תודה ו...התגעגעתי! ענת

ענתק

New member
ועוד דבר קטן...

בזכות הפורום התומך והמופלא הזה צלחתי את החודש האחרון בשמירה ולא בזלילה פראית . בנס ירדתי 900 גרם ולא העלתי 9 ק"ג... התובנה הזו של הסלחנות שעל אדם לפתח כלפי עצמו עזרה לי מאוד. להבין שעכשיו הגוף והנפש (!) במצוקה והמטרה היא רק לא להעלות . הפורום הזה הוא נס! ענת

ענת, אשר יגורתי......../images/Emo10.gif

קראתי אותך עוד אמש, רק שלא הצלחתי להגיע לענות לך. בכל אופן, את חרוטה בלבי ענת, ואת אפילו לא צריכה להזכיר לי איזה תוכנית עשית. זוכרת הכל...
וחששתי/ידעתי שאת עתידה להגיע לקו הזה כעת. דיברנו על זה בזמנו. ואני חוזרת אלייך ולא שוכחת אותך. אז פליז, קודם כל, בלי לחץ. זה לא דבר שלא ניתן לעשות איתו משהו, או-קי? בואי נתחיל עם כמה רעיונות וכיוונים (ודחוף!). מה שבעצם את צריכה זוהי תוכנית שתהיה כלבבך (אין ויתורים בזה. ואין הנחות!) וזו יהיה פשוטו כמשמעו: ניסוי בתעייה עד שתעלי עליה. מאוד חשוב! דבר ראשון, בסיסי. דיאטנית. אני לא יודעת מהי הסטיגמה שנקבעה בזכרונך לגבי יאטניות (לי היתה ומשהו לא נחמד בכלל
), אבל משלגיה והפי למדתי שיש דיאטניות נפלאות שלא רושמות "מרשם" על הנייר ושולחות את האדם לשלום! אלא תומכות, איכפתיות והכי חשוב מתחברות לראש שלך. את בטח מתוך קריאת כל ההודעות מוואלה זוכרת שתמיד דיברנו והדגשנו את זה שאחת מסיבות חוסר ההצלחות של הירידה במשקל זה כשלא עושים חיבור שלם לנפש ולגוף הספציפיים לכל אחד/ת מאיתנו. וזה עקב אכילס שעלול לעלות ביוקר אח"כ!!! אז...את חייבת תוכנית שכזו. לי יש תוכנית שאני כל כך אוהבת ושלמה איתה שאין לי כל קושי או מחשבה שאני נתונה "במצב" מסויים ולכן אני מאמינה זה גם הפך לחלק כבר רגיל וטוב בחיי היומיום שלי. ממש מפתח בוודאי חשוב להצלחה ולשמירת ההישג שלי. עוד משהו. לעולם לא אדבר סרה בענין תוכנית "דיאטה" כזו או אחרת (מה פתאום גם? אם משהו מסויים מתאים למישהו/י, אני אהיה בין המברכים הראשונים). אבל...ועם זאת, אני חייבת לומר לך, (ושוב אולי אני טועה) שבמה שאת עשית בעצם עד כה לא היו עקרונות בסיסיים ללימוד מחדש מה שכל כך חשוב!!! זאת היתה "דיאטה" (?) לא מה שאנחנו מרבים/ות מדברות/ים לדבר כאן (שכתבתי לך כאן למעלה) להטמיע זאת לחיינו בצורה טבעית, בלו"ז ועוד...חלק מחיינו בקיצור. ולהצליח בזה זה ממש ה-דבר. הארץ שלנו (!) (כותבת לאחרונה הרבה את שתי המילים האחרונות.
). או-קי? אז בתוך החיק המתאים את נמצאת? נמצאת!!! וללכת ביחד עד שזה ירקום עור וגידים למציאות. קאפיש???? אז מה את אומרת בינתיים על הרעיון? ואם את גרה באיזור ת"א, מה דעתך לעשות את המאמץ הזה וללכת לדיאטנית של שלגיה (היא מספרת עליה דברים כ"ל נפלאים ואומרת שהרבה בזכותה היא הגיעה לאן שהגיעה. ולשמוע את הדברים האלה מפי שלגיה זה עולם ומלואו! לא צריך לחשוב פעמיים
). הבנתי שהיא עובדת בראשל"צ. ואת הרי כל כך רוצה לעשות ולהצליח. הנה לפנייך רעיון=אבן דרך חשובה ומשמעותית שדיברת עליה בעצמך אמש. והעיקר תזכרי, בלי לחץ. רק לתכנן לחשוב ולבצע. ספרי מה קורה ומה את חושבת. שלך, דליה.

שלגיה**

New member
בעניין הדיאטנית שלי

אני נוסעת אליה פעם בשבועיים פחות או יותר ...בכלל לא נשקלת אצלה כי המשקל הוא לא הכי חשוב מבחינת מספרים למרות שברור שיש לו חשיבות גדולה. אכן השקעה גדולה מבחינת זמן וכח לנסוע לראשל"צ (ועוד בערב כשיש פקקים..) אבל אני יכולה לומר עליה שהיא באמת טובה ולא מוכרת שום דבר שאין ו עבודה קשה. חוץ מזה אני חושבת שדיאטניות זה משהו אישי כמו שלא כל דיאטה המתאימה למישהו אחד ולא מתאימה למישהו אחר, כך גם דיאטנית יכולה להתאים לי ולא לך. אני אוהבת את הדיאטנית שלי כי אני יכולה לדבר איתה לא רק על תזונה ומזון ותפריט אלא גם דברים אחרים וכנראה שזה משפיע עליי לטובה... אם תרצי בכל זאת תשלחי לי מסר ואתן לך את מס´ הטלפון שלה.

דנה2909

New member
הדיאטנית שלי

אני אשמח להמליץ לך על הדיאטנית שלי, כמו ששלגיה אמרה צריך לראות אם יש כימיה. הדיאטנית שלי מקסימה, מתקשרת לעקוב אחרי ההתקדמות שלי. אם את רוצה אני יכולה להפנות אותך אליה. אני לא יודעת אם מקובל לפרסם פה שמות וטלפונים, מקסימום, את מוזמנת לצור איתי קשר במייל.. בהצלחה, דנה

למעלה