שלום לכולם

SivanSivan12

New member
שלום לכולם ../images/Emo9.gif

אז ככה, קוראים לי סיון ואני סטודנטית שנה שנייה לתקשורת. במסגרת לימודיי אני עושה עבודת סמינר שעוסקת בפרסום יצירות ברשת ואני ממש אשמח לקבל את עזרתכם! מצורף להודעה שאלון, אני אשמח אם תוכלו לענות עליו ולשלוח אותו במייל, כך תוכלו לעזור לי לסיים את שנה ב' סוף סוף. להלן ההנחיות. לפני כן, חשוב לי לציין כי השאלון הוא אנונימי ולא נעשה בו שום שימוש מלבד לצרכי מחקר. ולוקח בדיוק 5 דקות למלא אותו 1. לפתוח את הקובץ ולשמור על המחשב 2. לענות על השאלות (השאלון מכיל 5 שאלון בלבד) 3. על מנת לשמור על אנונימיות: להכנס לאתר www.gmail.com 4. שם המשתמש הוא sivansivan12 סיסמא: aa123456 5. לבחור ביצירת דואר 6. לבחור באיש קשר היחיד שמופיע או להקיש ידנית [email protected] 7. לצרף את השאלון ולשלוח. לכל שאלה אתם מוזמנים לשלוח לי הודעה כאן בתפוז או ישירות למייל שציינתי. מילוי השאלון מאוד חשוב לי ויעזור, תחשבו שעשיתם מצווה. תודה רבה על שיתוף הפעולה והמשך יום מקסים, סיון.

SivanSivan12

New member
חשוב לי שתקראו את זה

תודה לכל מי שענה, ולכל מי שעדיין לא ענה, מילוי השאלון דורש 5 דקות מזמנכם והוא יעזור לי לסיים את הסמינר שלי בהצלחה. אני מאוד אודה למי שיוכל למלא את השאלון ולשלוח לי כפי בציינתי למייל או לתיבת המסרים אם יעדיף. ושוב תודה רבה לכל העונים, יום טוב:)

למעלה