שלום לכולם!

רומיקה

New member
שלום לכולם! ../images/Emo9.gif

צריכה תרופת סבתא ל... הפסקת התאהבות- ודחוף!!!!!!!!!!

iditush11

New member
איך אפשר להפסיק לאהוב?!

זה הדבר הכי טוב עלי אדמות, מאחלת לי ולכולנו שתמיד נהיה מאוהבים ונאהבים, המחלה הכי כיפית והכי נעימה עלי אדמות.

רומיקה

New member
תקשיבו... זה לא התאהבות באדם

רגיל.. זו התאהבות אסורה אז זה קשה לכן עדיף לא לאהוב.... איך עושים זאת? אני בקרשים!!!

ה מוזה

New member
ילדונת

מה שלומך ?
את בטוחה שאת בפורום הנכון ..? אין תרופת סבתא גם לא תרופת קסם לרגשות ההמשך, בפורום אחר :)

iditush11

New member
את רצינית?!../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

שמעי אני חושבת שהמקום לשאול שאלות מהסוג הזה אולי בפורום תמיכה? כי עד כמה שידוע לי אין תרופות פלא או קסמים נגד התאהבות, גם אם היא אסורה, צריך להתמודד עם זה. מה לעשות בובה זה חלק מהחיים. יהיה בסדר.

meravsabag

New member
זה קשה אבל, אל תחשבי עליו או עליה

ותעסיקי את עצמך בדברים שיגרמו לך לשכוח כמו לטייל, חברות חברים, קריאה.....

../images/Emo36.gifמים רבים ../images/Emo26.gif

לא יכבו את האהבה ונהרות לא ישטפוה.{שיר השירים} מי שחושב שאהבה אפשר לשכוח בטיול או בסתם איזה שופינג ,הוא לא יודע על מה הוא מדבר.........

Blueberry Kiss

New member
האהבה לא תשכח אבל לפחות דעתה

תוסח מצרותיה בשעה שהיא עושה שופינג. אשה, כשהיא עושה שופינג , לא חושבת על שומדבר אחר
עד שלא תהיה אשה, לא תבין. האהבה , בכלליות, לא תשכח, אבל לאותו זמן שהיא תטייל לה בחנויות היא לפחות תסיח את דעתה מהעניין.

רומיקה

New member
תודה לכל המגיבים אבל בואו נעזוב את

הנושא... כמו שמוזה אמרה.. זה לא מתאים לפורום...

iditush11

New member
אז סתם שאלה, ואל תפגעי

למה העלת את הנושא כאן אם את אומרת שהוא לא מתאים לפורום? נראה לי שבאיזשהו מקום כן חיפשת עיצות ותמיכה מאנשי הפורום, אל תתביישי להודות בכך, זאת לא בושה לבקש עזרה ועיצות גם מאלו שאינם מומחים בעניין. בכל מקרה לגבי מה שכתבת, אל תלחמי ברגשות שלך ותאמיני לי שכולנו עברנו את זה באיזשהו שלב בחיים שלנו, התאהבות אסורה או נכזבת או איך שתקראו לזה והפלא ופלא שרדנו ואנחנו עדיין כאן. יהיה טוב

meravsabag

New member
אחותי אני חושבת כמוך

ככה בדיוק שכחתי את האהבה הראשונה של חיי שחשבתי שבלעדיו אני אבודה, והיום אני כבר בזרועותיו של גבר מדהים ביותר.

nati022

New member
הזמן רק ירפא

התרופה הכי טובה זה הזמן. אחרי תקופה כבר תגידי לבד מה אני נורמלית?? אותו אהבתי?? וכו`. למרות שברגע שאת קוראת את השורות האלו את אומרת מה? אין מצב!!! הוא היה הבחור הכי מושלם שהכרתי, אבל בכל זאת תשמעי תנסי לשכוח ממנו ותראי שצדקתי. בהצלחה.

למעלה