שלום לכולם

שלום לכולם ../images/Emo9.gif

אני חדשה בפורום ומאוד אוהבת אוריגמי. בעיקר פיאונים. האם מישהו יכול להמליץ לי על אתר שנותן דגמים של פיאונים שונים.

ek4

New member
לרונה אא

כל הכבוד יקירתי . ברוכה הבאה . אני רואה שגילית את הפורום . כן ירבו. חג שמח לכן. ביי ע.ק

gilg1

New member
בקשה צנועה

האם תוכלו לציין את שמכם ושנות העיסוק באוריגאמי?

bshuval

New member
טוב, אני אהיה הראשון

שמי בעז, ואני מחיפה. אני בן 23 ועוסק בערך מגיל 8 או 9 באוריגמי (אני ממש לא זוכר מתי התחלתי). ההורים שלי מספים לי שאני הוא זה שביקשתי שיקנו לי את ספר האוריגמי הראשון (והשני, והשלישי...) ולא להפך. באמת שאין לי מושג איך ידעתי שקיים כזה דבר שקוראים לו אוריגמי, אבל תמיד אהבתי נייר... כבר כתבתי על עצמי בהודעות קודמות. אגב, גיל, נאה דורש נאה מקיים - האם תוכל גם אתה לספר כמה שנים אתה עוסק באוריגמי ואיך הגעת לזה? בכלל, כבר הצעתי קודם שכל משתמש חדש (וגם הישנים שעוד לא הציגו את עצמם), יציגו את עצמם באופן פורמלי...

gilg1

New member
נו שוין...

שמי גיל גבעוני. אני בן 33 וכבר 11 שניה באוריגאמי. נחשב מקפל כבד, מחזיק כ- 100 ספרים בביתו ב- 12 שפות (אך אין לי את ויוה אוריגאמי). בעבר הייתי רכז מועדון החובבים של המרכז לאוריגאמי ועורך שלושת המגזינים היחידים שיצאו (אני היחיד בעולם עם מהדורה צבעונית של המגזין הראשון (פרטים בקרוב ב- EBAY...)). הגעתי לאוריגאמי בצירוף מקרים של: 1. פרידה מחברה אחרי 4.5 שנים (אגב, היא סיפרה לי על ברנש שקיפל אוריגאמי בזמן ביקורה בארה"ב, קודם נטישתי. 2. שביתת מרצים בטכניון = זמן פנוי 3. ספר אוריגאמי "תמים" בשם origami for the connoisseur ששכני לתא השאיל לי. כל השאר היסטוריה

רונה אא

New member
הי גיל מה העיניינים מה עם מריאנו?

גיל לא אגיד את שמי אבל מזמן לא נפגשנו במיפגשי חובבים ואפילו לא קניתי ספר נורא מזמן בכל אופן יש לך איזה דגם חדש מעניין? לי יש משהו מעניין לישלוח לך אבל לא יודעת איך ?

gilg1

New member
בקשה

על מנת לא להטריח את מוחי היגע והזקן, אנא ספרי לי את שמך

bshuval

New member
מה זה מקפל כבד?

סתם מעניין אותי לדעת איך אתה מחשיב מישהו להיות "מקפל כבד"?

gilg1

New member
הגדרת מקפל כבד

לדעתי מקפל כבד זה: 1. אחד שמקפל מול הטלוויזיה עם חלוקת קשב מושלמת (100% טלוויזיה ו- 0% לאוריגאמי) הדבר נכון גם לשיחות טלפון 2. רכישת ספרים כמעט באובססיביות. כל חנות ספרים בארץ ובעולם חשודה כבעלת ספר אוריגאמי. 3. עשרות גלילי נייר בצבעים וטקסטורות שונות ומשונות 4. מאות דפי 15*15 בצבעים שונים 5. יש לו ארגזים מלאי דגמים ואנשים רבים אשר זכו במודל. 6. אין יום ללא קיפולים

gaharoni

New member
מקפל כבד

מקפל כבד: לא מפסיק לזלול פיצות בין קיפול לקיפול...

gaharoni

New member
רק על עצמי לקפל ידעתי

OK, סוף סוף נרשמתי לפורום... שמי גלעד אהרוני, בן 29 מגבעתיים, מקפל כ-15 שנים. הכל התחיל בספריו המהוללים של רוברט הארבין, המשיך בספרים של ג'ון מונטרול שמצאתי בסטימצקי, ו... נעצר - עד פריצת האינטרנט (ואמאזון) לחיינו. רק אז נחשפתי לכמות הספרים העצומה בנושא, ולמספר הגדול של מקפלים בעולם. מאז זכיתי לבקר במספר כנסי אוריגאמי בעולם (כל כנס הוא חוויה בפני עצמה), ולהקים שני אתרי אוריגאמי: אתר פרטי, ואתר המרכז הישראלי לאוריגמי.

רונה אא

New member
גלעד העבודה העבודה ..

מה העיניינים? אני מקווה שאחרי חופשת סוכות אשוב לנידנודי ולקפל באמת מה שאני אוהבת דרך אגב מצאתי דגם מקסים של פרפר יושב על פרח לילך מדף אחד ואני תקועה בשלב מסויים רוצה שאעביר אותו אליך. מתץי נפגשים אצך מריאנו? מ ה שלומו? וגיל בכלל לא מגיב למה?

mirigami

New member
הי גלעד טוב לראות אותך בפורום

אני בטוחה שתוכל לתרום רבות לפורום (זה נכון גם לגבי גיל)

למעלה