שלום לכולם!

Marg H

New member
שלום לכולם! ../images/Emo9.gif

היי, אני והאחים שלי היינו צופים בדיג'ימון, אני לא מאמינה שזה היה לפני 10 שנים! הייתי כל כך קטנה... בכל מקרה, אני והאחים שלי ניסינו להיזכר במילים של השיר פתיחה של דיג'ימון, של העונה עם הנשמות. [שהם עצמם הופכים לדיג'ימון] אני זוכרת שהשיר היה שונה וחשבתי אם מישהו יכול לעזור לי, זה בטח פה. תודה מראש!

remundo

New member
בעיה קטנה: לא ראיתי את העונה הרביעית בעברית..

לצערי, אומרים שהמדובבים הישראלים של העונה הזאת היו נהדרים. בכל אופן, אני יודעת מה המילים של השיר המקביל באנגלית, אפשר למצוא את זה בקלות בYoutube. הנה, מצאתי: http://www.youtube.com/watch?v=fnRDxAg2Jd0 והאמת שהסדרה יצאה לטלויזיה היפנית ב1.8.1999, לארץ זה הגיע מאוחר יותר... (אבל לא הרבה יותר מאוחר, רק כמה חודשים מאוחר יותר. אני זוכרת ששידרו את זה כשהייתי בכיתה ו ^^") (והיום בו הם הגיעו לעולם הדיגיטלי בפעם הראשונה היה 1.8.1999.) אני לא יודעת מה התאריך המדוייק שבו ימלאו 10 לדיג'ימון בישראל, אבל גם זה יהיה בשנה הקרובה.

Marg H

New member
תודה!../images/Emo140.gif

האמת שלא ידעתי את המספר של העונה, וממש עזרת לי. ברגע ששמעתי את המוסיקה נזכרתי ברוב המילים. תודה!

remundo

New member
אין מה להשוות

זה אחד השירים היותר טובים של וואדא קוג'י (יצאו לו בכלל שירים מחוץ לדיג'ימון?), בכלל אם משהו היה טוב בעונה הזאת זה המוזיקה. אולי זאת אפילו היתה העונה הכי טובה מבחינת מוזיקה.

Snake Bandage

New member
היא לא יצאה ב-1 לאוגוסט 1999

היא יצאה ב-7 למרץ 1999. היא פשוט מתרחשת בשלושת הימים הראשונים של אוגוסט 1999.

למעלה