שלום לכולם!

שלום לכולם! ../images/Emo9.gif

אני מחפשת שני סרטי אימה ויש לי בערך תיאור שלהם.. 1. סרט שמדובר בו על 3 בנים ו-2 בנות שנכנסו לתוך מקום מתחת לאדמה לבלות שם את החופשה שלהם מהקולג' (5 ימים אם אני זוכרת נכון). סוגר אותם מישהו שאמר להם על המקום וכשהם באים לצאת הם מגלים שהפתח נעול והם לא יכולים לצאת. אחד אחרי השני הם מתים ונשארת רק בחורה אחת שמסתבר בסוף שהיא נעלה אותם ויש חקירה והיא משחזרת את כל מה שקרה... זה סרט די מוכר.. 2. סרט שמדובר על כמה בני נוער שנתנו להם פרויקט לחקור טירה נטושה, שאחת מהבנות דומה לבעלת הבית לשעבר (שכנראה נרצחה). קורים שם דברים מוזרים, הם ננעלים בבית ולא יכולים לצאת. זה מה שאני זוכרת משניהם... ארוך הא? אני אשמח אם תזהו את הסרטים.. תודה מראש ושבת שלום לכולם!

That 70s girl

New member
האממ ו../images/Emo58.gif לכל מקרה.

אני כמעט בטוחה שהראשון זה 'התהום'. והשני אני לא ממש יודעת אבל זה ממש ממש מזכיר לי את 'בית האימה'. מה קרה באמת עם 'בית האימה'? היה אותו בטיוי מתישהו?

mominman

New member
בקשר לשני ..

אני יודע שזה היה "הרעיון המרכזי" במת לצעוק 2 , כנראה הם עשו פראודיה על איזה סרט, שאת שמו אני לא זוכר .

elenwee

New member
השערה

1.wrong Turn? אם זה היה 2 בנים ו3 בנות ורק אחד הבנים היה נשאר זה היה כנראה "מוות אכזרי".

בעיה...

בסרט הראשון זה 2 בנות ו-3 בנים זה בטוח... הסרט השני יכול להיות בית האימה.. אני אבדוק את כולם בכל זאת. תודה על העזרה!

למעלה